Bende evde sürekli yatıp dinleniyorum ama ağırlarım gene artıyor banada sanki yürümek iyi geliyor sanırım sürekli aynı pozisyonda durunca sancı oluyorRabbim yardımcınız olsunİnşallah sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız Benim iş yerinde çok fazla eğilip kalktığımda ya da yorulduğum zaman ağrılarım artıyor
Yarın Doktor randevusu olanlar parmak kaldırsınoff zaman geçmiyor
Aramıza hosgeldiniz,sağlıkla bebişinize kavuşmanız dileğiyle...Merhaba arkadaşlar benim de bugün kese görüldü ben de katıldım aranıza henüz kalp atışı yok inşaallah terslik olmaz
Sürekli göğsümü yokluyorum arada aciyi mutlu oluyorum. Sonra kasigim agrimadi bisey mi var diyorum. Agriyinca da bisey mi oldu ki diyorum . Yarim saatte bir tuvalete gidip lekelenme var ni diye bakiyorum yabenim ilk hamilelegim o yuzden hep kulaktan dolma bilgilerle yokluyorum. Hanı eski türk filmlerinde kadın bayılırdı da başım dönüyor midem bulanıyor diyince doktor hemen hamilesin derdi öyle olcak sanmistim ben. Kandırılmış hissediyorum
Nerde oturuyorsunuzİstanbul'dan olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz
Ben de aynıyım malesef benimki de kırmızı elimden birşey de gelmiyor progestan hap olsun iğne olsun hepsini kullanıyorum hemde iğneyi günde iki defa. Pek yapılacak birşeyde yok galiba bekleyip dua etmekten başkaKızlar lekelenme geliyor sildikçe pembemsi gibi minicik kırmızı çizgi de gördüm çok kötüyüm
Acile geldim serum taktılar yatış yaptı doktorBen de aynıyım malesef benimki de kırmızı elimden birşey de gelmiyor progestan hap olsun iğne olsun hepsini kullanıyorum hemde iğneyi günde iki defa. Pek yapılacak birşeyde yok galiba bekleyip dua etmekten başkaSenin kalp atışı duyuldu mu? Kalp atışı varda serum takılıyor diye duymuştum. Rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
Şifa olsun inşallah kalp atışı başlasa bende serum isteyeceğimAcile geldim serum taktılar yatış yaptı doktor
Evet buradaki ultrason çok iyi değildi benim özel muayeneye gittiğim gibi bebek görünüyor kese bozulmuş mu dedi yok dedi doğrudur dimi kızlarŞifa olsun inşallah kalp atışı başlasa bende serum isteyeceğim
Senin kalp atışı başlamışmıydı
İnşaallah sıkıntı yoktur ufak bir sıkıntı olsaydı mutlaka söylerdi doktor çünkü doktorlar en sonda söylencek şeyi en başta söylerlerEvet buradaki ultrason çok iyi değildi benim özel muayeneye gittiğim gibi bebek görünüyor kese bozulmuş mu dedi yok dedi doğrudur dimi kızlar
Gecmicek bu telâşlar daha başındayız hatta anlaşılanHahaahha doğru dedin vallahibende öyleyim ağrıyınca eyvah ağrıyo diyorum kesilince ne bu böyle hiçbişey yok diyorum kafam kazan gbi oldu
Değerin güzelmiş. Kaç hafta kaç günlük peki?Yok sadece keseyi gördük bhcg 7699
Dogrudur endiselenme bisey olsa soylerlerdi pat diye. Saglikla kucagina al bebisini insallahEvet buradaki ultrason çok iyi değildi benim özel muayeneye gittiğim gibi bebek görünüyor kese bozulmuş mu dedi yok dedi doğrudur dimi kızlar
Cok aciyor valla cok mutsuzum 10 gun kullancakmisim bende hep ayni yere mi vuruyolar bi gun sag bi gun sol vurdursam miTransferden beri hergün kullanıyorum6 eylülden beri yani. Bildigin beton etkisi resmen geçici kötürüm falan kalıyosun yatakta soldan sağa dönemedim günlerce.. amaaaa iyi haber ; geçiyor. İlk 4 5 günden sonra artık ağrı yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?