• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar Allah aşkına biri bana birşey yazsın
11 gibi başladı 3 de zorla uyudu uyurken hep ses çıkardı şimdi kendim aldım seslerine kaka yapmış ıkınma devam resmen patladı kıçından ishal gibi heryere kaka sıçradı neden bu kadar ikinip acınca böyle birkaç dir böyle oluyor
Aynı ben. Dün altını temizledim, tam yeni bezi koyuyordum Fışkırtarak üzerime sıçtı 🥲 koltuk, alt bezi, kendi üstü, benim ayaklarım, mememden aşağı komple üstüm kaka oldu 🥲 kakası altın sarısı ve çok az pütürlü. bazen çok kaka yapıyor bazen osururken azıcık kaka kirletiyor. Aynı şekilde gece uykuları çok bölük. 10 dk emip 1 saat uyumaya çalışıp tekrar emiyor. Bütün gecemiz böyle geçiyor. Benim asla uykum yok. Mememle savaş halinde. Sürekli ıkınıyor, ayakları hep karnında. Nurse harveys aldık biz de ama işe yaradı mı bilemiyorum. 20 damla çok geldi sanki, 20 damla sonrası böyle püskürterek üzerime kaka yaptı. bugün 5 damla verdim sadece.

Normal canim. Bu durum 4 buçuk aylık oluncaya kadar devam edebilir. Bazı günler daha az bazı günler daha çok olacak. Sakin ol stres yapma.
İlk çocuk ta ben de çok tedirgindim. Ikinci olunca biraz daha sakinim.
Allah kolaylık versin.

Aşırı gaz var ondan fırlatarak hatta kopurterek kaka yapiodir.benmkide öyle yapıyordu.simdi azaldı baya.biogaia kullanıyorduk yanına nurse harveys ekleyince düzene girdi. Bide genelde çocuklar altı açılınca kaka çiş yapar 😊

Benimki de 2 gündür böyle maalesef. Sürekli az az püskürtür tarzda gazla birlikte kaka yapıyor. O kadar dikkat edip sık değiştiriyorum yine pişik oldu :KK43: çok ıkınıyor, kıvranıyor. Gazı çok fazla maalesef. Uyuyamıyor da ağrıdan.

Güzel haber 4 aya kadar sürüyormuş. 3 hafta 4 ay arası olur diyor her yer.

Ek not: sub simplex damla (nurse harvey de aynı) biraz iyi geliyor gibi. Aldığında bikaç saat uyuyabiliyor.

Bire bir yasadıklarınızı yasıyorum. 2gündür dogru düzgün uyumadı, huzursuz gazdan. Demek hepimizde durum aynı, iyi ki alt degiltirme örtüsü almışım, her actıgımda birseyler oluyor. 3 ay sabredicez o halde.

Aynı ben. Dün altını temizledim, tam yeni bezi koyuyordum Fışkırtarak üzerime sıçtı 🥲 koltuk, alt bezi, kendi üstü, benim ayaklarım, mememden aşağı komple üstüm kaka oldu 🥲 kakası altın sarısı ve çok az pütürlü. bazen çok kaka yapıyor bazen osururken azıcık kaka kirletiyor. Aynı şekilde gece uykuları çok bölük. 10 dk emip 1 saat uyumaya çalışıp tekrar emiyor. Bütün gecemiz böyle geçiyor. Benim asla uykum yok. Mememle savaş halinde. Sürekli ıkınıyor, ayakları hep karnında. Nurse harveys aldık biz de ama işe yaradı mı bilemiyorum. 20 damla çok geldi sanki, 20 damla sonrası böyle püskürterek üzerime kaka yaptı. bugün 5 damla verdim sadece.
Hepinize teşekkürler yazdığınız için içim rahatladı
Alt değiştirme örtüsü o kadar iyi birşey ki bir o kadar da masraflı ama mecburen günde bir kaç çöp oluyor çiş ve kaka püskürtme durumu

Bez desen günde 10 12 kullanıyorum heralde

Gaz ağlama uyumama çok yıpratıcı inanın 4 buçuk aya kadar deyince inme indi sanki şuan😯

Damlaları kendiniz mi aldınız doktor önerisi mi

Bu arada gündüz çok halsiz oluyorum uykulu dağınık kollarımda derman yok tek başıma çamaşır mi adayım alt mi değiştirsem uyusam

Kızlar doktorumuzun önerisiyle mamsel kimyonlu rezene çayı aldım bebeye 3 çay kaşığı icirdim yatarken 2 gecedir sadece emmek için uyaniyo çocuk yoksa bende siz gibi sabaha kadar ayaktayım bı deneyin isterseniz

