- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 30
Bende de erkek çıktıÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.
Amin insaAllahYarın inşallah duyarız.
Yarın gideceğim doktora geçen sene enfeksiyon sebebiyle gitmiştim çok beğendim ve ileride doğumum olduğunda bu doktorla ilerlerim demiştim. Şimdi geldik o noktaya zaten :) İstanbul Anadolu Yakası.
Sabret sabret sayılı saatler kaldıBeeen 3 bucukta benim randevum bu 10 gun nasil gecti bi bana sorun10 yil gecti sanki 9 gun degilde yarin 10. Gunum olacak ya sabiiir ya sabiiir
bi de ben duysam şu kalp atışını miniğimin içim rahatlayacak. daha ailelere söylemedik, kalp atışından sonra söyleyeceğim.Kalp sesini bugün dinledik 7+2
Merhabaaa bendeee. Sizi hatırlıyorum Nisan annelerinden :))Merhaba gec döllenme olduğu icin nisandan mayısa terfi ettim
Biz de bugünü bekliyorduk bu akşam nasipse söyleyeceğizbi de ben duysam şu kalp atışını miniğimin içim rahatlayacak. daha ailelere söylemedik, kalp atışından sonra söyleyeceğim.
Ben de öyle hem kesenin içinde minnağı görmek hem de kalp atışını duymak için gün sayıyorum, hala tam kaptıramıyorum kendimibi de ben duysam şu kalp atışını miniğimin içim rahatlayacak. daha ailelere söylemedik, kalp atışından sonra söyleyeceğim.
yemeklerin üstüne birazcık kimyon koy canım.Mide gazı olan var mı kızlar. Napıyorsunuz çözüm için ? Bulantım kusma falan yok ama mide gazı şişkinlik mafetti beni. Gazlı birşey yiyip içmeden de var. Afedersiniz baloncuk baloncuk ağzımdan çıkıyor. Bazen istemsiz geğirme oluyor. Doktora gitsem mi bunun için. Fırın tavuk yedim birazda salata midemdeki gaz beni mafetti. Sanki öğünün kuru fasulye kola falandı.
al benden de o kadar. belirtim de yok. telaş, kaygı , korku ne ararsan var...Ben de öyle hem kesenin içinde minnağı görmek hem de kalp atışını duymak için gün sayıyorum, hala tam kaptıramıyorum kendimi
evde yok alayım iyi gelir mi. çok rahatsız oluyorumyemeklerin üstüne birazcık kimyon koy canım.
Bu endişelerimiz doğuma kadar sürecek galibaal benden de o kadar. belirtim de yok. telaş, kaygı , korku ne ararsan var...
ben bi yerde okumuştum, sonra denedim işe yaradı. umarım sana da faydası olur.evde yok alayım iyi gelir mi. çok rahatsız oluyorum
çok mantıklı gerçekten :)Bu endişelerimiz doğuma kadar sürecek galibabenim ilk işim üç aydan sonra hamilelik yogasına gitmek olacak galiba bu stresle miniğin de canını sıkmak istemiyorum
Kesenin içindeki gördüm benBen de öyle hem kesenin içinde minnağı görmek hem de kalp atışını duymak için gün sayıyorum, hala tam kaptıramıyorum kendimi
al benden de o kadar. belirtim de yok. telaş, kaygı , korku ne ararsan var...
Neden dinletmiyorlar?Kızlar bende bugün kontrole gittim 7+3 günüyle uyumlu çıktı bebiş ancak karından net göremedi vajinal baktı. Kalp atışını dinletmiyorlar ama kalp atışını gördük çok şükür her şey yolundaymış1 ay sonraya tekrar çağırdı. Bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?