• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağolasın teyzesi teşekkür ederiz 🥰
Bu hamileliğim nasıl başladı nasıl geçti bende bilmiyorum zaten 😂
Maşallah sübhanallah büyümüş kuzucum 😊
Bebek egzaması dediğin atopik dermatit mi
Aynen kuşum 2 yaşından sonra kayboluyomuş genelde öf prenses gibi ya dokunduğumjz yer kızarıyo spaya gitmiştik orda tetiklenmiş

Hee var var benim gittiğim çocuk doktorları hep diyet dedi sonra alerji doktoruna gittim zaten zayıfsın boşa diyet yapmanı istemiyorum bebek egzeması olduğunu düşünüyorum emin olalım dedi test yaptı her şey negatif bizim vücutta deli gibi kızarıyo ediyo bi de ara ara
Büyük kızımdan biliyorum teslt kan yoluyla mı oldu bilmiyorum. Eğer kan yoluyla olduysa yanıltıyor bilgin olsun. 4 yaşına kadar anca düzene girip geçiyor dikkat etmen gerek canım bol bol. Kakası mukuslu sürekli gazlı gibi ağlama uyku sorunları buna ilaveten kusmamiz olurdu

Aynen kuşum 2 yaşından sonra kayboluyomuş genelde öf prenses gibi ya dokunduğumjz yer kızarıyo spaya gitmiştik orda tetiklenmiş
Beyaz tenliyse etkilenmiştir canım heyaz tenli olanlar alerjiye çok yatkın oluyor 🙁

Ayy evet düzen değişikliği bebekleri çok etkiliyor zaten ek gıdaya geçmek daha zor olur . Benim kuzenim 10 aylıkken başladı ek gıdaya çocuk gayet istahlı
Bebisleriniz iyi kilo alıyorsa bu ek gıda işi ne kadar gec olursa o kadar iyi.
Ek gıda daha stresli oluyor.

Büyük kızımdan biliyorum teslt kan yoluyla mı oldu bilmiyorum. Eğer kan yoluyla olduysa yanıltıyor bilgin olsun. 4 yaşına kadar anca düzene girip geçiyor dikkat etmen gerek canım bol bol. Kakası mukuslu sürekli gazlı gibi ağlama uyku sorunları buna ilaveten kusmamiz olurdu
Hee hepsi varrr ama kusma çok beslenirse
Kanla yaptı testi de bşr sürü değer de istemiş alerji olsa böbrekte süzülme müzülme etkileniyomuş onlar da negatif çıkınca tanıyı koydu ama ek gıdaya geçince daha net anlarız dedi

Valla inceledi baya çünkü kızarıklıkları genelde wıcaklayınca oluyo süt içerdim kızarmasdım veya yumurta falan tepki yok ama bazı baharatlarda tepki var egzemayı kudurturmuşş

Bu kan işi yeni çıktı ya bi kere olmuştu minik nokta ra kan ilacından sonra iyice cortladı

Son düzenleme:
Bende sert diye düşündüm içine minder koydum faln ama yok hiç durmuyor disariyida sevmiyor sarı benim kız gözünü hiç açamıyor garibim 😅 bide arnavut taşı olan yerlerde daha beter ağlıyor keyfine düşkün yakıt tukur etmeyecek öyle birazcık duruyor bı 10 dakika sonra yine mizirdaniyor.. aglatarakta alıştırmak istemiyorum ins düzelir kendi kendine cidden zor olur arabasız
Çocuktan çocuğa değişiyor araba meselesi
Benim ilk kız ne bebek arabası sevdi ne normal arabaya binip durmayı sevdi
Hep eziyetti yani o yüzden ısrarcı olmadım
9 aylık yürümeye başladı o zaman baston pusetler var zamanında 100 TL ye almıştım şimdi 250 TL falan heralde
İncecik katlayınca şemsiye gibi oluyor
Ona bayılırdı
Hakkını verdiğimiz tek şey o olmuştu🤣
Ama bu ikinci sıpa bayılıyor sokakta arabasında uyusun gezsin
Belki zamanla alışır ama alışmazsa da etrafa bakınıp seveceği günler gelecektir 🙏🌺

