• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa kizlar iki gündür benim kızin cisi çok çok azaldı ve rengi koyulasti ve keskin bı koku oluştu niye olur ki ya sütüm yetmiyor mu doymuyor ki bilemedim valla çok üzülüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 🥺😔

Yaa kizlar iki gündür benim kızin cisi çok çok azaldı ve rengi koyulasti ve keskin bı koku oluştu niye olur ki ya sütüm yetmiyor mu doymuyor ki bilemedim valla çok üzülüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 🥺😔
Genel olarak herkes bunu söylüyor şu günlerde . Havanın sıcağından böyle oluyor bence 😔

Kizlar bende bugün yoğurt tattirdim şekilden şekle girdi yüzü ilk sonra çırpındı devamını istedi ben yemek yedikçe ağzını açıp yalandı durdu siz başladınız mı tadimlara
Halaa hiçbir şey yedirmedim nasıl dayanıyorum bilmiyorum
Demir damlası ne kullanıyorsunuz bizde ocean microfer alerji yaptı ağız çevresinde bulaşan yerler kizardi
Kakada kan fln yaptı mı sizde ya

Selam kızlar öf misafirim vardı 3 4 gündür düğün kına nikah dolandık durduk canım çıktı resmen covid olcaz mı korkusu da cabası

Uraz deseniz düğünde kendinden geçti çocuğum ışıltılı gürültülü hayat istiyomuş meğer davulun üzerine üzerine atlıyor geleceğin halay başı rezervasyonunu yaptı
Eve geldik kıyamet koptu gündüz uykuşarı hak getire bu ara gece ağlayarak çok kalkıyo çığlık krizleri

Onun dışında kakada kanla hala başımız dertte bitmiyordu napsam ne etsem demir d flm hiçbir şey vermiyorum demiri keseli baya oldu bazı doktorlar 6. Ay başlatıyor demire onlara güveniyorum

Uykusunda dçnme dolap gibi tepiniyo uyumuyo

Bizdrn haberler böyleee

Selam kızlar öf misafirim vardı 3 4 gündür düğün kına nikah dolandık durduk canım çıktı resmen covid olcaz mı korkusu da cabası

Uraz deseniz düğünde kendinden geçti çocuğum ışıltılı gürültülü hayat istiyomuş meğer davulun üzerine üzerine atlıyor geleceğin halay başı rezervasyonunu yaptı
Eve geldik kıyamet koptu gündüz uykuşarı hak getire bu ara gece ağlayarak çok kalkıyo çığlık krizleri

Onun dışında kakada kanla hala başımız dertte bitmiyordu napsam ne etsem demir d flm hiçbir şey vermiyorum demiri keseli baya oldu bazı doktorlar 6. Ay başlatıyor demire onlara güveniyorum

Bizdrn haberler böyleee
Yavrum ya ne çilen varmış. Düzelecek bence yakındır

Bizdrn haberler böyleee
Alerjisi var mı?

İşin garibi sütlü tatlı falan yiyorum o gün kan man yok sonra bi başlıyo anam arada mola vere vere
Bakalım ek gıda son umudumuz 😂
Ne zaman baslayacaksin? Ben Eylül 1 diyorum da, daha kendi oturamiyor belki ertelerim 😂

Deniyorum canım ama kafasını indirmiyor ki uyusun yüzüstü kafası hep havada 😔 gerçekten sizin bebişlere maşallah adapte olmuşlar benim uyku düzenim hayatım hepten harap oldu psikolojim çok bozuldu

Benimki de öyle :( yüzüstü kafa hep havada.

Alerji testi yapıldı. Bir şey çıkmadı. Sebebi belli değil kanın.
Benim doktorum alerji testte çıkmıyor dedi. Kendi oğlundada alerji varmış çıkmamış testte. Diyetle bulmuşlar. Diyet yaptınız mı hiç? Birde kan şöyle mi oluyor?

Eklentiler

• P_20220807_194526_1.webp
    P_20220807_194526_1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 83
Benim doktorum alerji testte çıkmıyor dedi. Kendi oğlundada alerji varmış çıkmamış testte. Diyetle bulmuşlar. Diyet yaptınız mı hiç? Birde kan şöyle mi oluyor?
Urazin kakası böyle değil sanirim. Z zahrada yazar şimdi.

Diyet vermedi doktoru. Sütü kesiyor veya kalitesini düşürüyor.

