• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet bu bnm yeni denedigim goon da ince daha sık değiştirmek gerekiyor .ama zaten bu aylarda hep sık degistiriyorum ben .mesela gce bazen beş altı saat değiştirmedigimiz oldu hiç sızdırma yapmadı .
Goonda deneyim bari migrosunkini direk eledim.👍🏻
57 58e dönmek istyrm bakalım diğer doğumda çok koşay 60a düşmüştüm yazın kısa kısa yürüyüşle bira toparşarız inşllh ya. Karın sarkmasına spor şart ya
Kesinlikle sart spor veririz insaAllah

Ben diyet yapmadan veremem 64ler benim icin hayal artik. Diger dogumlarimda kolay vermistim yas ilerledikce zorlasiyor. Emen bebekledr yuruyus olmuyor bakalım veririz insaAllaj
Ne yürüyüşü ben yemek yemeye fırsat bulamıyorum tüm gün emecek bıraksam 😂 doğum sonrası bi 6 7 gitti daha gitmedi aynı kaldım

Bizden iyi bayramlar tüm teyzelerimize kardeşlerimizee
Çok güzelsiniz maşallah anne oğul 🧿🧿🧿🧿
Hayırlı bayramlar şekerler ☺️

ben de bi soruyla geleyim, sırtınız ağrıyor mu? Benim sırtımın özellikle sol tarafı yanarak ağrıyor, ağlamak istiyorum resmen. ağrı kesici bile fayda etmiyor. acıyarK ağrıyor. Kambur kalacak gibi şekil alıyorum emzirmekten 🥴
Sütün ağrıyor heleki arefe günü kalkıp oturmadim yatamadım resmen emzirme için aç kapa lohusa sıcak basması tişörtle gez sürekli kucakta 4 kusur henuz ama ters hareket de yapmış olabilirim
Ben hala tam dik duramiyorum ayakta dururken sanki popom disari cikik duruyor posturum tamamen bozuldu hamilelikten mi epiduralden mi bilemedim sirt ve bel agrim var gecer diye bekliyoruz 🥴

Evet bu bnm yeni denedigim goon da ince daha sık değiştirmek gerekiyor .ama zaten bu aylarda hep sık degistiriyorum ben .mesela gce bazen beş altı saat değiştirmedigimiz oldu hiç sızdırma yapmadı .
Goon bende begendim yumuşacık sizdirmiyor.sleppy güzel.diyebilirim.

Ne yürüyüşü ben yemek yemeye fırsat bulamıyorum tüm gün emecek bıraksam 😂 doğum sonrası bi 6 7 gitti daha gitmedi aynı kaldım
😅😅 benimkide kucakci cok bebek arabasındada durmuyo artik bide col kusuyo disari cikarken kendimede yedek giysi almalıyım o derece 😅

kan sulandirici 3 haftadir kullaniyorum oncesinde problemim yoktu. 3 hafta once gorme kaybı bilinc bulanikligi yasadim epey ciddi varislerim var bacakta ve genitalde. mr eeg falan baktilar ama bisey bulamadilar pihti atmıştır belki diye onlem amacli kan sulandirici basladilar. ben acilmam oldugunu düşünüyorum haftalar once rahim agzi kisaydi zaten suanda baski cok daha fazla. oturur pozisyonda sizlamalarim var. bunlardan onemlisi her yerim agriyor dayanamıyorum artik yatar pozisyonda duramıyorum oturamiyorum saat sayiyorum 😔 7 gün bile o kadar uzak geliyor ki
Canım genital varis ne durumda doğum nasıl oldu sorun yarattı mi? Bende de genital varis olduğunu farkettim doktora soracağım bu hafta yeni gördüm çünkü:(

Kızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyor :KK43: siz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.
Aynı dertten bizde muzdaribiz tam benim kızı anlattın hamak beşik biraz çözüm oldu bizde onun dışında ayağımda sallıyor um oturmaktan popom uyuşuyor yere indirince uyanıyor hemen

40 dan sonra tükürük bezleri çalışmaya mı başlıyor acaba? Sürekli bir tükürük hali, tükürüğünü yutmaya calışırken tıkanma oluyor bazen.

40 dan sonra tükürük bezleri çalışmaya mı başlıyor acaba? Sürekli bir tükürük hali, tükürüğünü yutmaya calışırken tıkanma oluyor bazen.
bence evet, bizim 40’tan önce ağzında sürekli bir tükürük hali vardı. Hala devam ediyor tabii ki.

