• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Memur değilsin özel sektör zor geri dönme diyor eşim kızımıza bak diyor gerçekten bir anne ne zaman ise dönmeli bilmiyorum şuan çok zor tek bildiğim yürüyünce de ayrı zor emekleyince ayrı zor
Valla ilk çocuğumda 3 aylıkken işe başlamak zorunda kalmıştım
Özel sektör olduğu İçin bi dünya tavır yapıp mobbing uyguladılar
10 dk süt sağmam bile dert oldu herkese
1 yaşında dayanamadım ayrıldım
Şuan işsizim ama çocuk 1 yaş civarına gelince annemler bakacak durumda olursa iş bakacağım
Tek maaşla geçinmek de zor bu zamanda

Anneler yardim edin lutfen bebegim 4 aylik oldu mamasi gaz yapmazdi onceki amma kabizlik yapardi onu degishtik bir aydi simdi gaz sorunu oluwtu bebegim uyaniyor 40 dk yatiyor ikinib uyaniyor bu mamayi deyiwtim oldu geri mamaya done bilirmiyim acaba

Anneler yardim edin lutfen bebegim 4 aylik oldu mamasi gaz yapmazdi onceki amma kabizlik yapardi onu degishtik bir aydi simdi gaz sorunu oluwtu bebegim uyaniyor 40 dk yatiyor ikinib uyaniyor bu mamayi deyiwtim oldu geri mamaya done bilirmiyim acaba
Donebilirsiniz. Golden goat denediniz mi?

Doktorunuzla karar verin bir önceki mamaya dönecek misiniz diye sorun

Yaramadiysa tabi geri donebilirsiniz ama o da kabizlik yapti diyosunuz. Ben hipp kullandim gazdan yerinde duramadi aptamil çok kusturdu sadece bebelac iyi geldi. Golden goat denemek istiyorum ama kabizlik sorunu cok okuyorum keçi sütünde 🤔

Yaramadiysa tabi geri donebilirsiniz ama o da kabizlik yapti diyosunuz. Ben hipp kullandim gazdan yerinde duramadi aptamil çok kusturdu sadece bebelac iyi geldi. Golden goat denemek istiyorum ama kabizlik sorunu cok okuyorum keçi sütünde 🤔
Hipp bizde de çok gaz yaptı yavrum kutu bitesiye ne kıvrandı bize de sma iyi geldi bebelac da mı denesem bende acaba

Sma kullandım gaz yapmadı hiç amma kabız yaptı şimdi friso kullanıyorum gaz yapıyor ben sütümüde veriyorum belkide sütden
Sma bana da ilk kabız yapıyor gibi geldi ama değilmiş çok şükür bende hem emzirip hem mama veriyorum. Şimdi mama kullananlara soruyorum 6 aydan sonra 2 numaraya geçecek misiniz 1 den mi devam edeceksiniz

Sma bana da ilk kabız yapıyor gibi geldi ama değilmiş çok şükür bende hem emzirip hem mama veriyorum. Şimdi mama kullananlara soruyorum 6 aydan sonra 2 numaraya geçecek misiniz 1 den mi devam edeceksiniz
Icerigindeki vitamin mineraller degisiyor onun ihtiyacina gore oluyor ben mutlaka gecicem

Kizlar bende bugün yoğurt tattirdim şekilden şekle girdi yüzü ilk sonra çırpındı devamını istedi ben yemek yedikçe ağzını açıp yalandı durdu siz başladınız mı tadimlara

Ben gecicem 6 aydan sonra , hepsinin vitamini doyurmasi ona goredir diye dusunuyorum , 1,2,3 ne varsa sirayla

Kizlar bende bugün yoğurt tattirdim şekilden şekle girdi yüzü ilk sonra çırpındı devamını istedi ben yemek yedikçe ağzını açıp yalandı durdu siz başladınız mı tadimlara
Yok ben Eylül 1de başlayacağım. Normal doğumuna göre 180 günü tamamlamasını bekliyorum.

Bende bebelac gold kullanıyorum memnunum hem gaz yapmadı hemde tuvaletini düzgün yapıyor

Bende geçicem 6.ayinda 2 numaraya
Bende başladım ama bı çay kaşığı yoğurt verdik yüzünü 40 çeşit yaptı sonrada ağız dolusu kustu, yoğurdu 6.aya bıraktım başka şeyler tattiriyorum ufak ufak meyve falan

Bana doktor 6.ayda yoğurt ver şimdi alerji yapma olasılığı çok yüksek dedi .
Biz 10 gündür tadımlarla gidiyoruz. İlk hafta havuç,kabak, patates denedik . Şimdi meyve tadımı yapıyoruz. Muz, şeftali ve kayısı verdim. Yarın armut vermem. Meyveleri çok seviyo. Kaşığına koyuyorum kendi götürüyor ağzına🤣

Back
X