2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar az önce eşimle baya tartıştım bağırarak ağrım var biraz korktum bebeğe bişi olmaz dimi kalbi falan duruverir diye korkuyorum insan evhamlı oluyor

İnşaallah birşey olmaz ama hamikelikte stres kavga gürültülü ve üzgün hallerden uzak durulmadı lazım
Çok şükür sebeplerine baktım kalp neden durur diye stresten demiyor çıkan tartışma ben çabuk parlıyorum adam ses tonu sabit konuşuyor ben daha da sinirlenip bağırıyorum hormonlardan mı ne büyüttüm basit bir şeyi

İyi aksamlar kızlar
Benim gibi pantalonlarin göbek kısmı sıkmaya başlayan var mı özellikle otururken fena rahatsız ediyor karnımda da bir şişkinlik bazen sanki dersin 5 aylık olmuş benim gibi olan var mı merak ettim doğrusu

Kizlaaaarr ben progestan igne ve ilac kullanmaya basladim bugun. O nasil igne oyle delircem 10 gun kullan dedi popom alev aldi resmen bunu kullanan var mi ya 5 saattir popom yaniyo

Ben bunu çok yaşıyorum daha 6+5 ama pijamalarimin bile lastiği sıkıyor eşimin pijamalariyla yatıyorum nedenini anlamadım ama

Kizlaaaarr ben progestan igne ve ilac kullanmaya basladim bugun. O nasil igne oyle delircem 10 gun kullan dedi popom alev aldi resmen bunu kullanan var mi ya 5 saattir popom yaniyo

Transferden beri hergün kullanıyorum 6 eylülden beri yani. Bildigin beton etkisi resmen geçici kötürüm falan kalıyosun yatakta soldan sağa dönemedim günlerce.. amaaaa iyi haber ; geçiyor. İlk 4 5 günden sonra artık ağrı yapmıyor

Şifa olsun canım inşallah. Kusura bakma lutfen ama popom alev aldı demene epey güldüm Allah iyiliğini versin

Kesenin içindeki gördüm ben ama kalp atışını duymadım. Bende kaptıramıyorum ya sanki olumsuz bişey olursa daha çok üzülürüm diye kimselere söyleyemedim
Maşallah canım bak ne güzel sen içindekini de görmüşsün inşallah kalp atışını da duyarsın senin gördüğün şey yolk kesesi diye bir şey varmış o muydu yoksa bebiş miydi aramızda 1 gün vardı ya o yüzden merak ettim benimki sadece kese görüldü çünkü

Kızlar otururken ya da yorulduğun kasık ağrısı artan var mı ara ara ağrılarım sıklaşıyor doktorum da kalp atışını duyduktan sonra üç haftada bir kontrol dedi insan tedirgin oluyor yine de bir şey olursa diye

Benimki de 3 hafta sonraya verdi kontrolü 2.haftada gitsem mi dedim

Benim de dün geceden beri kasık ağrılarım arttı hatta regl olacakmış gibi rahim kısmı bile sızlıyor ben de tedirgin oluyorum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…