• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
4 gün önce yaptırdık hem 2 bacaktan karma aşı hem koldan verem oldu
Ateş yapabilir dedi hiçbir yan etkisi olmadı canım benim sadece 3 yerden olunca ağladı orda o kadar
İnş sizde de sıkıntı olmaz 💐
Amin inşallah canım 💐💐💐
Kizlar uyurken corap giydiriyor musunuz? Gazlanmasin diye giydiriyorum ama dogru mu emin de olamiyorum. Bu mevsimde bizler giymiyoruz ya, bebek rahatsiz oluyor mudur diyorum. Su gecis mevsimi kiyafet icin cok zor. Gece kisa kol giydirmistim usuttu. Uzun giydiriyorum fazla gibi.
[/QUOTE
Canım kısa kola erken değil mi
Zıbın alt üst takım o sekilde devam şuan
Gece için uyku tulumu aldım ben 0.5tog yazlik
Kışın da 2.5 tog alıyorlar ama benim ev çok soğuk olmuyor 1.5 tog alırım diyorum
Yazın da evim sıcak hayli ama bebeğim üstünü açıyor yukariya topluyor 0.5 tog ince muslin yada ince penye gibi oluyor aldım kalitesini begenirsem yazarım sıfır 100 TL

💐💐💐

Amin inşallah canım 💐💐💐

Yazın da evim sıcak hayli ama bebeğim üstünü açıyor yukariya topluyor 0.5 tog ince muslin yada ince penye gibi oluyor aldım kalitesini begenirsem yazarım sıfır 100 TL

💐💐💐
Bu kiyafet isi cok zor yeni penye alt ust takimlar alicam ben de, hep kalin seyler almisim dogmadan once, baharlik bisey almamisim. Uzun kolluyla da terleyebiliyor. Yine de kisaya gecmiycem daha. Uyku tulumu alarak iyi yapmisin ben de kisin 2,5 tog kullandim kisa bir zaman, giydirmeye calisinca cigligi basiyor genelde alisamadi. Yazin 0,3 tog oneriyorlardi.

Kizlar uyurken corap giydiriyor musunuz? Gazlanmasin diye giydiriyorum ama dogru mu emin de olamiyorum. Bu mevsimde bizler giymiyoruz ya, bebek rahatsiz oluyor mudur diyorum. Su gecis mevsimi kiyafet icin cok zor. Gece kisa kol giydirmistim usuttu. Uzun giydiriyorum fazla gibi.
Ben mutlaka çorap giydiriyorum hâlâ. Şu an uzun kollu zıbın ve ince bir alt ile uyuyor. Üstünde de ince bir battaniye örtülü. Az önce emzirdim, hiç terlememiş. Dün akşam zıbın, alt üst takım vardı. Hastane çıkışı battaniyesi ile örtüktü, Hava da sıcaktı gerçi. Emzirmek için kalktığımda su gibi terliydi. Sanki duştan çıkmış gibiydi teri.

Ben de çorap severlerdenim. Tam manasıyla cayır cayır yaz gelmeden çorabımı çıkarmam bebeğe de giydiriyorum 🙃

Benimki de bır haftadır falan memeyle savaş halinde .daha doğrusu emzirme pozisyonu na geçtiğimiz an basıyor çığlığı. Anca fön makinesi sesi falan açıyorum öyle emiyor .gündüz uykusu desen bı on gündür falan yok denecek kadar az . Çok takip etmem bu atak haftalarini falan ama merak edip hesapladım az önce internetten. 12 gündür atak haftasında gözüküyor .son iki gün diyor .inşallah öyledir 😅gerçektende iki hafta önce mis gbi yatiyordu çocuk
dün aynısını yasadım

Bu kiyafet isi cok zor yeni penye alt ust takimlar alicam ben de, hep kalin seyler almisim dogmadan once, baharlik bisey almamisim. Uzun kolluyla da terleyebiliyor. Yine de kisaya gecmiycem daha. Uyku tulumu alarak iyi yapmisin ben de kisin 2,5 tog kullandim kisa bir zaman, giydirmeye calisinca cigligi basiyor genelde alisamadi. Yazin 0,3 tog oneriyorlardi.
2.5 tog evin soğuksa kar kış soğuğu için iyimis kış için 23 petek yanınca ev 23 de oluyor 1.5 tog al dedi satıcı
Bugün geldi 1.5 tog olan 2 yaşa kadar küçültmesi var çıt çıt birde tam acilan fermuarlı yandan alt kısım dahil açılıyor penye çok ince değil ekstra yazin hicbirsey ortmem 0.5 tog

