2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
günaydın kızlar,
bu değerim 6 mı 7. mi hafta oluyor,anlayamadım
Beta Hcg50103U/L0-0
Gebe olmayanlar <5,3
Postmenopoz <=7
3. hafta 5,8 - 71,2
4. hafta 9,5 - 750
5. Hafta 217 - 7138
6. Hafta 158 - 31795
7. Hafta 3697 - 163563
8. Hafta 32065 - 149571

Arkadaşlar kanaması olanlara gecmis olsun benim de 1 hafta önce kanamam oldu 1 haftadir yatiyorum.İğne ve fitil kullaniyorum kanamam dışarıdan kesildi ama içeride halen mevcut.Bugun 7+1 deyim.Sizlere söylemek istediğim şey su ki ben bu hatayı ilk cocuğumda cok yaptim kendimi cok yıprattım.Eger sizin yavrunuza Allah ömür vermişse o yaşayacak eger nefesi yoksa da siz ne yaparsanız yapın tutunamayacak.Iyi bir hekimin kontrolünde olun ,Allaha tevekkül edin.Hersey olacağına varır.Igne konusundaki yapan kişinin önemi büyük, eli hafif biriyse ve yavas yavas gönderirse hic acımaz

7 hafta oluyo bence

Cok aciyor valla cok mutsuzum 10 gun kullancakmisim bende hep ayni yere mi vuruyolar bi gun sag bi gun sol vurdursam mi

Evet canım öyle yaptır bi sağ bi sol daha iyi oluyo benim sol taraf koca taş gbi beze olmuş morarmışta gördükçe sinirim bozuldu

Sağol canım benim inşallah hepimiz

Çok geçmiş olsun canım serum iyi gelir geçerü hemen inşallah allaha emanet olun

Bende kullanıyorum, proluton depot çok ağrı yapıyor
Kullandıklarım;
Proluton depot 3 günde 1
Estoferm( 2 sabah 2 akşam)
oksapar iğne hergün 1 kere
corasprin günde 1
Prograf günde 1

valla ecza deposu gibi oldum, hastanede iğne ola ola adımı iyice öğrendi oradakiler. Gittiğimde herzamankinden diyorum:)
Doktor: Bülent Tıraş

canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, iğnelerini ılaçlarını düzenli kullan. hiç birşey olmaz Allahın izniyle. ağlayıp strese sokma kendini de bebeği de. mutlu olcağın şeyleri yap.

Canımmmm ağlamayacaksın. Asıl onlar etkiliyor. Çok şükür bebişin seninle, biraz yatarak biraz ilaçla atlatacaksın bu süreci.

Kizlar sabah pembe hafif bir kanamayla cok ufak bir pihti dustu. Doktoruma yazdim ama donene kadar cok endiseleniyorum. Ne yapmaliyim?
mesaja dönmesini bekleme canım ara direk. iğne yaptırmanı söyler muhtemelen. sırt üstü yat haber gelene kadar. ya da çok fazlayse acile git.

Bugün 4+5'im bu kadar erken mide bulantısı başlayan var mı?
2 gündür çok tok veya çok aç olduğum anda kötü oluyorum.

mesaja dönmesini bekleme canım ara direk. iğne yaptırmanı söyler muhtemelen. sırt üstü yat haber gelene kadar. ya da çok fazlayse acile git.
Hocanin telefonu yok bende ne yazik ki instagramdan yazisiyoruz. Cok kanamam yok hatta su an hic yok. Calistigim icin mecburen disardayim, cok endiseliyim pihti gelmesi kesin dusuk demek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…