2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım 49,5 dam 47 düşen nedir. Ah çok geçmiş olsun mide bulantısı gerçekten çok fena bende kötüyüm. Maşallah aman iyi olsunlarda... gerçekten annelerin hakkı ödenmez ya

Maşallah maşallah güzel haberler almışsınız kat haftalık oldunuz

Gözün aydın canım benim. Aman maşallah . Benim keseden farklı erkek olabilir bence

Benimde bugün 6+4 yeni doktordan geldim. Kese var ama içi boş. 30una randevu verdi göremezsek boş gebelik dedi. Ağlıyorum doktordan çıktık çıkalı. Bi yandan da dua ediyorum. Nası geçecek günler bilmiyorum çok üzgünüm.

İşte bende aynı durumdayım ağlama yapacak hiç birşeyimiz yok inşallah rabbim ikimize de hayırlısını verir dua edelim birbirimize bende ayın 1 inde gideceğim

Canım benim yine de moralini düşürme belki görememiştir. İnşallah sağlıklı olsunda gebeliğin.

Canım belki görünmemiştir. Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah dualarımdasın. Hemen bir doktora da tamam deme lütfen olur mu ne olur ne olmaz

ya doktorun işi moralimizi bozmak bana da öyle diyorlar işte geç döllenme olmuştur hepimizin niye boş olsun iyi düşünelim. hatta youtube da dualar var bebek için bi dinletseniz ben iki gündür dua dinletiyorum ve cok iyi hissediyorum.

Canım belki görünmemiştir. Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah dualarımdasın. Hemen bir doktora da tamam deme lütfen olur mu ne olur ne olmaz
Sağol canım benim. Kalbini duyuyor insanlar bu haftalarda. Benim kese bomboş. Moralim çok bozuk Allahtan umut kesilmez tabi dua edip bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…