Selam kızlar,
Süt arttırma çabalarım hala devam ediyor bırakmadım kendimi ama artık yorulmaya başladım sonuç alamamak umudumu kırıyor. Süt sağma, çaylar, bestlak,Solgar vitamin, beslenme rutinleri vs vs internette yazan herseyi yapıyorum ama hala sagdigimda 20-30 CC çıkıyor... Her öğünde mama desteksiz doymuyor. Sarılık zamanı çok fazla beslendikce sanırım midesini büyüttük. Bilmiyorum belki de hayırlısı budur ve nasibi mamadir... Hayırlısı olsun.

Evet, tüm gün uyumamanın sonucu 4 saat aralıksız uyuma oldu 😂 00’da uyuyan çocuk 4.15’ta kalktı.

yalnız biz bir hata yaptık. Bebeğim uyumayıp sürekli ağzınla arandığı için aç sandık, dolapta sağdığım 30’luk süt vardı. ona mama karıştırıp çocuğa verdim. Hala uyumayınca çeşitli şeyler denedik, en sonunda emziği tıktım ağzına kucağıma alıp pış pış yaptım çocuk uyudu 🤦🏻‍♀️ Neyse, şimdi emerken baktım ağzından süt geldi, 5 dk filan emzirmiştim, ayırdım memeden baktım hafif bir kusma Hali. Koluna biraz kustu Ama geğirir gibi kustu yani fışkırtma söz konusu değil. sanırım gece yatmadan önce içtiği süt fazla geldi. Ben kucağa alınca da geğirip çıkardı herhalde yavrucak. Korktum gece gece, inşallah tekrarlamaz 😔

dün gün içinde en fazla 2 saat uyumuştur, bölük bölük o da yani. hep huzursuzdu. Tüm gün beni emdi, memede Uyudu, memeden ayırdığım an uyandı, ne yapsak fayda etmedi. Tüm gün emdikleri de mi fazla geldi ne yaptı bilmiyorum.

Selam kızlar,
Süt arttırma çabalarım hala devam ediyor bırakmadım kendimi ama artık yorulmaya başladım sonuç alamamak umudumu kırıyor. Süt sağma, çaylar, bestlak,Solgar vitamin, beslenme rutinleri vs vs internette yazan herseyi yapıyorum ama hala sagdigimda 20-30 CC çıkıyor... Her öğünde mama desteksiz doymuyor. Sarılık zamanı çok fazla beslendikce sanırım midesini büyüttük. Bilmiyorum belki de hayırlısı budur ve nasibi mamadir... Hayırlısı olsun.
Ne kadar sağımda 20-30 Cc çıkıyor?
Benim mesela manuel pompayla ilk 5 dk içinde 30 Cc çıkınca ben pek uğraşmıyorum, bırakıyorum sağmayı. çocuk zaten her pompadan daha çok kuvvetli emiyor. Bazen 10 dakikada 60 cc oluyor devamı gelmiyor. Ben de yorulunca bırakıyorum pompayı.

Evet, tüm gün uyumamanın sonucu 4 saat aralıksız uyuma oldu 😂 00’da uyuyan çocuk 4.15’ta kalktı.

yalnız biz bir hata yaptık. Bebeğim uyumayıp sürekli ağzınla arandığı için aç sandık, dolapta sağdığım 30’luk süt vardı. ona mama karıştırıp çocuğa verdim. Hala uyumayınca çeşitli şeyler denedik, en sonunda emziği tıktım ağzına kucağıma alıp pış pış yaptım çocuk uyudu 🤦🏻‍♀️ Neyse, şimdi emerken baktım ağzından süt geldi, 5 dk filan emzirmiştim, ayırdım memeden baktım hafif bir kusma Hali. Koluna biraz kustu Ama geğirir gibi kustu yani fışkırtma söz konusu değil. sanırım gece yatmadan önce içtiği süt fazla geldi. Ben kucağa alınca da geğirip çıkardı herhalde yavrucak. Korktum gece gece, inşallah tekrarlamaz 😔

dün gün içinde en fazla 2 saat uyumuştur, bölük bölük o da yani. hep huzursuzdu. Tüm gün beni emdi, memede Uyudu, memeden ayırdığım an uyandı, ne yapsak fayda etmedi. Tüm gün emdikleri de mi fazla geldi ne yaptı bilmiyorum.
Benimki de 4 saattir uyuyor, uyandırdım zorla emziremedim 3-4 dk anca emdi. Bu seferde aç mı kaldı endişesi, kaç saatte bir uyanmalı gece 1,5 ayda acaba? 4 saatte fazla mı?
Bugün 2 defa kustu, çok az emmesine ragmen. Senin mama fazla geldiği için olmayabilir o yüzden kendini suclama. Reflü gibi oluyorlar bazen sanırım, gaz sıkıntısı da var.

Kızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyor :KK43: siz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.
Gece 3 buçuk ağlamadan mikir mikir sesini duydum uyandım emzirdim ara verdim alt değiştirme sıcak su pamuk vs ile sonra emzirme devam gaz çıkarma hareketi çıkana kadar devam etmiyorum 5 dk falan deniyorum sonra yatır ses devam eşim duyuyor anne yanı besige kurdela bağladım eşimin ayağına taktım sallıyor 20 dk falan uyuyor sesler kesilen kadar devam..beni göğüsteki sütü boşaltmak oyalıyor gece ya çok emmeden uyuyor bosaltinca sütüm arttı devam ediyorum
Aynı dertten bizde muzdaribiz tam benim kızı anlattın hamak beşik biraz çözüm oldu bizde onun dışında ayağımda sallıyor um oturmaktan popom uyuşuyor yere indirince uyanıyor heme

Benimki de 4 saattir uyuyor, uyandırdım zorla emziremedim 3-4 dk anca emdi. Bu seferde aç mı kaldı endişesi, kaç saatte bir uyanmalı gece 1,5 ayda acaba? 4 saatte fazla mı?
Bugün 2 defa kustu, çok az emmesine ragmen. Senin mama fazla geldiği için olmayabilir o yüzden kendini suclama. Reflü gibi oluyorlar bazen sanırım, gaz sıkıntısı da var.
Benim 3 saat fix 4 saat olursa ben alıp alt değiştirme ardından emzirme yapıyorum az daha büyüsün de saat uzar 4 sonra 5 neyse işte

Ne kadar sağımda 20-30 Cc çıkıyor?
Benim mesela manuel pompayla ilk 5 dk içinde 30 Cc çıkınca ben pek uğraşmıyorum, bırakıyorum sağmayı. çocuk zaten her pompadan daha çok kuvvetli emiyor. Bazen 10 dakikada 60 cc oluyor devamı gelmiyor. Ben de yorulunca bırakıyorum pompayı.
Elektrikli pompa ile sagiyorum 30 dk falan sürüyor sağmam tek meme 15 dk. Çıkmıyor benden o kadar maalesef

Benimki de genelde ilk etapta 3, sonrasında 2 saat uyumaya başladı. 12’de uyudu diyelim, 3-3.5 arası uyanıp emiyor, sonra 2 saat sonra uyanıyor. Bugün değişik oldu işte. 4’e kadar uyudu, 4’ten sonra da 7’ye kadar uyudu 🧿🥲

Sleepy bio ve natural kullandım extrası daha uygun nasıl acaba. Molfixde kullandım oda iyi. Siz nelerden memnun kaldınız.
ben migrosunkinden memnunum.kafa karıştırmak gibi olmasın ama. şöyle yapıyorum ama. kendi kakası hemen kızartıyo popoyu. bepantol baby aldım. 2 bezde bir minicik sürüyorum.o popoyu hafif yağlı tutup bariyer oluyor. pişik falan olmuyo.bide ben suyla siliyorum poposunu

Gece 3 buçuk ağlamadan mikir mikir sesini duydum uyandım emzirdim ara verdim alt değiştirme sıcak su pamuk vs ile sonra emzirme devam gaz çıkarma hareketi çıkana kadar devam etmiyorum 5 dk falan deniyorum sonra yatır ses devam eşim duyuyor anne yanı besige kurdela bağladım eşimin ayağına taktım sallıyor 20 dk falan uyuyor sesler kesilen kadar devam..beni göğüsteki sütü boşaltmak oyalıyor gece ya çok emmeden uyuyor bosaltinca sütüm arttı devam ediyorum
Ben sadece gündüz beslenmesinde sırtına vurarak gaz çıkartıyorum gece uykusu dağılıyor ve gündüz emdiği gibi çok emmediği için belkide gerek kalmıyor
Sen gece yapmazsan nasıl oluyor denedin mi
Gece uykusunu çok bölmemek gerekiyor canım eğer rahatsız olmuyorsa gece emzirip yatırmayı dene istersen bir de

Back
X