Alt değiştirme örtüsü o kadar iyi birşey ki bir o kadar da masraflı ama mecburen günde bir kaç çöp oluyor çiş ve kaka püskürtme durumu

Gaz ağlama uyumama çok yıpratıcı inanın 4 buçuk aya kadar deyince inme indi sanki şuan😯

Bu arada gündüz çok halsiz oluyorum uykulu dağınık kollarımda derman yok tek başıma çamaşır mi adayım alt mi değiştirsem uyusam
Bence kendi başımıza da alınabilecek bişey ama doktora saygısızlık olmasın diye sordum usulen 🤣

Bez bizde de o kadar gidiyor. Gaz damlasını doktor verdi bize

Gerçekten normal mi partiküllu sarı alt açma örtüsü vs dayanmıyor bana mizildama ıkınma sesi..
Açınca da elimle birşey koyuyorum yaptı tamam diyorum bekliyorum sonra bakiyorum tekrar patlıyor kaka resmen hep de açınca yapıyor bezine yapsa tamam açınca kaka çiş
Uyumama memede ağlıyor diyorum süt yok herhalde formül yapıp veriyorum yine yesede susmuyor
Normal canim.

Bu arada gündüz çok halsiz oluyorum uykulu dağınık kollarımda derman yok tek başıma çamaşır mi adayım alt mi değiştirsem ulusal
Alt degistirken açtığın bezin altına yeni bezini koy.
Popoyu sitene kadar eski bezi katla ama altından çekme. Tekrar yaparsa onun üstüne yapar.
Ben genelde öyle yapıyorum. Birde alt değiştirme örtüsünün yikanabilenleri var. Ben genelde ondan kullanıyorum.

Normal canim.

Alt degistirken açtığın bezin altına yeni bezini koy.
Popoyu sitene kadar eski bezi katla ama altından çekme. Tekrar yaparsa onun üstüne yapar.
Ben genelde öyle yapıyorum. Birde alt değiştirme örtüsünün yikanabilenleri var. Ben genelde ondan kullanıyorum.
Nasıl yıkanan resim atar mısın

Kızlar ben uyanınca ilk altını temizliyorum bebeğim rahat etsin rahatça emsin diye hep kıyamet kopuyordu
Bu gece kaka ile aldım kucağıma emzirdm emdi baya sonra alt değiştirme daha rahat oldu hemen uykuya da devam etti

Birde birşey sorucam tek memeyi emince bence diğerini sağmak istedim 20 ml anca süt çıktı çok az benim kız ondan mı doymuyor dedim manuel pompa bebek emer gibi ceker mi bilinmez tabii

Şimdi bir saat geçti tekrar uyandık bu sefer yine emzirdim sonra alt değiştirme bas bas bağırdı ağladı yok durmuyor bu kız

Şimdi bir saat geçti tekrar uyandık bu sefer yine emzirdim sonra alt değiştirme bas bas bağırdı ağladı yok durmuyor bu kız
Aynı Uraz da asla sevmiyor önceleri emzirmeden değiştirirdim sonra emzirip değiltirdim bu sefer kendini kasmaktan kusuyo
10 dk emzirip öyle değiştiriyorum sonra emzirmeye devam ediyorum daha az çığlık atıyo en azından 😂

Ay kızlar kafayı yicem bi yol gösterin akşam 8den beri sinirlerim yıprandı bu çocuk uyumuyor tam uyudu diyorum ıkına ıkına ağlamaya başlıyor gazı var diyorum alıyorum kucağıma sırtına vuruyorum gaz falan yok tam beşiğine koyuyorum iki dk sonra yine ıkına ıkına ağlamaya başlıyor toplasanız 2-3 saat uyumamıştır napacağımı şaşırdım ya emmesi de normal değil ağlaya ağlaya emiyor kafayı yicem😕

Ay kızlar kafayı yicem bi yol gösterin akşam 8den beri sinirlerim yıprandı bu çocuk uyumuyor tam uyudu diyorum ıkına ıkına ağlamaya başlıyor gazı var diyorum alıyorum kucağıma sırtına vuruyorum gaz falan yok tam beşiğine koyuyorum iki dk sonra yine ıkına ıkına ağlamaya başlıyor toplasanız 2-3 saat uyumamıştır napacağımı şaşırdım ya emmesi de normal değil ağlaya ağlaya emiyor kafayı yicem😕
Ağzının kenarlarına dokununca tekrar meme arıyorsa aç

