- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
İnşallah herşey yolunda gider. Bebeği gördünüz mü pekiMerhaba arkadaşlar benim de bugün kese görüldü ben de katıldım aranıza henüz kalp atışı yok inşaallah terslik olmaz
Hamileliği iz boyunca içimiz rahat olmayacak herhaldeBenimki de 3 hafta sonraya verdi kontrolü 2.haftada gitsem mi dedim
Doktorum lekelenme ya da kanama olmadığı sürece ağrılar sıkıntı olmaz dedi ama insan ister istemez endişeleniyorBenim de dün geceden beri kasık ağrılarım arttı hatta regl olacakmış gibi rahim kısmı bile sızlıyor ben de tedirgin oluyorum böyle olunca
Ay kızlar bende öyleyim hatta delirmediysem minik bi göbeğim varBendede erken başladı şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum beli lastikli pantalonlarda buldum çözümü tavsiye ederim
Kesinlikle öyleBendede erken başladı şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum beli lastikli pantalonlarda buldum çözümü tavsiye ederim
Öğretmenim yorulduğumda özellikle okuldan çıkıp eve geldiğimde yada öğrenci ters bir hareket yapıp onu zapt etmem gerektiğinde genelde kasıklarım ağrıyor ben de korkuyorum ancak şükür ki hiçbir sorun yok dinlenince yada yatınca geçiyor o ağrılar bana anne ben burdayım demekmiş gibi geliyor :) kalp atışını daha duymadım inşallah PazartesiKızlar otururken ya da yorulduğun kasık ağrısı artan var mıara ara ağrılarım sıklaşıyor doktorum da kalp atışını duyduktan sonra üç haftada bir kontrol dedi insan tedirgin oluyor yine de bir şey olursa diye
İğnenin adı neKizlaaaarr ben progestan igne ve ilac kullanmaya basladim bugun. O nasil igne oyle delircem 10 gun kullan dedi popom alev aldi resmen bunu kullanan var mi ya 5 saattir popom yaniyo
Amin henüz 6 haftalık bu arada 14 aylık da bir bebeğim var emzirirken oldu ama mutluyum ilki tedaviyle olmuştu kolay olmasına hem şaşırdım hem de çok sevindim annelik çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsinHoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaç haftalıksın
Yok sadece keseyi gördük bhcg 7699İnşallah herşey yolunda gider. Bebeği gördünüz mü peki
Sürekli göğsümü yokluyorum arada aciyi mutlu oluyorum. Sonra kasigim agrimadi bisey mi var diyorum. Agriyinca da bisey mi oldu ki diyorum . Yarim saatte bir tuvalete gidip lekelenme var ni diye bakiyorum yaBende öyleyim yaa bugün sanki hiç bi belirtim kalmadı bi anda bitti kasık agrıları falan böyle endişelendim nedense herkes öylemi ben yarın 5+0 olucam.. bir tek sık idrara çıkma ve midemde sürekli bi kazınma var yanma gbi.. kasık ve meme ağrıları geçmesi normal mi acaba hatırlamıyorum önceki gebeliğimi çok oldu
Evet benim doktorum da öyle söyledi regl ağrısına benzer ağrıların da olabilir diye ama işte seni o kadar iyi anlıyorum ki içimizi ferah tutalım yine de hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz demek ki normalDoktorum lekelenme ya da kanama olmadığı sürece ağrılar sıkıntı olmaz dedi ama insan ister istemez endişeleniyor
Maşallah canım Allah bağışlasın kesinlikle öyle Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşamayı nasip etsinAmin henüz 6 haftalık bu arada 14 aylık da bir bebeğim var emzirirken oldu ama mutluyum ilki tedaviyle olmuştu kolay olmasına hem şaşırdım hem de çok sevindim annelik çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hahahajha ben de bakıyorum hamile taytı ama hakikaten ben de rahat edemiyorum sıkıyor beni giydiklerim bu nasıl olabilirAy kızlar bende öyleyim hatta delirmediysem minik bi göbeğim varo kadar kg kaybına göbeğim içeri göçer yandan kemikler çıkardı ama resmen göbüş var ben de tribe girip hamile taytı falan almiyim diyodum ama alcam sanki ufaktan
Sen bildiğin beni anlatmışsınSürekli göğsümü yokluyorum arada aciyi mutlu oluyorum. Sonra kasigim agrimadi bisey mi var diyorum. Agriyinca da bisey mi oldu ki diyorum . Yarim saatte bir tuvalete gidip lekelenme var ni diye bakiyorum yabenim ilk hamilelegim o yuzden hep kulaktan dolma bilgilerle yokluyorum. Hanı eski türk filmlerinde kadın bayılırdı da başım dönüyor midem bulanıyor diyince doktor hemen hamilesin derdi öyle olcak sanmistim ben. Kandırılmış hissediyorum
Hormonlardandır hamilelik insanı hassaslaştırıyor diyorlarÇok şükür sebeplerine baktım kalp neden durur diye stresten demiyor çıkan tartışma ben çabuk parlıyorum adam ses tonu sabit konuşuyor ben daha da sinirlenip bağırıyorum hormonlardan mı ne büyüttüm basit bir şeyi
Inşallah tatlım yaSen bildiğin beni anlatmışsınben de durmadan soluğu tuvalette alıyorum leke var mı diye kasık ağrılarım olunca özellikle. Ne olacak böyle, burda kim bilir daha ortak ne endişelerimiz olacak inşallah hepsi sadece bizim boş evhamlarımız olur da böyle gülerek geçer gider
Mesajınız rahatlattı gerçekten..Benim son adet tarihim 21 temmuzda..Ama doktorum bunun gelişmeyen kese olduğunu ve ilk keseyi olctugu günü milad aldığını belirtti.Yani benim kese çok çabuk göründü,hatta yolk kesesi bile çok net belliydi,hiç kanama ya da lekelenme yaşamadım.Doktorum yarın da bakıp bu şekilde yavaş ilerlerse kese ve kalp atışı duyamazsak cumartesi sonlandiralim dedi....Ben rahat edemedim yarın akşam kendi doktorumdan önce başka doktordan da randevu aldım.Umarim sadece doktor yanilmasidirSon adet tarihim 3 temmuz benim. Ancak 7 haftalık gebeyim. Doktorum başlarda bana da kese çok küçük vs vs diyordu. Geç döllenme fala olamaz mı sizinde. 10. Haftada sanıyorduk kalp atışı yok kese yok derken çok panik olduk bizde meğer 7. Haftadaymışız.
Çok çok teşekkür ederim,İsteyen herkese sağlıkla yavrusuna kavuşmak nasip olsunHayırlısı olsun inşallah hakkınızda ama yine de aklınızda kalmasın. Burda da çok okudum aynı seye farklı farklı yorumlar yapan doktorlar oldugunu. Umarım gönlünce olur umarım tutunur bebeğin sana sağlıkla
Benim hem kasık ağrısı hem lekelenmem varKızlar otururken ya da yorulduğun kasık ağrısı artan var mıara ara ağrılarım sıklaşıyor doktorum da kalp atışını duyduktan sonra üç haftada bir kontrol dedi insan tedirgin oluyor yine de bir şey olursa diye
Rabbim yardımcınız olsunBenim hem kasık ağrısı hem lekelenmem var
Rabbime emanet gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?