- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bnmki de bugün ikinci gün yapmadı hala .geçenlerde de 3 gün yapmadı 4. Gün yaptı .bende 6. Gün fitil vercektim yapmasaydi . Okunma cok yok ama bizde . Çok ikinirsa da gaz çıkartiyor fena kokuyorBi benim bebeğim günde 2-3 kez kaka yapmıyor ya. Günde 1 kez yapıyordu, 5 gün onu da yapmadı. Dün doktora gittiK. Gliserin fitil verdi. Evlatçım resmen 3 kilo sıçtı fitillebugün de henüz kaka yapmadı ama gazlar devam. ıkınmaktan Bihal oldu çocuğum.
Hicbirsey yapmadım açıkçası tektim zaten 40 indan bir gün önce markete gittik tek hatırladığım yürüdük kanguruya koydu babası taşıdı anı olarak aklımdaArkadaşlar selam herkese benim size ufak bir sorum var. Bebeğinize kırk çıkartmak için özel bir hazırlık yaptınız mı? Annem ve kayınvalidem hasta o yüzden tek kaldım bebeğimin kırkı yarın çıkıyor ve tek başıma yıkayacağım. Bu medyada abartılan kadar önemli bir durum mu ne yapmalıyım?
Yarın yine 5.gun olucak ne yapacak bilmiyorum gaz çıkıyor kokulu çok ağlıyor vsYok yok bnmki de bugün ikinci gün yapmadı hala .geçenlerde de 3 gün yapmadı 4. Gün yaptı .bende 6. Gün fitil vercektim yapmasaydi . Okunma cok yok ama bizde . Çok ikinirsa da gaz çıkartiyor fena kokuyor![]()
Canim benim süt çok dengesiz ya bazen taş gibi oluyor cok yorgun olsam bile uykusuz uykusuz gece sağıyorum acısından. Bazen de içleri boş boş sağsam da azicik cikiyor. Duzenli sagip duzenli emzirmedigim icin boyle. Bebek bakmak o kadar yorucu ki yalnızken hic sağacak vaktim olmuyor yemek wc bile zaman olmuyor ki birak sağmayi. Disipline soksam bile bir günde bozulan bişey bendeki süt konusu. Bugune kadar geldik buna şükür artik yani gelirse gelir gelmese buna şükürLavi12 canım senin sütün ne durumda? Benim reglim bitmek üzere ve sanki yavaş yavaş düzelmeye başladı. Humananın süt arttırıcı çayından da içmeye başlamıştım onun da etkisi var mıdır bilmiyorum ama
![]()
Canim benim kizda 3 gunde bir rutini , kuru kayisi aldim gecenlerde sari olandan ama , canimda çekmis 10 tane yedim cevizleYarın yine 5.gun olucak ne yapacak bilmiyorum gaz çıkıyor kokulu çok ağlıyor vs
İkidir fitille yaptı ne yapsam yine yaptirsam mi bugün de beklesem mi en son cuma yapmıştı
Bizde hafif vardı bioderma ato krem aldıkMrb. Benim oğlumda da egzama var. Doktor kortizonlu krem verdi. 4 gün kullandık geçti ama yine çıkıyor. Kortizonlu krem olunca sürekli de kullanmamamız gerekiyor. Alerji testi yaptırin dedi doktor geçmezse. Siz hangi kremle geçirdiniz?
Kayisi hosafinin faydasini gaz icin de gordum ben de. Onayliyorum bu yorumunu canim. Zart zart atti yedigim zamanCanim benim kizda 3 gunde bir rutini , kuru kayisi aldim gecenlerde sari olandan ama , canimda çekmis 10 tane yedim cevizleertesi gun 2 kere yapti benimki, sonra 2 gunde birler her gunler derken ben kayisiyi kestim 3 gune dönduk yine bugun yapti 3.gunumuzde
Banyosunu bitirirken delikli süzgüyle son suyunu döktüm kırklamış olmak İçin sadeceArkadaşlar selam herkese benim size ufak bir sorum var. Bebeğinize kırk çıkartmak için özel bir hazırlık yaptınız mı? Annem ve kayınvalidem hasta o yüzden tek kaldım bebeğimin kırkı yarın çıkıyor ve tek başıma yıkayacağım. Bu medyada abartılan kadar önemli bir durum mu ne yapmalıyım?
