2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayy bende tek korunmasız ilişki ile hemen hamile kalacağını sananlardandım ilk korunmasız ilişkinin üstünden ancak 2 yıl 2 ay sonra nasip oldu benimde bir tek o isteğim oldu bebişler yaza rahat edicekler inşallah

grupta bir çok annemiz progestan kullanıyor sanırım. bu kanama dışında gereklimi kızlar.
Evet kullananlar çoğunlukta bende farkettim benim doktorumda vermedi ben sadece decavit kullanıyorum gerekli olsaydı verirdi sanırım çünkü aşılama denediğimizde kullandırmıştı ama bu kez vermedi

Benim de Koç 2 Nisan ani parlamalarım korkunç

Benim de Koç 2 Nisan ani parlamalarım korkunç
Hahahaha bu kadar olur benim de 3 nisan kendimi anlatmama gerek yok heralde aynıyızdır
ahhh o ilk zamanlardaki saflığımız ahhh hala hatırladıkça gülüyorum

İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun ya diğer türlü çok sıkıntılı valla ben hiç susmuyorum muayene boyunca da sonra da wp dan aklıma gelen her şeyi soruyorum diğer türlü çok zor olur hangi şehirdi canım?

iyi doktor her şey den önemli. benim doktorumda ben sormadan her şeyi anlatıyor. soru sormama gerek bile kalmıyor. ben giyinip hazırlanırken de bir tur eşime anlatıyor. kadın çok tatlı :)

merhaba 6. haftadayım. 5+5'de doktora gittik ve her şey yolunda dedi. iki hafta sonra çağırdı. bir hafta kaldı ikinci kontrole ancak ben tedirginim. hamilelik belirtim hiç yok. sadece göğüslerim biraz şişkin.
hiçbir belirtisi olmayıp, tedirgin olan var mı benim gibi acaba. doktor kontrolü için bekledikçe de kaygım arttı.
teşekkürler herkese.

benimde yok ama olmasında zaten. belirtiyi napacaksınız bize çilemi lazım

Bende öğleden sonra gideceğim. Kalp atışlarını duydunuz mu
Yarın inşallah duyarız.
Yarın gideceğim doktora geçen sene enfeksiyon sebebiyle gitmiştim çok beğendim ve ileride doğumum olduğunda bu doktorla ilerlerim demiştim. Şimdi geldik o noktaya zaten :) İstanbul Anadolu Yakası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…