Ayy bende tek korunmasız ilişki ile hemen hamile kalacağını sananlardandımAy ben şimdi o halime bakıp gülüyorumhemen tek korunmasız ilişki ile hamile kalabiliceğini düşünenlerdenim Ama yine de hep hamilelik yaza denk gelmesin isterdim, doğum hep mart-nisan-mayıs-haziran olsun bebiş yaza rahat etsin isterdim o oldu bari
Evet kullananlar çoğunlukta bende farkettim benim doktorumda vermedi ben sadece decavit kullanıyorum gerekli olsaydı verirdi sanırım çünkü aşılama denediğimizde kullandırmıştı ama bu kez vermedigrupta bir çok annemiz progestan kullanıyor sanırım. bu kanama dışında gereklimi kızlar.
Aaaa ben de nisan doğumluyum ama koç burcuyumçocuğum hiç koç olsun istemedim kendi huysuzluğumu bildiğimden kardeşim boğadır boğalar tatlışşş uyumluuu ah canım boğalar
Hahaha ben de belirti arıyodumsen yine akıllanmışsın ya ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile neyse yüzümüz güldü ya bari
Benim de Koç 2 NisanAaaa ben de nisan doğumluyum ama koç burcuyumçocuğum hiç koç olsun istemedim kendi huysuzluğumu bildiğimden kardeşim boğadır boğalar tatlışşş uyumluuu ah canım boğalar
Hahaha ben de belirti arıyodumsen yine akıllanmışsın ya ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile neyse yüzümüz güldü ya bari
Allah yardımcınız olmuşBizde önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaktık. Adet söktürücü aldım. Bir an önce olsun tedaviye başlayayım diye. Doktorum her ihtimale karşın test yapmıştı. Öyle öğrenmiştik.
Yarın Doktor randevusu olanlar parmak kaldırsınoff zaman geçmiyor
Bende öğleden sonra gideceğim. Kalp atışlarını duydunuz muyarın saat 14.00
Hahahaha bu kadar olur benim de 3 nisanBenim de Koç 2 Nisanani parlamalarım korkunç
ahhh o ilk zamanlardaki saflığımız ahhh hala hatırladıkça gülüyorumAyy bende tek korunmasız ilişki ile hemen hamile kalacağını sananlardandımilk korunmasız ilişkinin üstünden ancak 2 yıl 2 ay sonra nasip oldu benimde bir tek o isteğim oldu bebişler yaza rahat edicekler inşallah
İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun ya diğer türlü çok sıkıntılı valla ben hiç susmuyorum muayene boyunca da sonra da wp dan aklıma gelen her şeyi soruyorum diğer türlü çok zor oluray maşallah yaa erkenden olmuş herşey. Ben de net hatırlamıyorum ama 2 hafta önce gitmiştim kese bebek zor göründü doktor da bi ilgisizdi soru sormaya gelmedi. Yarın inşallah başka doktora kalp atışı için gidicem. İnşallah herşey yolundadır da rahatlarım.
iyi doktor her şey den önemli. benim doktorumda ben sormadan her şeyi anlatıyor. soru sormama gerek bile kalmıyor. ben giyinip hazırlanırken de bir tur eşime anlatıyor. kadın çok tatlı :)İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun ya diğer türlü çok sıkıntılı valla ben hiç susmuyorum muayene boyunca da sonra da wp dan aklıma gelen her şeyi soruyorum diğer türlü çok zor olurhangi şehirdi canım?
benimde yok ama olmasında zaten. belirtiyi napacaksınız bize çilemi lazımmerhaba 6. haftadayım. 5+5'de doktora gittik ve her şey yolunda dedi. iki hafta sonra çağırdı. bir hafta kaldı ikinci kontrole ancak ben tedirginim. hamilelik belirtim hiç yok. sadece göğüslerim biraz şişkin.
hiçbir belirtisi olmayıp, tedirgin olan var mı benim gibi acaba. doktor kontrolü için bekledikçe de kaygım arttı.
teşekkürler herkese.
Allah yardımcınız olmuş
Evet şükürler olsun. Soğan suyu içiyordum. 1 tane adet söktürücü içtim. O kadar ümitsizdim ki. Ne kadar şükretsek az. Allah'u Teala nasip edince zaten hiçbir şey engel değil. Umarım sağ salim kucağımıza alabiliriz hepimizBenim de börek gözleme falan yiyesim geliyor ama tutmaya çalışıyorum yarı başarıyla
Yarın inşallah duyarız.Bende öğleden sonra gideceğim. Kalp atışlarını duydunuz mu
Yarın gideceğim doktora geçen sene enfeksiyon sebebiyle gitmiştim çok beğendim ve ileride doğumum olduğunda bu doktorla ilerlerim demiştim. Şimdi geldik o noktaya zaten :) İstanbul Anadolu Yakası.İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun ya diğer türlü çok sıkıntılı valla ben hiç susmuyorum muayene boyunca da sonra da wp dan aklıma gelen her şeyi soruyorum diğer türlü çok zor olurhangi şehirdi canım?
Kalp sesini bugün dinledik 7+2Hadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Ayy çok geçmiş olsun. 2 gün önce de ben yaşadım ama çok iyi geliyor merak etme, insan kendine geliyor gerçektenBugün serumla beslenmeye başladım bulantilar rahat bırakmıyor
Beeen 3 bucukta benim randevum bu 10 gun nasil gecti bi bana sorunYarın Doktor randevusu olanlar parmak kaldırsınoff zaman geçmiyor
İnşallah artık yemek yemek istiyorumAyy çok geçmiş olsun. 2 gün önce de ben yaşadım ama çok iyi geliyor merak etme, insan kendine geliyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?