- 6 Ağustos 2021
- 436
- 175
- 53
- 30
Valla hala aciyo cok igrenc bi igne yagliymis falan kadin siringaya bile zor cekti benim kalcaya da zor enjekte ettiŞifa olsun canım inşallah. Kusura bakma lutfen ama popom alev aldı demene epey güldüm Allah iyiliğini versin
Yaa nasil dayaniyosun ya1 aydır günde 2 kez vuruluyorum
Proluton depot 500 mgİğnenin adı ne
Sağol canım benim inşallah hepimizDogrudur endiselenme bisey olsa soylerlerdi pat diye. Saglikla kucagina al bebisini insallah
Arnica jel yazmıştı doktorum o çok iyi geliyorYaa nasil dayaniyosun ya
Ben de kullanıyorum ondan doktor hiç bir şikayetim olmamasına rağmen verdi. İğneyi yapan hemşireye söyle çok yavaş bıraksın. Bana aşırı yavaş yaptı iğneyi 15 sn de falan boşalttı şırıngayı inan hiçbir şey hissetmedimProluton depot 500 mg
7 hafta oluyo bencegünaydın kızlar,
bu değerim 6 mı 7. mi hafta oluyor,anlayamadım
Beta Hcg 50103 U/L 0-0
Gebe olmayanlar <5,3
Postmenopoz <=7
3. hafta 5,8 - 71,2
4. hafta 9,5 - 750
5. Hafta 217 - 7138
6. Hafta 158 - 31795
7. Hafta 3697 - 163563
8. Hafta 32065 - 149571
çok enterasan benim acı eşiğim mi yüksektir nedir, 4 günde bir vuruluyorum, sadece vurulurken hafif yakma, sonra ne ağrı ne sızlama oluyor. geçen gün eşime dedim acaba vurduk deyip vurmuyolar mı :)Proluton depot 500 mg
Cok aciyor valla cok mutsuzum 10 gun kullancakmisim bende hep ayni yere mi vuruyolar bi gun sag bi gun sol vurdursam mi
Sağol canım benim inşallah hepimiz
canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, iğnelerini ılaçlarını düzenli kullan. hiç birşey olmaz Allahın izniyle. ağlayıp strese sokma kendini de bebeği de. mutlu olcağın şeyleri yap.Kızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Canımmmm ağlamayacaksın. Asıl onlar etkiliyor. Çok şükür bebişin seninle, biraz yatarak biraz ilaçla atlatacaksın bu süreci.Kızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
mesaja dönmesini bekleme canım ara direk. iğne yaptırmanı söyler muhtemelen. sırt üstü yat haber gelene kadar. ya da çok fazlayse acile git.Kizlar sabah pembe hafif bir kanamayla cok ufak bir pihti dustu. Doktoruma yazdim ama donene kadar cok endiseleniyorum. Ne yapmaliyim?
Benim de erkenden başladı canım, hatta biraz kustum bile. Ama bugün iyiyim, inşallah yine öyle olmazBugün 4+5'im bu kadar erken mide bulantısı başlayan var mı?
2 gündür çok tok veya çok aç olduğum anda kötü oluyorum.
Hocanin telefonu yok bende ne yazik kimesaja dönmesini bekleme canım ara direk. iğne yaptırmanı söyler muhtemelen. sırt üstü yat haber gelene kadar. ya da çok fazlayse acile git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?