2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Amin insaAllah
Beeen 3 bucukta benim randevum bu 10 gun nasil gecti bi bana sorun 10 yil gecti sanki 9 gun degilde yarin 10. Gunum olacak ya sabiiir ya sabiiir
Sabret sabret sayılı saatler kaldı
Yarın haberleşelim mutlaka

Merhaba gec döllenme olduğu icin nisandan mayısa terfi ettim

Mide gazı olan var mı kızlar. Napıyorsunuz çözüm için ? Bulantım kusma falan yok ama mide gazı şişkinlik mafetti beni. Gazlı birşey yiyip içmeden de var. Afedersiniz baloncuk baloncuk ağzımdan çıkıyor. Bazen istemsiz geğirme oluyor. Doktora gitsem mi bunun için. Fırın tavuk yedim birazda salata midemdeki gaz beni mafetti. Sanki öğünün kuru fasulye kola falandı.

yemeklerin üstüne birazcık kimyon koy canım.

Ben de öyle hem kesenin içinde minnağı görmek hem de kalp atışını duymak için gün sayıyorum, hala tam kaptıramıyorum kendimi
Kesenin içindeki gördüm ben ama kalp atışını duymadım. Bende kaptıramıyorum ya sanki olumsuz bişey olursa daha çok üzülürüm diye kimselere söyleyemedim

al benden de o kadar. belirtim de yok. telaş, kaygı , korku ne ararsan var...

Bende öyleyim yaa bugün sanki hiç bi belirtim kalmadı bi anda bitti kasık agrıları falan böyle endişelendim nedense herkes öylemi ben yarın 5+0 olucam.. bir tek sık idrara çıkma ve midemde sürekli bi kazınma var yanma gbi.. kasık ve meme ağrıları geçmesi normal mi acaba hatırlamıyorum önceki gebeliğimi çok oldu

Kızlar bende bugün kontrole gittim 7+3 günüyle uyumlu çıktı bebiş ancak karından net göremedi vajinal baktı. Kalp atışını dinletmiyorlar ama kalp atışını gördük çok şükür her şey yolundaymış 1 ay sonraya tekrar çağırdı. Bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah

Neden dinletmiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…