Canım benim öncelikle inşallah çabuk geçer gazlı günler demek istiyorum 🙏
Doktorumuz dedi ki bu bebelerin gak guk diye çıkardığı gazlar dışında daha çıkaramadığı çok fazla gazları oluyormuş
Ve bizlerin tahmin ettiğinden daha sancılı oluyormuş
Ağlamalarının büyük kısmı ondan
İlk üç ay çıkaramadıkları için elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz sırtına vurarak bacak egzersizleri yaptırarak ve karnına masaj yaparak
Ağlayarak emmesi yada emmekte zorluk çekmesi gazdan
Allah hepimize güç versin 🌺

Kızlar ben uyanınca ilk altını temizliyorum bebeğim rahat etsin rahatça emsin diye hep kıyamet kopuyordu
Bu gece kaka ile aldım kucağıma emzirdm emdi baya sonra alt değiştirme daha rahat oldu hemen uykuya da devam etti

Birde birşey sorucam tek memeyi emince bence diğerini sağmak istedim 20 ml anca süt çıktı çok az benim kız ondan mı doymuyor dedim manuel pompa bebek emer gibi ceker mi bilinmez tabii
Bebek emer gibi çekmesi imkansız
Ben ilk kızımda çalışıyordum işyerinde süt sağma yaparken kızın fotoğraf ve videolarına bakınca bile daha fazla süt çıkıyordu biliyor musun
Emerken bizim de duygusal bağımızla birlikte çok daha fazla süt geliyor
Rabbim nasıl bir sistem kurmuş inanılır gibi değil 🙏🌸

Bebek emer gibi çekmesi imkansız
Ben ilk kızımda çalışıyordum işyerinde süt sağma yaparken kızın fotoğraf ve videolarına bakınca bile daha fazla süt çıkıyordu biliyor musun
Emerken bizim de duygusal bağımızla birlikte çok daha fazla süt geliyor
Rabbim nasıl bir sistem kurmuş inanılır gibi değil 🙏🌸
Emerken ağlıyor gazdan diyorsun süt hiç olmazsa hiç emmez öyle mi eger oyleyse ne güzel
Pompaya az gelişine taktım ben birde memede ağlıyor emiyor bırakıyor tekrar emiyor derken susmuyor azıcık mama yapıyorum hazir hemen uyuyor o beni suphede birakiyo

Kizlar emzirme döneminde magnezyum folik asit yada dejavit her vitamini içeren birde ,D3 bunları hangisini yada hangilerini kullaniyorsunuz ???

Kizlar emzirme döneminde magnezyum folik asit yada dejavit her vitamini içeren birde ,D3 bunları hangisini yada hangilerini kullaniyorsunuz ???
Ben kendim için gebelik vitaminlerine devam ediyorum. Kalsiyum, magnezyum, ocean mummy muştivitamin, Demir hapı. Bebek için de wellcare marka d vitamini kullanıyoruz Günde 2 damla.

Emerken ağlıyor gazdan diyorsun süt hiç olmazsa hiç emmez öyle mi eger oyleyse ne güzel
Pompaya az gelişine taktım ben birde memede ağlıyor emiyor bırakıyor tekrar emiyor derken susmuyor azıcık mama yapıyorum hazir hemen uyuyor o beni suphede birakiyo
Yalnız değilsin. Aynı benim oğlum. video çektim, paylaşma özelliği olsa paylaşırdım görürdün. Emiyor, çıldırıyor, atıyor Memeyi kızartıp bozaltıyor Kendini, sonra tekrar meme arıyor. Ayaklar hep karnında. Kaldı ki benimki 17 günlük daha Ve 1 haftadır çekiyoruz bu çileyi.

Bir de ben dün kimyonlu rezene çayı aldım Kendime. Onu içmeye başladım. Ayrıca beyaz gürültüyü açıyorum dün geceden beri. Şu an o sesle uyuyor mesela. nurse harveys de 5 damla damlattım. İnşallaH işe yarar 🤲🏻

Canım benim öncelikle inşallah çabuk geçer gazlı günler demek istiyorum 🙏
Doktorumuz dedi ki bu bebelerin gak guk diye çıkardığı gazlar dışında daha çıkaramadığı çok fazla gazları oluyormuş
Ve bizlerin tahmin ettiğinden daha sancılı oluyormuş
Ağlamalarının büyük kısmı ondan
İlk üç ay çıkaramadıkları için elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz sırtına vurarak bacak egzersizleri yaptırarak ve karnına masaj yaparak
Ağlayarak emmesi yada emmekte zorluk çekmesi gazdan
Allah hepimize güç versin 🌺
Çok sağol canım zaten diyorum bu kadar ıkınma normal değil belli ki gazı var ama çıkartmayı bir türlü beceremiyor e ben de elimden geleni yapıyorum ama yardımcı olamıyorum kendimi çok kötü hissettim 😢 bugün banyo yaptırıp güzelce masaj yapıcam bakalım bu akşamımız nasıl geçecek inşallah işe yarar

Back
X