2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Rabbim yardımcınız olsun İnşallah sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız Benim iş yerinde çok fazla eğilip kalktığımda ya da yorulduğum zaman ağrılarım artıyor
Bende evde sürekli yatıp dinleniyorum ama ağırlarım gene artıyor banada sanki yürümek iyi geliyor sanırım sürekli aynı pozisyonda durunca sancı oluyor

Hahaahha doğru dedin vallahi bende öyleyim ağrıyınca eyvah ağrıyo diyorum kesilince ne bu böyle hiçbişey yok diyorum kafam kazan gbi oldu

Bende ayni durumdayim kizlar oglumdada 3 aylik hamileyken yemin ediyorum dogum yakinmi diyolardi smdide oyle bir butun oldum dha 8. Haftadayim anlatamam arkadaslarim inanamiyor gazdir diyor tek anlayan esim ve ailem kilo almadim henuz ama kotlari zor ilikliyorum cok sıkıyor bende direk tayt moduna gececegim

Kızlar lekelenme geliyor sildikçe pembemsi gibi minicik kırmızı çizgi de gördüm çok kötüyüm
Ben de aynıyım malesef benimki de kırmızı elimden birşey de gelmiyor progestan hap olsun iğne olsun hepsini kullanıyorum hemde iğneyi günde iki defa. Pek yapılacak birşeyde yok galiba bekleyip dua etmekten başka Senin kalp atışı duyuldu mu? Kalp atışı varda serum takılıyor diye duymuştum. Rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını nasip eylesin

Acile geldim serum taktılar yatış yaptı doktor

Şifa olsun inşallah kalp atışı başlasa bende serum isteyeceğim
Senin kalp atışı başlamışmıydı
Evet buradaki ultrason çok iyi değildi benim özel muayeneye gittiğim gibi bebek görünüyor kese bozulmuş mu dedi yok dedi doğrudur dimi kızlar

Evet buradaki ultrason çok iyi değildi benim özel muayeneye gittiğim gibi bebek görünüyor kese bozulmuş mu dedi yok dedi doğrudur dimi kızlar
İnşaallah sıkıntı yoktur ufak bir sıkıntı olsaydı mutlaka söylerdi doktor çünkü doktorlar en sonda söylencek şeyi en başta söylerler
Çok geçmiş olsun

Cok aciyor valla cok mutsuzum 10 gun kullancakmisim bende hep ayni yere mi vuruyolar bi gun sag bi gun sol vurdursam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…