2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bendede erken başladı şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum beli lastikli pantalonlarda buldum çözümü tavsiye ederim
Ay kızlar bende öyleyim hatta delirmediysem minik bi göbeğim var o kadar kg kaybına göbeğim içeri göçer yandan kemikler çıkardı ama resmen göbüş var ben de tribe girip hamile taytı falan almiyim diyodum ama alcam sanki ufaktan

Öğretmenim yorulduğumda özellikle okuldan çıkıp eve geldiğimde yada öğrenci ters bir hareket yapıp onu zapt etmem gerektiğinde genelde kasıklarım ağrıyor ben de korkuyorum ancak şükür ki hiçbir sorun yok dinlenince yada yatınca geçiyor o ağrılar bana anne ben burdayım demekmiş gibi geliyor :) kalp atışını daha duymadım inşallah Pazartesi

Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalıksın
Amin henüz 6 haftalık bu arada 14 aylık da bir bebeğim var emzirirken oldu ama mutluyum ilki tedaviyle olmuştu kolay olmasına hem şaşırdım hem de çok sevindim annelik çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sürekli göğsümü yokluyorum arada aciyi mutlu oluyorum. Sonra kasigim agrimadi bisey mi var diyorum. Agriyinca da bisey mi oldu ki diyorum . Yarim saatte bir tuvalete gidip lekelenme var ni diye bakiyorum ya benim ilk hamilelegim o yuzden hep kulaktan dolma bilgilerle yokluyorum. Hanı eski türk filmlerinde kadın bayılırdı da başım dönüyor midem bulanıyor diyince doktor hemen hamilesin derdi öyle olcak sanmistim ben. Kandırılmış hissediyorum

Doktorum lekelenme ya da kanama olmadığı sürece ağrılar sıkıntı olmaz dedi ama insan ister istemez endişeleniyor
Evet benim doktorum da öyle söyledi regl ağrısına benzer ağrıların da olabilir diye ama işte seni o kadar iyi anlıyorum ki içimizi ferah tutalım yine de hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz demek ki normal

Maşallah canım Allah bağışlasın kesinlikle öyle Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

Hahahajha ben de bakıyorum hamile taytı ama hakikaten ben de rahat edemiyorum sıkıyor beni giydiklerim bu nasıl olabilir

Sen bildiğin beni anlatmışsın ben de durmadan soluğu tuvalette alıyorum leke var mı diye kasık ağrılarım olunca özellikle. Ne olacak böyle, burda kim bilir daha ortak ne endişelerimiz olacak inşallah hepsi sadece bizim boş evhamlarımız olur da böyle gülerek geçer gider

Hormonlardandır hamilelik insanı hassaslaştırıyor diyorlar Bende çabuk parlayıp sinirlenen bir insanım ama hamilelik te beni bayağı sakinleştirdi

Inşallah tatlım ya

Mesajınız rahatlattı gerçekten..Benim son adet tarihim 21 temmuzda..Ama doktorum bunun gelişmeyen kese olduğunu ve ilk keseyi olctugu günü milad aldığını belirtti.Yani benim kese çok çabuk göründü,hatta yolk kesesi bile çok net belliydi,hiç kanama ya da lekelenme yaşamadım.Doktorum yarın da bakıp bu şekilde yavaş ilerlerse kese ve kalp atışı duyamazsak cumartesi sonlandiralim dedi....Ben rahat edemedim yarın akşam kendi doktorumdan önce başka doktordan da randevu aldım.Umarim sadece doktor yanilmasidir

Çok çok teşekkür ederim,İsteyen herkese sağlıkla yavrusuna kavuşmak nasip olsun

Benim hem kasık ağrısı hem lekelenmem var
Rabbime emanet gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…