Çocuktan çocuğa değişiyor araba meselesi
Benim ilk kız ne bebek arabası sevdi ne normal arabaya binip durmayı sevdi
Hep eziyetti yani o yüzden ısrarcı olmadım
9 aylık yürümeye başladı o zaman baston pusetler var zamanında 100 TL ye almıştım şimdi 250 TL falan heralde
İncecik katlayınca şemsiye gibi oluyor
Ona bayılırdı
Hakkını verdiğimiz tek şey o olmuştu🤣
Ama bu ikinci sıpa bayılıyor sokakta arabasında uyusun gezsin
Belki zamanla alışır ama alışmazsa da etrafa bakınıp seveceği günler gelecektir 🙏🌺
Evet benim büyük kızda severdi arabayı ama bu Miniş sevmedi yapacak bişey yok dediğin gibi etrafı biraz daha ilgili izlediği zamn sevecektir ins

Kanki kompleee mukusss pütür mütür hiç yok hiççç
Keremiko da hala deli mi benimkinin dedeleri bu saatlerde bi geliyo asla gitmiyo
Kardes gündüz uykusunu alırsa delirmiyo ama geceleri baya geç uyumaya başladı mesela bu ara.
Aynen kuzu, dün 4 kere yaptı. Hepsi suluydu. Bir de pis kokuyor 🙈 bayilacam sandım kokudan 🤪
Aynen ya acayip kokmaya başladı🙈

Hee var var benim gittiğim çocuk doktorları hep diyet dedi sonra alerji doktoruna gittim zaten zayıfsın boşa diyet yapmanı istemiyorum bebek egzeması olduğunu düşünüyorum emin olalım dedi test yaptı her şey negatif bizim vücutta deli gibi kızarıyo ediyo bi de ara ara
Geçmiş olsun. Bizde sadece ense kızarıyor. Kulak arkasında biraz döküntü gibi oluyor. Birde çok gaz ve huzursuzluğu var. Bağırsağının sesleri dışardan duyuluyor. Ama diyeti yapınca 400 gr almıştı. Sütün kalitesi bozuluyor.

Bizimde öyle alerji doktoru birde bırakıp deneyelim kanda doğru çıkmayabilir dedi

Kızlar bu bebe emmiyo en fazla 3 dakika doymuyo sanki çünkü 4 gündür doğru düzgün kaka yapmadı 1 kez yaptı oda azıcık ve mukuslu gibiydi sanki doymuyo mu acaba biberonla vermeyi denedim onuda kabul etmiyo kaşıkla da diliyle iyiyi napcan ben

Kızlar bu bebe emmiyo en fazla 3 dakika doymuyo sanki çünkü 4 gündür doğru düzgün kaka yapmadı 1 kez yaptı oda azıcık ve mukuslu gibiydi sanki doymuyo mu acaba biberonla vermeyi denedim onuda kabul etmiyo kaşıkla da diliyle iyiyi napcan ben
Bizde öyleyiz şu ara😶 sıcaklardan olduğunu düşünüyorum çünkü banyo yaptırınca veya geceleri daha güzel emiyor.

Dişmi cıkarıcak ? Uyutuyorum 5 dk sonra agliyo ama gözü kapalı uyanmıyo gece uykusunda emziriyim diorum emmiyoda farkli sekilde yatıyorum.vs uyuyo sonra yine. Biraz once yine oyle uyandi alt dis etini elimle kasidim oyle uyudu. Atak mıdır nedir? Uyanıkkende hep cığlık.

Bizde öyleyiz şu ara😶 sıcaklardan olduğunu düşünüyorum çünkü banyo yaptırınca veya geceleri daha güzel emiyor.
Aslında en baştan beri hiç uzun uzun emen bebek olmadı ama kakasını yapmaması endişeye sokuyor beni aç mi kalıyo diye günde 4 bez ancak kirletiyor

Aslında en baştan beri hiç uzun uzun emen bebek olmadı ama kakasını yapmaması endişeye sokuyor beni aç mi kalıyo diye günde 4 bez ancak kirletiyor
Kaka doyma konusunda kriter değil diyorlar . Ama 4 bez az sanırım en az 5 6 bez olmalı diyorlar? Kilo ve boy nasıl?

Kızım aylardır böyle idi 2 3 günde 1 kaka ciside dolunca degisiyodum kimi cizgi mavi olunca hemen alıyor onun için daha cok bez kullanıyor belki. Bizim 2 ay filan sürdü bu sekilde belki daha fazla kabiz deildi yapıncada sulu kaka yapıyodu bi kac gündür gümde 3 4 e cıktı hatta saymadım belkide daha cok her ikiside normal bi durum.

Back
X