• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar 2 mart doğum yaptım hala regl olmadım ama tahmini regl günlerinden gecerken sütüm azaldı hatta bugün takvime göre son günü bariz azaldı regl olmadığım halde

dışarda sütü nasıl muhafaza edip veriyorsun? ılıtması vs?

Ben sütü 4 saatte tüketeceksem süt saklama şişesinde oda sıcaklığında muhafaza ediyorum. Yok 4 saati geçecekse buzdolabında 3 gün saklanıyor. Buzlukta dondurursanız 3 ay.

4 saate tüketecektim dün. Çantama koydum. Kayınvalidemde içirdim. Isıtmadım. Oda sıcaklığında ve hatta biraz daha soğuk bile verilebiliyor. Bazı çocuklar soğuk süt severmiş :)

Ben sütü 4 saatte tüketeceksem süt saklama şişesinde oda sıcaklığında muhafaza ediyorum. Yok 4 saati geçecekse buzdolabında 3 gün saklanıyor. Buzlukta dondurursanız 3 ay.

4 saate tüketecektim dün. Çantama koydum. Kayınvalidemde içirdim. Isıtmadım. Oda sıcaklığında ve hatta biraz daha soğuk bile verilebiliyor. Bazı çocuklar soğuk süt severmiş :)
Buzdolabı ve dondurucu doğru ama oda sıcaklığında 3 saat maksimum bekleme süresi canım

Buzdolabı ve dondurucu doğru ama oda sıcaklığında 3 saat maksimum bekleme süresi canım
Benim ebem 6 saate kadar oca sıcaklığında verebilirsin demişti.
O kadar uzun süre bekletmedim.
Gerekmedikçe süt pompalamiyorum.
İlk kızımda 4 buçuk ay yapmak zorunda olduğum için süt pompasindan resmen nefret ediyorum.
O zaman buzluğa attığım sütleride kızım hiç içmemişti. Kokusu ve tadi değişiyor buzlukta ki sütün.
Stok yapan arkadaslar isterlerse önce bebeklerine tattirsinlar. Benim kız gibi içmeyen bebekleri varsa hic uğraşmayın derim.

Benim ebem 6 saate kadar oca sıcaklığında verebilirsin demişti.
O kadar uzun süre bekletmedim.
Gerekmedikçe süt pompalamiyorum.
İlk kızımda 4 buçuk ay yapmak zorunda olduğum için süt pompasindan resmen nefret ediyorum.
O zaman buzluğa attığım sütleride kızım hiç içmemişti. Kokusu ve tadi değişiyor buzlukta ki sütün.
Stok yapan arkadaslar isterlerse önce bebeklerine tattirsinlar. Benim kız gibi içmeyen bebekleri varsa hic uğraşmayın derim.
6 saat miiii🙄
Ben 3-3-3 diye biliyorum canım sen yine araştır riske atma kuzuyu mazallah

Kızlar çoraplı mi uyutuyorsunuz bebisleri. Cok sıcak emin olamıyorum ya
İnce patikli tulum giydirdim çorap yok ama gün içinde çorap var patiksiz kıyafette
İzmir gayet sıcak bir haftadır ama çorap candır ☺️ Durduk yere gazı mazı artmasın şimdi çıkarırım da 🤭

Ince Penye ise dışarıda giydirebilirsin.
Bebeklerin cildi güneşe temas etmemesi lazim.
Canım çok anlamıyorum ki uzun kollu resim atıyım musaitsen bakarsan sanki kaldı onlar 3 aylık hepte şimdi tekrar masraf
İnsan dusunmez mi esimde bende 3 aydan 6 7 aya kadar sıcak olacağını 🙄

Merhabalar. 2.ay aşısında ateş oldu mu sizlerde? Olduysa neler yaptınız? Aşı olduğu gece eşimle nöbet tutmalı mıyız başında ?
Nöbet tutmadım ama 2 saate bir kurdum alarmı uykulu emzirdim altına baktım kontrol ateşine baktım yatırdım bir gece sadece sonuçta..ates de olmadı

Kızlar benim kız haftada bir tuvalet yapıyor kakasını ama sıvı yaptığı öyle olunca kabız denmiyormis katı olması gerekiyormuş rutin şuan haftada bir kaçtır öyle oluyor emin oldum artık
Kız bebeklerde enfeksiyon kakanin on tarafa bulaşması ile oluyormuş kaka yaptı sildim vs ama hemen yıkadım
Keske onceden de bilseydim bir kere enfeksiyon oldu pamukla ıslak mendille iyice siliyordum ama kalıyormuş işte demek ki

Evde ılıtıyorum kısın bi tık fazla sicak yapiyordum sogur diye. Simdi ilik aliyorum yanima cantanin isi yalitimli gozune koyuyorum.
teşekkürler. acaba dedim yanınızda termosla su götürüp biberonu veya poşeti ona mı oturtuyorsunuz bi 2-3 dk kadar :) havalar da sıcak gerçi

ben su konusunda katı değilim. 20 cc su verecek halimiz yok ben veriyorum 2 kasık günde 2 kere falan. zararı olacağını düşünmüyorum midesini de doldurmuyor hemen idrarla atılır zaten. kızım kış bebeğiydi ama ona da vermiştim 2 aydan sonra bu şekilde.
ay istanbul bir anda bunaltıcı sıcak oldu. gün içinde tek zıbınla duruyor. gece de kısa kol zıbın ince pijama ile uyutuyorum çorap da giydirmiyorum ince bi battaniye örtüyorum

Back
X