- 6 Ağustos 2021
- 436
- 175
- 53
- 30
hayır hem alttan hem karından muayene etti yok bebişDuydunuz mu peki kalp atışını
Canım 49,5 dam 47 düşen nedir. Ah çok geçmiş olsun mide bulantısı gerçekten çok fena bende kötüyüm. Maşallah aman iyi olsunlarda... gerçekten annelerin hakkı ödenmez yaKızlar selamm. Kaç gündür yoktum konuşmalara da pek bakamadım inşallah herkes güzel haberlerine kavuşmuşturmide bulantıları beni mahvettiği için 49,5 lardan 47 lere düşünce doktorum yatış yaptırdı vitaminler serumlar falan gece hastanedeydik. Bugün daha iyiyim sanki şükür. Bebiş de büyümüş 1cm e yakındı benden haberler böyle
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunhayır hem alttan hem karından muayene etti yok bebiş
Maşallah maşallahGeç aldılar 1 saatduyduukk kalp atışını, gördük minik arkadaşı 3 hafta sonra bir daha randevumuz var. Yukarda arkadaşlar keseye göre ve durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapmışlar. Bu arkadaşın cinsiyeti ne olcak acaba?
Gözün aydın canım benim. Aman maşallahGeç aldılar 1 saatduyduukk kalp atışını, gördük minik arkadaşı 3 hafta sonra bir daha randevumuz var. Yukarda arkadaşlar keseye göre ve durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapmışlar. Bu arkadaşın cinsiyeti ne olcak acaba?
Benimde bugün 6+4 yeni doktordan geldim. Kese var ama içi boş. 30una randevu verdi göremezsek boş gebelik dedi. Ağlıyorum doktordan çıktık çıkalı. Bi yandan da dua ediyorum. Nası geçecek günler bilmiyorum çok üzgünüm.Kızlar ben bu gün Dr a gittim 6+4 ve bebek oluşmamış dedi boş gebelik bu şekilde mi oluyor çok ama çok canım sıkıldı 10 gün sonra gel kalp atışını duyamazsak zaten yoktur dedi sadece kese gözüküyor hala çok moralim bozuldu
İşte bende aynı durumdayım ağlama yapacak hiç birşeyimiz yok inşallah rabbim ikimize de hayırlısını verir dua edelim birbirimize bende ayın 1 inde gideceğimBenimde bugün 6+4 yeni doktordan geldim. Kese var ama içi boş. 30una randevu verdi göremezsek boş gebelik dedi. Ağlıyorum doktordan çıktık çıkalı. Bi yandan da dua ediyorum. Nası geçeçek günler bilmiyorum çok üzgünüm.
Canım benim yine de moralini düşürme belki görememiştir. İnşallah sağlıklı olsunda gebeliğin.Kızlar ben bu gün Dr a gittim 6+4 ve bebek oluşmamış dedi boş gebelik bu şekilde mi oluyor çok ama çok canım sıkıldı 10 gün sonra gel kalp atışını duyamazsak zaten yoktur dedi sadece kese gözüküyor hala çok moralim bozuldu
İnşallah canım inşallahCanım benim yine de moralini düşürme belki görememiştir. İnşallah sağlıklı olsunda gebeliğin.
Kese kaç cm çıktı sende canım?İşte bende aynı durumdayım ağlama yapacak hiç birşeyimiz yok inşallah rabbim ikimize de hayırlısını verir dua edelim birbirimize bende ayın 1 inde gideceğim
17 mm dedi sende canım ?Kese kaç cm çıktı sende canım?
Canım belki görünmemiştir. Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah dualarımdasın. Hemen bir doktora da tamam deme lütfen olur mu ne olur ne olmazBenimde bugün 6+4 yeni doktordan geldim. Kese var ama içi boş. 30una randevu verdi göremezsek boş gebelik dedi. Ağlıyorum doktordan çıktık çıkalı. Bi yandan da dua ediyorum. Nası geçecek günler bilmiyorum çok üzgünüm.
ya doktorun işi moralimizi bozmak bana da öyle diyorlar işte geç döllenme olmuştur hepimizin niye boş olsun iyi düşünelim. hatta youtube da dualar var bebek için bi dinletseniz ben iki gündür dua dinletiyorum ve cok iyi hissediyorum.Benimde bugün 6+4 yeni doktordan geldim. Kese var ama içi boş. 30una randevu verdi göremezsek boş gebelik dedi. Ağlıyorum doktordan çıktık çıkalı. Bi yandan da dua ediyorum. Nası geçecek günler bilmiyorum çok üzgünüm.
Sağol canım benim. Kalbini duyuyor insanlar bu haftalarda. Benim kese bomboş. Moralim çok bozuk Allahtan umut kesilmez tabi dua edip bekleyeceğim...Canım belki görünmemiştir. Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah dualarımdasın. Hemen bir doktora da tamam deme lütfen olur mu ne olur ne olmaz
Bende 5+5 duyamam heralde dahaDuydunuz mu peki kalp atışını
Bilmiyorum kiBende 5+5 duyamam heralde daha
10 mm benim. Olması gerekenden de küçük sanırım. Belki geç döllenmedir bekleyelim dedi doktor.17 mm dedi sende canım ?
Seninkisi belki öyledir canım belki geç döllenmedir. Benimkisinde beta HCG bile çok iyi artış göstermişti hayırlısı olsun bakalım10 mm benim. Olması gerekenden de küçük sanırım. Belki geç döllenmedir bekleyelim dedi doktor.
yumurtlama takibi yaptıysanız bilirsiniz aslında döllenme zamanını. inşallah görürsünüz bir sonraki muayenizde bebeği.10 mm benim. Olması gerekenden de küçük sanırım. Belki geç döllenmedir bekleyelim dedi doktor.
başka doktorada gözüksenizİnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?