Ben 8. Haftada gitmistim 3 hafta sonra tekrar gel dediDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 8. Haftada gitmistim 3 hafta sonra tekrar gel dediDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
Gunluk almamiz gereken kafein miktari yazmislar , kahveyi cok sevenler icin ,, ben hamile kalmadan once sinirsiz icerdim ama smdi minumuma dusurdum canim hic istemiyor
benimki bulantı gibi de değil sanki yediğim şey dokunmuş da midem kaynıyor gibi bir hisBulantılar nasi kizlarakşam yemek yiyince de başladı bende şimdi
Ben 6+6da gitmiştim tam bayramdan önce. Bana bayramdan sonra sağlık ocağından ararlar gidip kaydını ve tahlillerini yaptır tahlillerle gel demişti. Cuma gidicem 2 hafta sonrası oluyor tamDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
terbiyesizlik yapmasın. iyi ki bana denk gelmemiş )Diyetisyen sekerim oldugu icin gec hamile kalmissin demeye getirdi 32 yas icin. Sanki bilerek bu yasi sectim.
varsın listedeee ama 7 mart olarak 2 diye güncelleyeyiimEllerine sağlık canım
Yaş-24
Tdt-02.03.2022
İlk çocuk
Evet canım özele ama devlette takip ettiricem bütçemi bi hayli aşar özel.geçen pazatesi gitmiştim yumurtamı gördü beta 2300lerdeydi bugün de 10 gün kontrol hakkından yararlanıp randavu oluşturdumKeseyi görürsen bana yazar misin ozele mi gidiyorsunuz doktora
 inşallah bişeyler gözükür
inşallah bişeyler gözükürbende öyleydim öğrendiğim gün içmeyi bıraktım canım isteyince türk kahvesi içiyorum 1 fincanGunluk almamiz gereken kafein miktari yazmislar , kahveyi cok sevenler icin ,, ben hamile kalmadan once sinirsiz icerdim ama smdi minumuma dusurdum canim hic istemiyor
karından olduğu içindir belki vajinal daha net görünüyormuş öyle demişti doktorum ondan direkt vajinal bakmıştı strese sokmamak için.. bu arada tablolu grubumuz var oraya ekleyeyim yaş şehir ve kaçıncı çocuk dersenKarindan bakilan ultrasonda 5+2 kese siyahtı yolk kesesi vs yoktu 19 mm di sizce normal mi interntten baktığımda yolk kesesi gorunur yaziyor ama yoktu benim
her gebelik aynı olmaz canım moralini bozma :)Karindan bakilan ultrasonda 5+2 kese siyahtı yolk kesesi vs yoktu 19 mm di sizce normal mi interntten baktığımda yolk kesesi gorunur yaziyor ama yoktu benim
onu içeceğine normalden 2-3 yudum iç daha iyi demişti sormuştum doktoruma datürk kahvesi manyağı olduğumdan araştırmalara girdim kafeinsiz türk kahvesi buldum acaba ondada sınır varmı doktora sormam gerek fikri olan varmı kızçeler