Eklentiler

• IMG_20220516_182648.webp
    IMG_20220516_182648.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızım birazcık uyudu kızlar ağlama nöbeti durdu doğduğundan beri böyle ağlamadi inledi çocuk ne asilarmis mübarek valla bugün zor geçti eşimi bekliyorum duş alicam ter içinde kaldım yatar pozisyonda hiç durmadı desem yeridir hep dik tut diyor

Kızım birazcık uyudu kızlar ağlama nöbeti durdu doğduğundan beri böyle ağlamadi inledi çocuk ne asilarmis mübarek valla bugün zor geçti eşimi bekliyorum duş alicam ter içinde kaldım yatar pozisyonda hiç durmadı desem yeridir hep dik tut diyor
Gecmis olsun canim
Benim hemsirem ates olmasada calpol ver agri kesici etkisi var 6 saatte 1 demisti, ben asi oldugumuz gun ve ertesi gun 1’er cay kasigi vermistim rahatlamistik.

Bizde bugun 3.ay kontrollerimizi olduk. Saglik ocagunda goz kontrolu yapti doktorumuz, rota asisinin 1.dozunu agizdan aldik. 490 lira odedik.
Sonrada hastanedeki doktorumuza gittik 1 ayda 1 kg almisiz, 6750 gr olmus 63 cm 🧿
Artik 4.ay gelmene gerek yok 5.ay gelirsinjz dedi
4.ayda 2 doz asimiz var. Saglik ocaginda.

Burun tikanikligi icin abfen nasorinse diye bir burun spreyi verdi bakalim insallah ise yarar cunku artik otribebe sokturmuyor burnuna. Cok kiziyo.

Gecmis olsun canim
Benim hemsirem ates olmasada calpol ver agri kesici etkisi var 6 saatte 1 demisti, ben asi oldugumuz gun ve ertesi gun 1’er cay kasigi vermistim rahatlamistik.

Bizde bugun 3.ay kontrollerimizi olduk. Saglik ocagunda goz kontrolu yapti doktorumuz, rota asisinin 1.dozunu agizdan aldik. 490 lira odedik.
Sonrada hastanedeki doktorumuza gittik 1 ayda 1 kg almisiz, 6750 gr olmus 63 cm 🧿
Artik 4.ay gelmene gerek yok 5.ay gelirsinjz dedi
4.ayda 2 doz asimiz var. Saglik ocaginda.

Burun tikanikligi icin abfen nasorinse diye bir burun spreyi verdi bakalim insallah ise yarar cunku artik otribebe sokturmuyor burnuna. Cok kiziyo.
Maşallah bebeğine çok detaylı yazmışsın teşekkür ederim senin erkek miydi bebeğin
Benim kiz 4740 55 cm boy da 🧿
Burnuna birşey sokmayı birak bakınca anlıyor bas bas bağırıyor sanki
3 ay kontrolümüz haziran başında

Kızlar 2 gündür bebeğim huzursuzdu hele bugün hiç durmadı hep kucaktaydi sütüm az gibi sanki nasıl artirabilirim vitamin malt içeceği çay kullaniyorum acaba her emzirme sonrası sagsam mi pompayla

Maşallah bebeğine çok detaylı yazmışsın teşekkür ederim senin erkek miydi bebeğin
Benim kiz 4740 55 cm boy da 🧿
Burnuna birşey sokmayı birak bakınca anlıyor bas bas bağırıyor sanki
3 ay kontrolümüz haziran başında
Kizim var canim benimde
Ben biraz iri hamile kaldim 96 kg ile tup bebek, 103 kg dogum yaptim suan 85 kg’yum 😬
Sutum cok sukur yagli habire emiyoruz cok sukur ondan irilesti
Bide ben yemegi cok severim tatli olarak 😂
Tahin helvasi, hurma, genel olarak tum tatli cesitleri, ac kalmayi hic sevmem

Kizim var canim benimde
Ben biraz iri hamile kaldim 96 kg ile tup bebek, 103 kg dogum yaptim suan 85 kg’yum 😬
İri hamile kaldım demişsin ama maşallah efsane kilo vermişsin
Darısı benim de başıma ben de iri hamile kaldım ve iriliğimden birşey kaybetmedim 😪

