• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Demir yesertiyor korkma. Kız oluk oluk gelmediği sürece Allah korusun yakılmayın. Zahradanin doktoru da takılma bakma beze diyor da, bizimki durmuyor 😂
Ben de renginde ya da kıvamında sorun yoksa bakmıyorum ama dün gördüğüm yeşilden sonra daha önce gördüklerimin yeşil olmadığına kanaat getirdim 🤭 Demir takviyesi benim tuvaletimi 9 ay Zümrüt yeşili ile siyah arasında yapmıştı, el kadar bebenin mi yapmasın 😂 doğurduktan sonra da içmiştim bi süre, ilaçlar bittikten sonra normale dönmesi nerdeyse 2-3 haftayı buldu.

Ben de renginde ya da kıvamında sorun yoksa bakmıyorum ama dün gördüğüm yeşilden sonra daha önce gördüklerimin yeşil olmadığına kanaat getirdim 🤭 Demir takviyesi benim tuvaletimi 9 ay Zümrüt yeşili ile siyah arasında yapmıştı, el kadar bebenin mi yapmasın 😂 doğurduktan sonra da içmiştim bi süre, ilaçlar bittikten sonra normale dönmesi nerdeyse 2-3 haftayı buldu.
Aynen aynen. Ben yeni biraktim demiri 2hafta falan oluyor. Hala anormal geliyor bazen 😂😂
Şimdi Solgar, devir bir de decavit var. Decavit de yarın bitiyor bakalım.

Hanımlar günaydın herkes bebşlerin gece bezlerinin kuru kaldığını yazmış ben 8.30 gbi değiştiriyorum akşam 9da akşam uykusuna geçiyor kızım sabah 6 7 ye kadar hiç değiştirmeden duruyor gece çok kalkıyor emmeye ve sabah bezi aşırı ıslak ve çilli yani külçe gibi ağır 😂 biz de mi sorun var acaba kuru mu olması lazm normalde

Selam kızlar öf misafirim vardı 3 4 gündür düğün kına nikah dolandık durduk canım çıktı resmen covid olcaz mı korkusu da cabası

Uraz deseniz düğünde kendinden geçti çocuğum ışıltılı gürültülü hayat istiyomuş meğer davulun üzerine üzerine atlıyor geleceğin halay başı rezervasyonunu yaptı
Eve geldik kıyamet koptu gündüz uykuşarı hak getire bu ara gece ağlayarak çok kalkıyo çığlık krizleri

Onun dışında kakada kanla hala başımız dertte bitmiyordu napsam ne etsem demir d flm hiçbir şey vermiyorum demiri keseli baya oldu bazı doktorlar 6. Ay başlatıyor demire onlara güveniyorum

Uykusunda dçnme dolap gibi tepiniyo uyumuyo

Bizdrn haberler böyleee
biz hala demire başlamadık mesela

Ya bizde de şöyle bir sorun var. Gündüzleri çok uzun zamandır çok kısa emiyo 5 dk gibi. Etrafa ilgisi va arttığı için cok takmıyorum. Oyle olunca sık emiyo ama 1 saate falan açıkıyo geri. Ama gece uykuya dalmadan 1 saat boyunca emiyo. Ve artık damakları çok sertleştiği için memem çok acıyo. Dişleri çıkınca napıcaz onu düşünüyorum 🙈🙈
aynı sorun 4.ayda bende oluştu. ağlaya ağlaya bide etrafa baka baka ememiyordu.ben yatarak emzirdim. 700 gr aldı 4 ten 5 e geçerken
halbuki önceki ay aşırı az kilo almıştı. belki işe yarar sende de

Kızlar yurutec konusunda ne dusunuyorsunuz ?
Ben cok kararsizim
Alsam kesin durur sever cunku ayakta durmayi cok seviyor 🥰 ama faydali degilde diyen var. Erkek bebeklere ozelikle, kiz bebekler icin bisey diyen yok sanki

2 saattir gece uykusuna gecmeye calisiyoruz bu saat oldu hala uyuyamadi ya vala 7.30-8 de yatırmak gerekiyomus diyolar ya gülesim geliyo😂
Ailemden birileri çok yanlış 9 10 çok geç diye beni eleştirdi zekasını bile etkiler dedi
bende kendi anneligimi sorguladım sinirlendim ne diyor bu diye hala 9 da uyur bazen 10 oluyor maalesef 7 de uyusa bile geri uyanir 8 de tekrar 9 buçuk olursa öyle uyur

Bebeğime iyi baktığıma gönülden inanıyorum elimden geleni yapıyorum tek başıma herşeye yetişmeye gayret ediyorum

Ailemden birileri çok yanlış 9 10 çok geç diye beni eleştirdi zekasını bile etkiler dedi
bende kendi anneligimi sorguladım sinirlendim ne diyor bu diye hala 9 da uyur bazen 10 oluyor maalesef 7 de uyusa bile geri uyanir 8 de tekrar 9 buçuk olursa öyle uyur

Bebeğime iyi baktığıma gönülden inanıyorum elimden geleni yapıyorum tek başıma herşeye yetişmeye gayret ediyorum
Ya yok, uyumuyor napalim yani? 7.30da yatinca en geç 9 dedin mi uyaniyor. Sonra 11-11.30a kadar uyanık uyumuyor. Kaç gündür deniyorum yok yani. Düzenleri böyle boşver. Zeka doğuştan, etkilenmez öyle uykudan falan

Biz de Demir desteğine başladık 1 haftayı biraz geçti. Destek sonrası her gün kaka yapmaya başlamıştı Çok şükür 🥹 dün yapmadı. Bugün yaptı ama ilk defa yemyeşil çıktı kakası. üstelik koyu kıvamlı ve çok kötü kokulu. çok yapmıştı, o hengamede ne foto çekebildim ne bakabildim kan bi şey var mı diye. Bugün takip edicem 🤔
Bende aynı şey oldu resim çektim doktora attım perşembe kontrol var. Perşembeye kadar kullanma dedi.