Bizim böyle kanlarr 2 kere çok oldu dur onları da atayım

Eklentiler

• IMG_20220805_122942.webp
    IMG_20220805_122942.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220805_102204.webp
    IMG_20220805_102204.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20220802_085230.webp
    IMG_20220802_085230.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 65
3 kere olmuş djdkdke kan ilacını 6 damla verdim 5 veriyodum 6 verdiğimde böyle oldu
Bu beyazlı olanda icetea şeftali sanırım dokundy

Eklentiler

• IMG_20220805_122906.webp
    IMG_20220805_122906.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2022-07-31-23-40-02-687_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-07-31-23-40-02-687_com.miui.gallery.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2022-07-31-23-39-46-624_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-07-31-23-39-46-624_com.miui.gallery.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 66
Deniyorum canım ama kafasını indirmiyor ki uyusun yüzüstü kafası hep havada 😔 gerçekten sizin bebişlere maşallah adapte olmuşlar benim uyku düzenim hayatım hepten harap oldu psikolojim çok bozuldu
Benim de yuzustu uyumuyor kuzum kafasini kaldiriyo yan koyamiyor suratinin ustune yatiyo nefes alamıyor oyle de. Kafasini ben yan yatirsam da cocuk yuzustu uyuyamiyor. İstediği pozisyonda uyusa da uyusa keşke. Gunduz sallaya sallaya emzire emzire iki defa yarımşar saat zor uyuttum.
Dandini dandini daha duydugu anda çığlıklar atiyo sallamaya basladigim an aglayip poposunu ittiriyor. Kesinlikle uyumuyor emerek de uyumuyor. Ben artik ne yapacagimi sasirdim. Aksam 7de yikadim kremledim masajlar yaptim bir bucuk saat uyutmaya calistim en sonunda uyudu ama uyumasi cozum degil 1 saat once uyudu ve 4 kere kalkti bile. Biz daha dogdugundan beri esimle birlikte oturup uyudu diyip ayni anda yemek yiyemedik ya da tv nin tuşuna bile basamadik. Cunku uyuyunca hep uyaniyor ve onu uykuya geri döndürmeye calisiyoruz 🥺

Benim de yuzustu uyumuyor kuzum kafasini kaldiriyo yan koyamiyor suratinin ustune yatiyo nefes alamıyor oyle de. Kafasini ben yan yatirsam da cocuk yuzustu uyuyamiyor. İstediği pozisyonda uyusa da uyusa keşke. Gunduz sallaya sallaya emzire emzire iki defa yarımşar saat zor uyuttum.
Dandini dandini daha duydugu anda çığlıklar atiyo sallamaya basladigim an aglayip poposunu ittiriyor. Kesinlikle uyumuyor emerek de uyumuyor. Ben artik ne yapacagimi sasirdim. Aksam 7de yikadim kremledim masajlar yaptim bir bucuk saat uyutmaya calistim en sonunda uyudu ama uyumasi cozum degil 1 saat once uyudu ve 4 kere kalkti bile. Biz daha dogdugundan beri esimle birlikte oturup uyudu diyip ayni anda yemek yiyemedik ya da tv nin tuşuna bile basamadik. Cunku uyuyunca hep uyaniyor ve onu uykuya geri döndürmeye calisiyoruz 🥺
Ah ah gerçekten o kadar bensin ki😔 inşallah şu süreçleri psikolojimiz sağlam atlatırız ama ben şimdiden elendim gibi.. çaresiz kalmak hiçbir çözüm bulamamak çok zor bişey

Bizdrn haberler böyleee
Geçen hafta 4. Ay kontrolunde doktora dedim eksik oldugunu bilmeden demire başlatmak ne kadar doğru diye. Anne sütü alan bebeklerin genelinde demir eksik olurmuş ama kilosu iyiyse 6. Ay kontrolü o zamanda iyiyse yemesi 9. Aydaki kan verilecekmis o zamanki degere göre başlarız demire dedi. Bende uygun dedim. Yani eksik mi bilmeden kabızlık sorunu uyku sorunu dişte çürüme vs vs bi cok olumsuzluğu var demir ilacinin ki ben hamileyken bile kabizligindan cok cektim. El kadar insan yavrusu cekmesin bari. Yani kisaca ben inşallah 9. Ay kan sonucu sonrasi baslaticam kuzum

Back
X