Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bebekten mi internet mağazasından mi yorgan 50 TL gayet iyi çok güzel hepsi iyi günlerde kullanınBizde bugün oğlumuza çalıştıkmont eşimin ısrarı üzerine 2 yaş alındı
Rabbim yavrularımıza sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin inşaallah
e bebek de 100 lira üstü yorgan 50 liraydı bilginiz olsun kızlar.
Eki Görüntüle 2922379
E bebekte bilekligini gördüm okudum alırım bileğine taş şifası vardır elbet sadece rengi koyuydu hatırladığımKehribar kolye takacak mısınız bebişe? Şifası varmış ben de aldım. Herşeyi bitti kolyesi kaldı![]()
O kadar alınması lazım ama az almışsın iyiGünaydın kızlar. bebisler için aldiklarinizin hepsi birbirinden güzel saglikla doğup giysinler ins kuzucuklar. Kilo konusuna gelince bende son haftalarda 1,5 kilo aldım. Bu haftadan itibaren daha da dikkatli olmam lazım![]()
Yaa ben de ne zaman yazacaksın diye bekliyordumDün kontorlumuz vardi 16+3 de cinsiyetiniz kesinleşti ikinci oğlum geliyor inss@zahrada beni de listeye ekleyebilirsin canim.
Çok güzelmiş bu organizer tam benlik hiç denk gelmemiştim iyi ki paylaşmışsınızGünaydın hanımlar daha bizim cinsiyet netleşmedi ama içim gidiyor benimde artık alışveriş yapmak istiyorum bende ilk dün bez ıslak mendil koymak için organizer aldım ilk kızım da çantaya hepsini koyunca ne nerde bulmak zor oluyordu bunda böyle bişeyaldım daha düzenli olsun diye Eki Görüntüle 2922413 Eki Görüntüle 2922414
Ben mağzadan aldım canım hoşuma gitti bir eksik daha bitti en azındanE bebekten mi internet mağazasından mi yorgan 50 TL gayet iyi çok güzel hepsi iyi günlerde kullanın
E bebekte bilekligini gördüm okudum alırım bileğine taş şifası vardır elbet sadece rengi koyuydu hatırladığım
Benimde tıkanıyor afedersin temizleyince kan çıkıyor olabiliyor okumuştum çok kanarsa doktora sor tabiKızlar burun kanaması yaşayan var mı? 3 sabahtır genzimde kan toplanmış uyanıyorum. Burnum kanıyor, birikiyor. Hamilelikte olabiliyomuş burun kanaması sizde var mı merak ettim?
Bir de magnimore magnezyum kullanan var mı? Akşam mı kullanıyosunuz?
Ay iyi ki yazdın bende bekliyorum yaz diyeBen mağzadan aldım canım hoşuma gitti bir eksik daha bitti en azındanama nette kampanyası var mı bilmiyorum
Ben de almadim yakinda almayi da düşünmüyorum simdiden hediye gelmesine bile şaşırdım. Ben de hep bende bir sorun var diyorum gördükçe:)Ben daha bı çöp almadim yamaşallah herkes biseyler almış .ben mi çok geriden geliyorum siz mi çok hızlısı iz
![]()
Ay iyi ki yazdın bende bekliyorum yaz diyelazım yorganda sonuçta bugün dayanamaz gidersem şaşırma
100 TL alışverişe yorgan 50 yaziyordur sanirim hangi yorgan olduğu ben bir hafta önce gittiğim de görmedim oyle
Çok sağol canım teşekkür ederimO kadar alınması lazım ama az almışsın iyi![]()
Sağol canım çok teşekkür ederimYaa ben de ne zaman yazacaksın diye bekliyordumMaşallah oğluşlara
tekrar hayırlı olsun canım
Maşallah ne kadar guzel net çıkmış saglıkla kucagınıza alın inşallahSağol canım çok teşekkür ederimçok tatlıydı pıtırcigimm
![]()
Cok sağol canım çok teşekkür ederimMaşallah ne kadar guzel net çıkmış saglıkla kucagınıza alın inşallah![]()
Minnoşum benimki de android ben indirdim. Çok güzel bence happy momdan daha güzel. Bi de hamilelik+ diye bi uygulama var o da eşimin telefonunda yüklüandroid benimki onda çıkmıyo banu çiftçi ya happymom takılıyorum
Bebeklerde yorgan kullanımı ne zaman başlıyor mart ayinda örter miyiz tecrübeli olanlar yazsın lütfen merak ettim oda bir eksik tabi ve fiyat iyi her mağazada varsaEki Görüntüle 2922433
Canım kasa da parayı öderken dikkatimi çekti inşaallah her şubesinde var