- 2 Ocak 2021
- 1.409
- 2.182
- 83
- 40
Kızlar bugün 38+0 ım, çatı muayenesi oldu. Normal doguma uygunsun ama hiç açıklık yok ve bebeğin kafası da henüz oturmamış dedi.
Ben de su kacağı olmuştu ya gecen sabah, dr haber vermediğim ve gitmediğim için çok kızdı. Bir daha asla insiyatif almıyorsun dedi. Az geldi sanırsın, çok gelir dedi. Sizin de aklınızda olsun, bu su olayı yaşamsal açıdan çok önemli sanırım.
Suyunu kontrol etti iyi durumda, belki çatı muayenesi tetikleyebilir dedi, bakalım nasıl gelişecek.

Ben de su kacağı olmuştu ya gecen sabah, dr haber vermediğim ve gitmediğim için çok kızdı. Bir daha asla insiyatif almıyorsun dedi. Az geldi sanırsın, çok gelir dedi. Sizin de aklınızda olsun, bu su olayı yaşamsal açıdan çok önemli sanırım.
Suyunu kontrol etti iyi durumda, belki çatı muayenesi tetikleyebilir dedi, bakalım nasıl gelişecek.
Ay canım çok heyecanlandım. Kısmet bu işler, dr bugün bir hastasını örnek verdi 10 cm açılma olmuş ama bebek geri kaçmış, normal planlanırken, sezeryana dönmüş. Ki benim dr da normal dogumu destekleyen bir doktor, sartlar ne getirirse onu yaşıycaz. 40dan sonrasını beklemek de bazen bebekte dışkılama açısından risk oluyor.Saglıkla al bebeğini kucağına, dualarımız seninle.Herkese merhaba kızlar. Bugün son doktor kontrolümüzü yaptık. Pzt gitmiştik sancı ve yumuşama vardı. Bugün 40+1 olduk gittik ve ne bir sancı ne de açılma yoktu. O kadar harekete rağmen koca kafalım kafasını kanala bile sokmamışm doktor istersen 2 gün daha bekleyebiliriz dedi. Ama benim artık dayanacak gücüm yok. Olsaydı olurdu şimdiye kadar. O yüzden aldığımız kararla yarın sabah 8'de sezeryana giriyorum. Allahım inşallah güzel bir ameliyat geçer de sağlıkla kavuşurum oğluma. Dualarınızı bekliyorum![]()