İri hamile kaldım demişsin ama maşallah efsane kilo vermişsin
Darısı benim de başıma ben de iri hamile kaldım ve iriliğimden birşey kaybetmedim 😪
Canim bende tiroid var sanirim dogumdan sonra hormonlarin etkisi oldu ve o yuzden cok kolay kilo verdim zaten 1,5-2 ayda toplamda 15 kg gitmisti bende anlamadim simdi yine yavasladi ayda 1-2 kg anca gitti ama bebegim cok hareketli onunda etkisi var tabi

Canim bende tiroid var sanirim dogumdan sonra hormonlarin etkisi oldu ve o yuzden cok kolay kilo verdim zaten 1,5-2 ayda toplamda 15 kg gitmisti bende anlamadim simdi yine yavasladi ayda 1-2 kg anca gitti ama bebegim cok hareketli onunda etkisi var tabi
15 kilo ben de veririm inşallah amin 🙏🤭

Canım kızlar nasılsınız kuduruk bebeleriniz naısll
Urişko iyice mızmız bebe oldu spaya gittik çocuğu cortlattık egzema yatkınlığ6 varmış sıcak suyla bir ortaya çıktı tüm vücut kıpkızarıkkk öyle böyle değil bir de emdikçe artıyodu anne sütü alerjisi mi falan diye bi telaşa girdik ama iyi bi doktor buldum beykozda değil bebek egzeması dedi bizim oğlan kaşınmaktan uyuyamıyo resmen verdiği kremler ilk günden başarılı umarım böyle devam eder de geçer lanet şey

Evin sıcaklığı 24 25 asla olmasın dedi 22 23 idealmiş bizim hep yüksekti el ayak yüz soğuk olur göğüse bak çocuğu kalın giydirme soy dedi bildiğimiz şeyi söyledi sıcak hasta eder soğuk bir şey yapmaz çocuğa diye

Kizim var canim benimde
Bende yiyorum diyet yapmıyorum ama ben hep böyle 52 ile hamile kaldım şimdi 56 da kaldı göbek duruyor göğüs zaten sütten büyük yani ben kocaman hissediyorum kendimi

Canım kızlar nasılsınız kuduruk bebeleriniz naısll
Urişko iyice mızmız bebe oldu spaya gittik çocuğu cortlattık egzema yatkınlığ6 varmış sıcak suyla bir ortaya çıktı tüm vücut kıpkızarıkkk öyle böyle değil bir de emdikçe artıyodu anne sütü alerjisi mi falan diye bi telaşa girdik ama iyi bi doktor buldum beykozda değil bebek egzeması dedi bizim oğlan kaşınmaktan uyuyamıyo resmen verdiği kremler ilk günden başarılı umarım böyle devam eder de geçer lanet şey

Evin sıcaklığı 24 25 asla olmasın dedi 22 23 idealmiş bizim hep yüksekti el ayak yüz soğuk olur göğüse bak çocuğu kalın giydirme soy dedi bildiğimiz şeyi söyledi sıcak hasta eder soğuk bir şey yapmaz çocuğa diye
Çok geçmiş olsun hastalık değil tedavisi var rahat ol benve
Benim ev asla 24 altına düşmüyor herşey zor inan ki
Kız çocuğun spada işi ne 🤭
Yazın camı vs acicam 0.5 tog uyku tulumu aldım yazlık üstünü açma derdi olmuycak hava giricek rahat rahat odaya

2.5 tog evin soğuksa kar kış soğuğu için iyimis kış için 23 petek yanınca ev 23 de oluyor 1.5 tog al dedi satıcı
Bugün geldi 1.5 tog olan 2 yaşa kadar küçültmesi var çıt çıt birde tam acilan fermuarlı yandan alt kısım dahil açılıyor penye çok ince değil ekstra yazin hicbirsey ortmem 0.5 tog
markası nedir

Bende yiyorum diyet yapmıyorum ama ben hep böyle 52 ile hamile kaldım şimdi 56 da kaldı göbek duruyor göğüs zaten sütten büyük yani ben kocaman hissediyorum kendimi

Çok geçmiş olsun hastalık değil tedavisi var rahat ol benve
Benim ev asla 24 altına düşmüyor herşey zor inan ki
Kız çocuğun spada işi ne 🤭
Yazın camı vs acicam 0.5 tog uyku tulumu aldım yazlık üstünü açma derdi olmuycak hava giricek rahat rahat odaya
Biz de götürdük, aşırı rahatlıyorlar sana da tavsiye ederim :)

Back
X