- 28 Haziran 2021
- 3.522
- 5.503
- 78
8.hafta atağına girdiniz muhtemelen canım siz.Canım dediğini yaptım 6 hafta çıkıyor 36+2 de doğdu ama 72 günlük bütün belirtileri var tam haftasına göre okuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.hafta atağına girdiniz muhtemelen canım siz.Canım dediğini yaptım 6 hafta çıkıyor 36+2 de doğdu ama 72 günlük bütün belirtileri var tam haftasına göre okuyorum
Bana asmdeki doktor zinco vermişti. Ama arkadaşlar sub simplex ve Harvey nurse surupla probiyotik kullanıyorlar.Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son çare damla alacağım
Biz bio gaia kullanıyoruz canım memnunuzKızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son çare damla alacağım
Her atak öncesi bizlerin enerji depolaması lazım bence bide uyku tabiBu 8.hafta atak haftasından psikolojisi sağlam çıkan var mı çok merak ediyorum![]()
Valla uykudan da geçtim artık yeter ki sussunHer atak öncesi bizlerin enerji depolaması lazım bence bide uyku tabi![]()
Bu 8.hafta atak haftasından psikolojisi sağlam çıkan var mı çok merak ediyorum![]()
Susmaması bi yerden uykusuzluk bi yerden yıprattıValla uykudan da geçtim artık yeter ki sussun![]()
Bizimkinde kol ağrısı oldu canımBenim kız bugün uyumadı hep bir ağlama aksam yıkadık hala ağlıyor yarın da verem aşısı var yan etkisi falan var mı sorucam bir türlü yazamadım
Nasıl anladin kolunun agridigini ay şimdiden canım sıkıldı mecburuz biliyorum daBizimkinde kol ağrısı oldu canımbazı bebeklerde de ateş yapabiliyormuş. Evde mor calpol bulundur ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı verebilirsin.
Eve geldik uyudu 1 saat sonra ağlayarak uyandı ve kolunu kasıyordu sürekliNasıl anladin kolunun agridigini ay şimdiden canım sıkıldı mecburuz biliyorum da
Darısı başımıza yarın öğlen olucakEve geldik uyudu 1 saat sonra ağlayarak uyandı ve kolunu kasıyordu sürekliaşı yapılırken çok ağlamadı ama eve geldikten sonra gün boyu çok ağladı kuzum. Ama çok şükür ertesi gün geçti.
Normal benim kız 5 6 günlerde fitille yaptıHâlâ kaka yapmadı4. Gün bitmek üzere
Çok ıkınıyor yaaa çok üzülüyorumNormal benim kız 5 6 günlerde fitille yaptı
4 gün önce yaptırdık hem 2 bacaktan karma aşı hem koldan verem olduBenim kız bugün uyumadı hep bir ağlama aksam yıkadık hala ağlıyor yarın da verem aşısı var yan etkisi falan var mı sorucam bir türlü yazamadım