Valla canım bana ASM deki hemşire o zaman 6. Gün yarım fitil at .kakasını yaptı diyelim sonra yine böyle yapmaz fitile ihtiyaç duyarsa bı doktora gotur bağırsak duzenleyici biseyler verir demişti .bizimki fitile gerek kalmadan yapmıştı .sen doktora götürdüm mu hiç bunun içinYarın yine 5.gun olucak ne yapacak bilmiyorum gaz çıkıyor kokulu çok ağlıyor vs
İkidir fitille yaptı ne yapsam yine yaptirsam mi bugün de beklesem mi en son cuma yapmıştı
Sırf anne sütü alıyorsa sorun yok canim.Bi benim bebeğim günde 2-3 kez kaka yapmıyor ya. Günde 1 kez yapıyordu, 5 gün onu da yapmadı. Dün doktora gittiK. Gliserin fitil verdi. Evlatçım resmen 3 kilo sıçtı fitillebugün de henüz kaka yapmadı ama gazlar devam. ıkınmaktan Bihal oldu çocuğum.
Söyledik ikidir fitil koyuyorum diye birşey demedi ben bunu bir sorayım muhakkak yarın 5.gun Perşembe 6.gun oluyor çaresiz kaldımValla canım bana ASM deki hemşire o zaman 6. Gün yarım fitil at .kakasını yaptı diyelim sonra yine böyle yapmaz fitile ihtiyaç duyarsa bı doktora gotur bağırsak duzenleyici biseyler verir demişti .bizimki fitile gerek kalmadan yapmıştı .sen doktora götürdüm mu hiç bunun için
Canim benim kizda 3 gunde bir rutini , kuru kayisi aldim gecenlerde sari olandan ama , canimda çekmis 10 tane yedim cevizleertesi gun 2 kere yapti benimki, sonra 2 gunde birler her gunler derken ben kayisiyi kestim 3 gune dönduk yine bugun yapti 3.gunumuzde
Kayisi hosafinin faydasini gaz icin de gordum ben de. Onayliyorum bu yorumunu canim. Zart zart atti yedigim zaman![]()
Bizde bu sürekli oluyor sanki bazı zama değil bilemedim inşallah yapar bugün yarın da benimde kafam rahatlarSırf anne sütü alıyorsa sorun yok canim.
Benim kızım da hergün yapmiyor. 4-5 günde bir de oluyor bazi zaman
Anne sütü gelmiyor mu canımPazartesi günü 2,ay asimizi olduk berbat 2 gün geçirdik hâlâ da geçiriyoruzçok ağlıyor yavrum ,
2 haftada 300 gram almış çok üzgünüm hemşire az almış dedi Bebelac mama aldım kusuyor bimin mamasını aldım oda ishal yaptı 6/7 kez kaka yaptırıyor napacagimi şaşırdım diğer mamalarda çok pahalı bana bı akıl verin kizlar ,
![]()
Bilmiyorum ki canım valla bnde biogaia kullanıyorum başka ne verirdi hiç bilmiyorum .bebek arabasini ben iyice oturana kadar pusetle kullanıyodum. Zaten kızımda minyondu .oturur pozisyonda pusetsiz kayıyordu .6-7 aylıkken bebek arabası minderi alıp öyle kullanmaya başlamıştım .Söyledik ikidir fitil koyuyorum diye birşey demedi ben bunu bir sorayım muhakkak yarın 5.gun Perşembe 6.gun oluyor çaresiz kaldım
Bağırsak düzenleyici dediğin biogaia sap simplex falan mı NBL probiyotik kullandık bunlar mı
Bu arada Chicco liteaway aldım ya size sormuştum kullanıyorum şuan pusetle pusetsiz kullanmaya ne zaman baslayabilirm
evet sadece anne sütü ama kakası içinde durmaktan artık koyulmuştuSırf anne sütü alıyorsa sorun yok canim.
Benim kızım da hergün yapmiyor. 4-5 günde bir de oluyor bazi zaman
Sütüm var ama bebeğim az emiyor zorluyorum ögürüyorAnne sütü gelmiyor mu canım![]()
Bizim aşırı yoğun oldu spadan sonra la poche rosay krem sür dedi şlk doktor iyice kudurdu, bioderma, mustela atoderm fln asla işe yaramadıMrb. Benim oğlumda da egzama var. Doktor kortizonlu krem verdi. 4 gün kullandık geçti ama yine çıkıyor. Kortizonlu krem olunca sürekli de kullanmamamız gerekiyor. Alerji testi yaptırin dedi doktor geçmezse. Siz hangi kremle geçirdiniz?
Neden sağım yapmıyorsunSütüm var ama bebeğim az emiyor zorluyorum ögürüyor