- 1 Ekim 2020
- 249
- 226
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha 2000 olmanıştır muhtenelen yarın idrara sıkışık gideyim görür belkidoktor bana beta 2000 altında olduğunda keseyi görmek zor oluyor demişti. benimki de 2000 altındaydı. birkaç gün sonra çağırdı ve biraz da sıkışık gel ki keseyi rahat görelim dedi. gittiğimde vajinal muayaneye gerek kalmadan görmüştü.
Düzenle nerdee bilmiyorum kiMesajı düzenle başka bişey yaz![]()
Bende medical palace mustafa hocaya gidiyorum kızlar.Dünyam da zuleyha güzel e gidiyorum canım.
Canım özelm olmazsa cemal hocanın muayene ücreti ne kadar acabaBen Acıbadem de Cemal Ünlü ye gidiyorum canım sen ?
Bir daha ki sefere daha uzun çekersinYa ben 6 sn çekmişim videoyu o kadar pişmanım ki heyecandan ne yapcamı bilemedim![]()
Bende de pıhtılaşma durumu var.Folbiol kullanıyorum ama hergun yarim alıyorum.
İzmirde olup folbiol kullanan varsa 1.5 paket kaldı ulaştırabilirim istersenizben tam içiyorum aylardır :)
Erken gözükmüş ben daha hiç baktırmadım deneyelim şansımuzı alttan muayene de bebeğe zarar verir diye korkuyorumGebelikten gebeliğe fark ediyor o ben 4+6 da karından görmüştüm keseyi ama kimisinde görünmüyor vajinadan bakıyorlar
Memnun musun canım.Hastane nasıl?Bende medical palace mustafa hocaya gidiyorum kızlar.
ben 3 gün arayla vajinal muayene oldum 2 kere hiç korkma doktorum da rahatlattı baya bu arada tablolu grubumuz var oradan devam ediyoruz bilgin olsunn tahmini doğum tarihini dediğinde doktor veya hesapladığında söyle seni de ekleyelimErken gözükmüş ben daha hiç baktırmadım deneyelim şansımuzı alttan muayene de bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Ultrason görmedi alttan bakicakti bakmadı bugün de tekrar gidemedim haftaya giderim ne olursa Allah'tan artıkAlttan mı muayene oldunuz yoksa karın ultrasonmuydu
Cumartesi günü gözükür keseniz muhtemelen vajinal gözükür, biraz daha beklemek isterseniz Pazartesi karından gözükürEn son ayın 23 ünde yaptırdım 184 dü
Ben bugün prilamli ilk gunumu yaşıyorum genclestim resmen bu kadar mı farkederGünaydın kızlar bakalım prilam almadan ne kadar dayanıcam testi yapıyorum kendime durumlar hala fena
Özelden yazayım canımCanım özelm olmazsa cemal hocanın muayene ücreti ne kadar acaba
Ben de tam içiyorum doktorum da biliyor herhangi bir zararı olsaydı söylerdi diye düşünüyorumben tam içiyorum aylardır :)
ayyy ben hurma almıştım vitamin olsun diye doktor duyunca baygınlık geçirecekti bırakıyosun hemen dediGüzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???
Tüh yaaayyy ben hurma almıştım vitamin olsun diye doktor duyunca baygınlık geçirecekti bırakıyosun hemen dedi![]()
bazı doktorlar folbiolu önermiyorlar, bazıları bir problem olmaz gibi bakıyor orada biraz ayrışıyorlar ama bence fazla folik asidin bir zararı olmaz, zaten fazlası idrar ile atılıyormuş eksik kalmasında :)Ben de tam içiyorum doktorum da biliyor herhangi bir zararı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum![]()
Yazdığın mesajın sol altına bi dikkat et canım ordan tıkla çıkıoDüzenle nerdee bilmiyorum ki
canım genelde son haftalarda doğumu hızlandırması ve kolaylaştırması için öneriyolar. Diğer türlü gebelikte yasaklı yiyeceklerdenGüzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???