- 30 Haziran 2021
- 742
- 1.873
- 43
- 32
antep fıstığının bir zararı yok dimi şekerler hurma nar gibi ona düştüm bu ara çıkamıyorum
Afiyet olsun yapsa yapsa kilo yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antep fıstığının bir zararı yok dimi şekerler hurma nar gibi ona düştüm bu ara çıkamıyorum
kanki bir başladım paketin sonu gelmiş 2 3 gündür saldırıdayımAayy bende çok yiyorum yoktur bence yaa![]()
benim siftahın tohumu belli oldu desene ahhahaAfiyet olsun yapsa yapsa kilo yapar![]()
ya bugün aklıma ne geldi 10 gün muayene şeyi var ya belki gitsin görürsün bu seferHemen ihtiyaç olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu fiyata görünce alıyım ddm![]()
niyeymiş kız zararlı mıymış ekmek arası pilav yicem yoksa yakında iş yerinde yemekler çok kötü anca pilav makarna :dSubat annelerine baktim. Pirinc pilavi bulgur falan yemiyolarmis. Bizde diyoruz ki bugun hamburger yedik![]()
tamamdırYaaa Sibelle aynı he pabucumun operatörü ne zaman gitceksin gidersen şeker yüklemesine direkt ona giderim olmadı detaylıyı ercüde yaptırıcam da garanti ayy aynı doktor takiplisi olursak kesin severim güven gelirhaberdar et mutlaka nolur
Ahahahaha yarın sabaha randevum vardı aslında ama küstüm oynamıyorum iptal ettimya bugün aklıma ne geldi 10 gün muayene şeyi var ya belki gitsin görürsün bu sefer![]()
Valla biz bugün dışarı çıktık eşimle 2 farklı tatlı aldık 1,75ini ben yedimSubat annelerine baktim. Pirinc pilavi bulgur falan yemiyolarmis. Bizde diyoruz ki bugun hamburger yedik![]()
attım hafızayaaa valla ptesi doktor bakmazsa da ben bir tutayım aleti de nasılsa ezberlemişsindir kendinde halledersin kardeşim
bana da 22 de git dedi.Kizlar ben detayli ultrason randevumu 20+2 ye gelecek sekilde aldim doktor 19. haftadan itibaren gelebilirsin demesine ragmen garanti olsun iyi gorunsun diye 1 hafta gec bile aldim. Burdan bazi arkadaslari 22. Hafta bitince çağırmışlar hangisi dogru acaba![]()
Ferritinin yine düşük, muhtemelen ondan toprak çekiyor canın, bem en sın kaçtı hatırlamıyorum ama bi ara 50 falandı. Bu demir deposu zaten ferritinKız tabiki uydurmuşum atıyorum şimdi bak kreatininmiş dediğim dhdjsk ferittin 10 kreatinin neyse 0.66 demir 110 d vitamini de 26 ama ona da vermedi ilaç
ben kudurdum 23ündeki randevuyu 1 hafta öne çektimFerritinin yine düşük, muhtemelen ondan toprak çekiyor canın, bem en sın kaçtı hatırlamıyorum ama bi ara 50 falandı. Bu demir deposu zaten ferritin
Ben şu köşede isimi görürüm yeter ki içeri alın dicem ahahaha koptum sayendeattım hafızayaaa valla ptesi doktor bakmazsa da ben bir tutayım aleti de nasılsa ezberlemişsindir kendinde halledersin kardeşim![]()
O maşallah hayırlısı ve sağlıklısı olsun oğlumuza bir kız kardeş gelecek o zaman evet ikiz canım çok heyecanlıDoktor yüzde 90 kız dedısızın ıkız heralde cok heyecanlı
![]()
Evet yaa benım esım evlendıgımızden berı ılk cocugumuz erkek ıkıncısı kız olucak ılkı kızımıza abılık yapıcak deyıp dururdu ılkını tutturdu ıkıncısınede ultrasona ne gerek var ben bılıyodum zaten dıyoO maşallah hayırlısı ve sağlıklısı olsun oğlumuza bir kız kardeş gelecek o zaman evet ikiz canım çok heyecanlı
Kardes yaa şekermiş unmuş bilmem ne valaniyeymiş kız zararlı mıymış ekmek arası pilav yicem yoksa yakında iş yerinde yemekler çok kötü anca pilav makarna :d
antep fıstığını nutellaya batırırken duymam iyi oldu kjasdhajkhdka gebelik şekeri loading...Kardes yaa şekermiş unmuş bilmem ne valaprofiterolumu kasiklarken okudum bende napcaann. Benim bebegimin annesi de böyle
![]()