• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım dediğini yaptım 6 hafta çıkıyor 36+2 de doğdu ama 72 günlük bütün belirtileri var tam haftasına göre okuyorum
8.hafta atağına girdiniz muhtemelen canım siz.

Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son çare damla alacağım
Bana asmdeki doktor zinco vermişti. Ama arkadaşlar sub simplex ve Harvey nurse surupla probiyotik kullanıyorlar.

Lavi12 Lavi12 canım senin sütün ne durumda? Benim reglim bitmek üzere ve sanki yavaş yavaş düzelmeye başladı. Humananın süt arttırıcı çayından da içmeye başlamıştım onun da etkisi var mıdır bilmiyorum ama 🤷🏻‍♀️

Benim kız bugün uyumadı hep bir ağlama aksam yıkadık hala ağlıyor yarın da verem aşısı var yan etkisi falan var mı sorucam bir türlü yazamadım

Benim kız bugün uyumadı hep bir ağlama aksam yıkadık hala ağlıyor yarın da verem aşısı var yan etkisi falan var mı sorucam bir türlü yazamadım
Bizimkinde kol ağrısı oldu canım😪 bazı bebeklerde de ateş yapabiliyormuş. Evde mor calpol bulundur ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı verebilirsin.

Nasıl anladin kolunun agridigini ay şimdiden canım sıkıldı mecburuz biliyorum da
Eve geldik uyudu 1 saat sonra ağlayarak uyandı ve kolunu kasıyordu sürekli😪 aşı yapılırken çok ağlamadı ama eve geldikten sonra gün boyu çok ağladı kuzum. Ama çok şükür ertesi gün geçti.

Eve geldik uyudu 1 saat sonra ağlayarak uyandı ve kolunu kasıyordu sürekli😪 aşı yapılırken çok ağlamadı ama eve geldikten sonra gün boyu çok ağladı kuzum. Ama çok şükür ertesi gün geçti.
Darısı başımıza yarın öğlen olucak

4 gün önce yaptırdık hem 2 bacaktan karma aşı hem koldan verem oldu
Ateş yapabilir dedi hiçbir yan etkisi olmadı canım benim sadece 3 yerden olunca ağladı orda o kadar
İnş sizde de sıkıntı olmaz 💐

Kizlar uyurken corap giydiriyor musunuz? Gazlanmasin diye giydiriyorum ama dogru mu emin de olamiyorum. Bu mevsimde bizler giymiyoruz ya, bebek rahatsiz oluyor mudur diyorum. Su gecis mevsimi kiyafet icin cok zor. Gece kisa kol giydirmistim usuttu. Uzun giydiriyorum fazla gibi.

Back
X