• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Siz sorgulayınca aklıma geldi. Mesela Bugün her iki açtığımda da kaka ve çişliydi bez. Demek ki çişini yaptıktan sonra kakasını beklemişiz açmak için 4 bez eder yani. Sütüm daha gece geldi mama destekli devam ettik. 1,5-2 saat arasında emzirmeye çalışıyorum
Tamam o zaman içiniz rahat olsun.
Sütünüz de artar hiç strese girmeyin.
Genelde 4. Gün göğüsler doluyor

Ay ben bel ağrısından ölüyorum bu akşam. Ebebek’e gittik küçük bi beşik bakalım diye son anda, 10 dk ayakta durmadım ama belimi sanki çatır çatır ayırıyorlar 😔 böyle bir ağrı yok 🤦🏻‍♀️

Hoşgeldin cnmbnm de 39+3 bitiyr . sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzuları inşllh💕
İnşaallah sağlıkla gelsınler umarım strese sokmuyoruZdur bebişlerimizi 🤲🏼🤲🏼🥰😇pazartesi açılmam devam etmemişse sezeryanı kabul edecem ben haftasonuna bişi olmazsa taby 😅

Evrene olumlı mesaj yolluyoruz kendi sancımız gelecek inşallah😍😍😍
Sende hiç sancı var mı canım? Ben C Chivas Regal in söylediği kasılma appini indirdim. Çok düzensiz, 20 dk, 30 dk, bazen 15 dk da bişeyler geliyor🤣 ama hiçbir istikrar yok. Şu app motive etti beni. Yarın da böyle az az olursa sancı belki moda girerim ama tek gün olup sancısı sıfırlanan da oldu grupta

Sende hiç sancı var mı canım? Ben C Chivas Regal in söylediği kasılma appini indirdim. Çok düzensiz, 20 dk, 30 dk, bazen 15 dk da bişeyler geliyor🤣 ama hiçbir istikrar yok. Şu app motive etti beni. Yarın da böyle az az olursa sancı belki moda girerim ama tek gün olup sancısı sıfırlanan da oldu grupta
Dr gitmedim cnm sancım nişanım yok diye. Ara ara vurup kaçıyr bnm ki. Açılma vae mı bilmyrm. Bazılarında açılma başlasada nişan gelmeye biliyrmuş o kullatdan mıyım bilmiyrm :D

2 cm, 2 cmdir canım🤣 ben sıfır cm ile suni sancıyla baslamaya çok korkuyorum. Ne bulsak kar:KK70:
Hahaha doğru diyorsun😂
Merhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadar 😅 doğurmaya 5 kala yazayım ki Yalnız değilsiniz bende katılayım aranıza da çoğaldıkca korkar ve gelir belkı bebişler 🙈🥰
Valla salı günü sancılarım çıktı açılmayı gördü doktor, çatı muayenesi yaptı. O günden beri bekliyorum, activation labor yapıyorum bol bol, bakalım ne zaman gelecekler 😍🙈

Kızlar ben kasılmalar başlayınca bi 4/5 gündür yani hareketleri az hissediyordum, baya hareketliydi kızım çünkü. Açılma takip çatı muayenesi derken şimdi beklemeye geçtik bugün yine eskisi gibi baya baya hareketli, fazlasiyla hemde. İnsanogluyuz ya fazla olunca da illa bisey var saniyoruz🤦 olumsuz bişey yoktur demi yani bu hissettigim sanci degildir 😂 herşeyden nem kapar oldum, doğuma az kala bebeklerin hareketleri nasıldı sizin?

Kızlar ben kasılmalar başlayınca bi 4/5 gündür yani hareketleri az hissediyordum, baya hareketliydi kızım çünkü. Açılma takip çatı muayenesi derken şimdi beklemeye geçtik bugün yine eskisi gibi baya baya hareketli, fazlasiyla hemde. İnsanogluyuz ya fazla olunca da illa bisey var saniyoruz🤦 olumsuz bişey yoktur demi yani bu hissettigim sanci degildir 😂 herşeyden nem kapar oldum, doğuma az kala bebeklerin hareketleri nasıldı sizin?
Ben doğumdan 2 gün önce bebeğimin hareketleri az diye hastaneye gittim. Sağlıklı dendi eve geldim. Ama iki gün boyunca hissedebilmek için bayağı çaba sarfettim.

Ben doğumdan 2 gün önce bebeğimin hareketleri az diye hastaneye gittim. Sağlıklı dendi eve geldim. Ama iki gün boyunca hissedebilmek için bayağı çaba sarfettim.
Peki kasılmaya mı dönmüştü hareketi. Karnım semsert, hareketten ziyade kasılma yapıyor çocuk ve aralıklı da olsa bir sancı var

Sleepy ve prima dısında bez deneyen varsa deneyimlerinizi alabilirmiyim.pirima pahalı sleepyde poponun ustune gelen yer ince bazen cok yapiyo tuvaletini sirtina tasiyor. A101 ve e bebeginki iyi diye duydum. Bilmiyorum ama nasildir oglanlara hugguies molfix prima.kullanmistim
Canım ben 2 yaşındaki kızıma bebem natural kullanıyorum memnun kaldım ve yeni doğan bebeğime de ondan aldırdım kullanıyorum ve çok memnunum sızdırma olmuyor hiç iki kızımdada

Merhaba kızlar :) bugün benim son kontrolüm vardı salı doğum olacaktı ama bugünkü kontrolde sancım çıktı. Sık sık :p doktorum normal doğum başkar riske atmayalım dedi ve yarın sabah spinal anestezi ile sezaryene giriyorum tam 38+6 da :)
Yaaa esin hanımcığımızı bekliyoruz heyecanlaaa sağlıkla gelsin annesii😍😍

Bu yoğun bakım hemşireleri neden bu kadar sorumsuz,kızımın kolu şişmiş ben farkettim söyledim diğer eline taktılar serumu emzirirken farkettim bu sefer de o eli mosmor olmuş yani ben söylemesem o çocuk sabaha kadar öyle kalacaktı 😔üstelik kustugu için aldılar içeri Çarşamba günü yattık o gün tek bi kez kusmuş bugüne kadar hiç kusmamış yawrum boşuna eziyet çekiyor doktor genel durumu iyi diyor taburcu edin diyorum 2 gün daha kalsın diyor bugün imza atıp çıkartacağım evde daha güzel bakarım ben çocuğuma , boşu boşuna eziyet ediyorlar iyi benim kızım görüyorum ve çok sorumsuz oldukları için de korkuyorum artık,imza atıp çıkacağım diyorum beni hemşire azarlıyor biz keyfimizden tutmuyoruz diyor tamam ama,kusmuyor 3 gündür bende sezeryanlıyım doğru dürüst pansuman bile yaptıramıyorum

Back
X