- 17 Ocak 2020
- 28.451
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.470
- 598
HacamatAllah'ım 2 gecedir belimdeki fıtık coştu, Asel uyumuyor bana inat![]()
Öyle faydasını gördüm ki
Doğum yapayım, yine hacamata gitcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HacamatAllah'ım 2 gecedir belimdeki fıtık coştu, Asel uyumuyor bana inat![]()
Açık yaraya madecassol sürülmez ki amaGeçmiş olsun
İlk doğumumda kızımı emzirirken felaket acıyıp yara olmuştu
Daha önce de başka arkadaşlara yazdım size de önerim madecassol kremdir
Emzirmeden göğüsleri yıkamak gerek
Ben 2 gecede ihya olmuştum
İnşallah size de şifa olur
Su içirmek bebekte susama hissini baskıladığı için kilo almasına engel oluyormuş. Çünkü susama hissi de emmesini sağlıyorAynen bende senin gibi düşündüm çok şaşırdım
ben dedim sana alsemSen yüz üstü yatırıp uyutmayı denedin mi? Yarı uyur şekilde koysan o şekilde uykuya geçse belki alışır
Yemin ederim aynı ben şu yazdığın. Gebe okulunda, YouTube‘da filan hep sırt üstü yatırın diyeeee diyeeee çocuğu 4.5 aydır sırt üstü yatırıyorum. Hep korktum. annem başlamıştı 2 aylık olduğunda filan ara sıra yüz üstü yatırmaya. Yüreğim hop ediyordu nefessiz kalır mı diye. Kızıyordum kadına. Uyanıp uyanıp kontrol ediyordum. bu şekilde uyursa elleri onu uyandırmaz, sırt üstü yattığında kundaktan ellerini kurtarır demişti annem. Hakikatten de öyle oldu. ben yine de çok yatırmadım yüz üstü. hani bazı zamanlar uyumakta direnirse filan yüz üstü çevirdim Ama şimdilerde dönmeyi öğrendi ya, zaten sürekli yüz üstü duruyor. altını Bile nerdeyse yüz üstü dururken alıyorum, o derece sırt üstü durmuyor. sırt üstü yattığında 1 saat uyuyorsa yüz üstü yattığında 3 saat uyuyor. Demek ki öyle rahat ediyor diyorum ben de. Tabii yine kontrol ediyorum, içim elvermiyor ama o nasıl isterse öyle uyuyor.
Emzirirken falan tavsiye etmiyorlar onu.Hacamat
Öyle faydasını gördüm ki
Doğum yapayım, yine hacamata gitcem
Doktorlar veriyor, sürülüyor memeye. Yara olduğunda aklınızda olsun.Açık yaraya madecassol sürülmez ki ama
Emzirirken tavsiye ediliyor bayagi aslında amaEmzirirken falan tavsiye etmiyorlar onu.
Doktorlar veriyor, sürülüyor memeye. Yara olduğunda aklınızda olsun.
Bizimki de öyle yan yatirsam ds sırt üstüne dönüp oyle uyuyo çoğunluklaKızlar, sırt üstü yatma konuşulurken hazır sorayım. Benimki de hep sırt üstü yatıyordu, şu dönme merakından önce, o yüzden kafası düzleşti. Düz kafa yastığı aldık 3 aylıkken ama asla yatmıyor onda. Yuvarlacık kafası vardı yavrumun, şimdi arkası düz. Nasıl düzelir sizce? Ne kadar yüz üstü yatmaya başlasa da büyük çoğunluk yine sırt üstü yatıyor.
Ay nasıl iyi geliyor sorma gitsinAçık yaraya madecassol sürülmez ki ama
Kızlar göğüslerim pert... Başta lansinoh kullandım. Gittikçe yara olmaya başlayınca e vitamini aldırdım. Yumuşattı ama yaralar geçmedi. Silver moon gümüş kapak 2 gündür kullanıyorum dün de garmastan pomat aldırdım akşamdan beri sürüyorum ama faydası yok. Oğlum memeyi tuttuğu gibi koparıyo sanki acısını anlatamam. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?
