• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Haha siz başlayın ben dogurunca katılacağım aranıza ❤️🥰 konu acarsaniz beni de etiketleyin canlar
Tek olmuyor beraber daha kolay zayiflamak insaAllah isteyenler olursa acalim konu 👍🏻
Doğum sonrası bi de böyle sorunlar var.Bende şuan hamilelikten onceki kg dayim.Ama bir sezeryan göbeği kaldı.O nasıl gidecek onu düşünüyorum.
Ya ne guzell benim 11 kilo vermem gerek. Sadece karinsa korse deneyebilirsin canim 👍🏻

Kızlar owli korseyi ne beden aldınız acaba ? Bel çevrenizin ölçüsü hangi bedene uydu bi yazarmınız? S ve m arasında kaldım bel çevrem 77 cm beden ölçüsüne bakınca s yazıo ama küçük gelir diye hala karar verip sipariş veremedim 🙈

Tek olmuyor beraber daha kolay zayiflamak insaAllah isteyenler olursa acalim konu 👍🏻

Ya ne guzell benim 11 kilo vermem gerek. Sadece karinsa korse deneyebilirsin canim 👍🏻
Sezeryan olunca 40 i bekleyip takiyim korse dedim hala dikişler ağrıyor Canim ya.Galiba spor ve egzersiz için beklemek gerek biraz daha.

Ben doktorumla konuştum normal dedi. Su gelirse ve kasılmalara kasık ve bel ağrılarıda eşlik edip düzenli bir şekilde gelirse gel dedi. Pazartesi kontrol bakalım bugün kendimi dinliyorum sağ tarafta taş gibi sertleşir duruyor

Ben doktorumla konuştum normal dedi. Su gelirse ve kasılmalara kasık ve bel ağrılarıda eşlik edip düzenli bir şekilde gelirse gel dedi. Pazartesi kontrol bakalım bugün kendimi dinliyorum sağ tarafta taş gibi sertleşir duruyor
Benim de kontrolüm pazartesi bu gece bir şey yapmayı düşünmüyorum yarına kadar bakacağım.

Huhu yokmu doğuran kızlar
Beni bi enerji sardı bugün sormayın alışverişimi temizliğimi yaptım bide üstüne yürüyüş
Benim bebenin rahatı iyi 😌
Öğlen bi sancı girdi 3 dk sürdü yok oldu
Bide kabız olmuşum ishal olup doğurmayı beklerken 😂
Bide aşağıda adet olurken bi baskı olurya hafif o var

Merhaba kızlar :) kuzuma kavuştum :) 38+6 da 3315 gram 47 cm doğdu kızım. Ultrasonda en son 3500 gram görünüyordu. Spinal ve epidural sezaryen ile oldum. Valla ameliyata başlamışlar ben hiç hissetmedim o kadar yani :) sadece dokundukları var ama hiç ağrı sızı yoktu. 6 saat yemedim, içmedim sonra sıvı gıdalarla başladık. Gaz çıkarttıktan sonra da katı da eklendi azar azar. Ağrı kesici etkisi sonrası ağrım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, tekrar yapılınca iyi oluyor. Yürütmeyi yarın sabah 7 de yapacaklarmış. Tek sıkıntı o çünkü yatarken emzirmek biraz zor. Sütüm az (sarı bir sıvı gibi geliyor) kızın ağzı küçük meme başını iyi kavrayamıyor. O yüzden kan şekerine göre mama takviyesi yapıyoruz maalesef. Ama 2 saatte 1 emziriyorum.

Bu arada dün zaten nst te sancım çıkmıştı sık sık 20-40 a kadar. Bütün gece kasılmalardan uyuyamadım. Sabah geldiğimizde 60-100 e vuran sancım çıktı. Akşama kadar doğururdum yani sabah sezaryene almasalar :) aynı rahim ağrıları ağrı kesici etkisi geçince oluyor hala kasıla kasıla toplanıyormuş rahim :)

Kalanlara çok güzel doğum diliyorum :) hiç korkmayın sonu çok güzel oluyor :)

Merhaba kızlar :) kuzuma kavuştum :) 38+6 da 3315 gram 47 cm doğdu kızım. Ultrasonda en son 3500 gram görünüyordu. Spinal ve epidural sezaryen ile oldum. Valla ameliyata başlamışlar ben hiç hissetmedim o kadar yani :) sadece dokundukları var ama hiç ağrı sızı yoktu. 6 saat yemedim, içmedim sonra sıvı gıdalarla başladık. Gaz çıkarttıktan sonra da katı da eklendi azar azar. Ağrı kesici etkisi sonrası ağrım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, tekrar yapılınca iyi oluyor. Yürütmeyi yarın sabah 7 de yapacaklarmış. Tek sıkıntı o çünkü yatarken emzirmek biraz zor. Sütüm az (sarı bir sıvı gibi geliyor) kızın ağzı küçük meme başını iyi kavrayamıyor. O yüzden kan şekerine göre mama takviyesi yapıyoruz maalesef. Ama 2 saatte 1 emziriyorum.

Bu arada dün zaten nst te sancım çıkmıştı sık sık 20-40 a kadar. Bütün gece kasılmalardan uyuyamadım. Sabah geldiğimizde 60-100 e vuran sancım çıktı. Akşama kadar doğururdum yani sabah sezaryene almasalar :) aynı rahim ağrıları ağrı kesici etkisi geçince oluyor hala kasıla kasıla toplanıyormuş rahim :)

Kalanlara çok güzel doğum diliyorum :) hiç korkmayın sonu çok güzel oluyor :)
Kuzum hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Kasilmalarinla birlikte bebek hareketlerini hissetmen nasıldı? Yoksa sadece sanci ve kasilma mi hissediyordun?

Back
X