Hanımlar günaydın herkes bebşlerin gece bezlerinin kuru kaldığını yazmış ben 8.30 gbi değiştiriyorum akşam 9da akşam uykusuna geçiyor kızım sabah 6 7 ye kadar hiç değiştirmeden duruyor gece çok kalkıyor emmeye ve sabah bezi aşırı ıslak ve çilli yani külçe gibi ağır 😂 biz de mi sorun var acaba kuru mu olması lazm normalde
Uyandığı içindir. Ben doktorla konuştum büyüdükçe gece uyanmaz ve çiş yapmaz artık dedi

aynı sorun 4.ayda bende oluştu. ağlaya ağlaya bide etrafa baka baka ememiyordu.ben yatarak emzirdim. 700 gr aldı 4 ten 5 e geçerken
halbuki önceki ay aşırı az kilo almıştı. belki işe yarar sende de
Benimki yatarken emiyordu şimdi onuda bıraktı parmağını emmek istiyor hep. Bu ay kilo alamadı gibi geliyor. Umarım almıştır

Herkes herşeyi o kadar iyi biliyor ki biz hiç birşey bilmiyoruz... Bana da öyle kucakta uyutma şunu yaparsan böyle olur bunu yaparsan böyle olur insanı strese sokmaktan başka bişey değil. Ben çocuğumun huyunu biliyorum ve ona göre davranıyorum diyeceksin olmayacak sabır da cidden bi yere kadar hiç canını cıkma gümüşcüm hepimizin hayatında çok bilmişler var

Yaa kizlar iki gündür benim kızin cisi çok çok azaldı ve rengi koyulasti ve keskin bı koku oluştu niye olur ki ya sütüm yetmiyor mu doymuyor ki bilemedim valla çok üzülüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 🥺😔
Gecenlerde aynı durumdan muzdarıptım dolu cıslı bezı nerdeyse yoktu koku ve sarımsılık vardı dr a aöledim beslenme azlıgından dedı daha uzun aralıklarla emzır dedı ama benımkı durmuyor 4 saat emmeden falan cunku emmesi en fazla on dk ben de mamaya basladım once emzırıoum sonra 150 cc mama yapıyorum o ıstedıgı kadarını ıcıyor cunku emse de bıberonu da bıtırebılıyor gercekten koku da sarımsılıkta gıttı tabykı bez sayımız da arttı

Gecenlerde aynı durumdan muzdarıptım dolu cıslı bezı nerdeyse yoktu koku ve sarımsılık vardı dr a aöledim beslenme azlıgından dedı daha uzun aralıklarla emzır dedı ama benımkı durmuyor 4 saat emmeden falan cunku emmesi en fazla on dk ben de mamaya basladım once emzırıoum sonra 150 cc mama yapıyorum o ıstedıgı kadarını ıcıyor cunku emse de bıberonu da bıtırebılıyor gercekten koku da sarımsılıkta gıttı tabykı bez sayımız da arttı
Kız bizimkini 4 saat emzirmesem açlıktan koltukları kemirir. Sadece anne sütü alan hiçbir bebek 4 saat emmeden duramaz zaten. Ayrıca emzirme aralıkları artarsa bu seferde süt azalır diyorlar 😱

Kızlar yurutec konusunda ne dusunuyorsunuz ?
Ben cok kararsizim
Alsam kesin durur sever cunku ayakta durmayi cok seviyor 🥰 ama faydali degilde diyen var. Erkek bebeklere ozelikle, kiz bebekler icin bisey diyen yok sanki
Genel olarak çok önerilmiyor kız da olsa erkek de olsa
Çoğu bebek sever zamanında bizler de binmişiz 🙃
Ama süreli tutmak gerekiyor diyorlar
Uzun süre durmaması lazımmış
Özellikle erkek bebeklerle ilgili bişi varsa bilmiyorum
Ben kullanmayı düşünmüyorum ilk çocuğumda da almamıştım
Belki doktoruna danışabilirsin
Bide yürüteçe benzer hoppala diye bişi gördüm
Onun artısı eksisi ne bilmiyorum
Ona da bak istersen

Eleştirenler susmaz bizler He diyip geçmeliyiz
Bebelerimize bizden iyi kimse bakamaz
Çok şükür elimizden geleni herkes yapıyor

Ya yok, uyumuyor napalim yani? 7.30da yatinca en geç 9 dedin mi uyaniyor. Sonra 11-11.30a kadar uyanık uyumuyor. Kaç gündür deniyorum yok yani. Düzenleri böyle boşver. Zeka doğuştan, etkilenmez öyle uykudan falan
Bencede herşey kısmet kader ve doğuştan dediğin gibi
O bana diyen şahıs sen TV açık ışık açık odada durursan çocuk uyur mu
TV izlenmiyo artık neredeyse ki ışıkta uyutmuyorum çok bilmiş insanları kesin hükümlüleri sevmiyorum

Back
X