Geçmiş olsun
İlk doğumumda kızımı emzirirken felaket acıyıp yara olmuştu
Daha önce de başka arkadaşlara yazdım size de önerim madecassol kremdir
Emzirmeden göğüsleri yıkamak gerek
Ben 2 gecede ihya olmuştum
İnşallah size de şifa olur
Açık yaraya madecassol sürülmez ki ama
Benimki de hep sırt üstüBizimki de öyle yan yatirsam ds sırt üstüne dönüp oyle uyuyo çoğunlukla![]()
Evet kızarıyor ama hemen geciyo. Eger kenarlara bulasirsa hemen siliyorum ben o zaman sorun olmuyorDemir damlası ne kullanıyorsunuz bizde ocean microfer alerji yaptı ağız çevresinde bulaşan yerler kizardi
Bizimkinin de düzleştiKızlar, sırt üstü yatma konuşulurken hazır sorayım. Benimki de hep sırt üstü yatıyordu, şu dönme merakından önce, o yüzden kafası düzleşti. Düz kafa yastığı aldık 3 aylıkken ama asla yatmıyor onda. Yuvarlacık kafası vardı yavrumun, şimdi arkası düz. Nasıl düzelir sizce? Ne kadar yüz üstü yatmaya başlasa da büyük çoğunluk yine sırt üstü yatıyor.
gözler yaşlıBizimki de öyle yan yatirsam ds sırt üstüne dönüp oyle uyuyo çoğunlukla![]()
Akşam emzirip sırt üstü yatırdım 10 gibi. 1 saat kadar sonra sesi geldi. eyvah dedim uyandıBizimkinin de düzleşti
Sonra dönmeye başlayınca kendi istediği gibi uyumaya başladı. Bazen yüzüstü bazen yan yatıyor . Tekrar kafası şekil almaya başladı böylece. Ama seninki daha küçük büyüdükçe o da uykusunda hareketlenir.
Acaba başka markalarda yapıyor mu boyleEvet kızarıyor ama hemen geciyo. Eger kenarlara bulasirsa hemen siliyorum ben o zaman sorun olmuyor
aynı ben aynen. resmen altını açarken sırt üstü yatmıyor. ters dönmüş böcek gibi tepişiyor.çocuj sıkıldı sırt üstünden.akşam yine dönmüş mıkırdanıyordu.elinide yatağın kenarına sokmuşSen yüz üstü yatırıp uyutmayı denedin mi? Yarı uyur şekilde koysan o şekilde uykuya geçse belki alışır
Yemin ederim aynı ben şu yazdığın. Gebe okulunda, YouTube‘da filan hep sırt üstü yatırın diyeeee diyeeee çocuğu 4.5 aydır sırt üstü yatırıyorum. Hep korktum. annem başlamıştı 2 aylık olduğunda filan ara sıra yüz üstü yatırmaya. Yüreğim hop ediyordu nefessiz kalır mı diye. Kızıyordum kadına. Uyanıp uyanıp kontrol ediyordum. bu şekilde uyursa elleri onu uyandırmaz, sırt üstü yattığında kundaktan ellerini kurtarır demişti annem. Hakikatten de öyle oldu. ben yine de çok yatırmadım yüz üstü. hani bazı zamanlar uyumakta direnirse filan yüz üstü çevirdim Ama şimdilerde dönmeyi öğrendi ya, zaten sürekli yüz üstü duruyor. altını Bile nerdeyse yüz üstü dururken alıyorum, o derece sırt üstü durmuyor. sırt üstü yattığında 1 saat uyuyorsa yüz üstü yattığında 3 saat uyuyor. Demek ki öyle rahat ediyor diyorum ben de. Tabii yine kontrol ediyorum, içim elvermiyor ama o nasıl isterse öyle uyuyor.
Sidefer dene istersen.Acaba başka markalarda yapıyor mu boyle
Benım oğlumda aynısı oldu mızıklanarak uyanmalar sıklastı kabız oldu gazını kendı cıkaramaz oldu bende kestim demiri kabızı düzelene dek vermeyeceğim bıraktıktan bı ıkı gun sonra uyanma sıklıgı ve gece mızırdanması azaldı şükür hıc vermemektense daha az doz verecegım 5. Ay kontrollunde de dr ne derse bakalımKızlar 2 gün önce 4 aylık aşıları olurken kan ilacına başlandı ben aile hekimliğinin verdiğini kullanmadım gittim eczaneden ocean mikrofer aldım. 2 gündür veriyorum çocuk hepten huy değişti o duran gülen eğlenceli çocuk gitti huysuz mızmız gece ağlayarak uyanmaya başlayan bir çocuk geldi. Aşıya bağladım ama şimdi baktım kan ilacı başladığında bazı bebeklerde bu durum yaşanmış bu sıkıntıları yaşayan oldumu aranızda?
Deniyorum canım ama kafasını indirmiyor ki uyusun yüzüstü kafası hep havadaSen yüz üstü yatırıp uyutmayı denedin mi? Yarı uyur şekilde koysan o şekilde uykuya geçse belki alışır