- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Gözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğineKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim
ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım
bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta
3500 Gr 50 cm doğdu

Ve bugün itibariyle 40.haftam da doldu benden sonra olup doğurmayan kaldıysa ben sizi bekliyorum herkes doğursun benim kız öyle çıkacakmış