Rabbim yardımcınız olsun İnşallah sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız Benim iş yerinde çok fazla eğilip kalktığımda ya da yorulduğum zaman ağrılarım artıyor
Sürekli göğsümü yokluyorum arada aciyi mutlu oluyorum. Sonra kasigim agrimadi bisey mi var diyorum. Agriyinca da bisey mi oldu ki diyorum . Yarim saatte bir tuvalete gidip lekelenme var ni diye bakiyorum ya benim ilk hamilelegim o yuzden hep kulaktan dolma bilgilerle yokluyorum. Hanı eski türk filmlerinde kadın bayılırdı da başım dönüyor midem bulanıyor diyince doktor hemen hamilesin derdi öyle olcak sanmistim ben. Kandırılmış hissediyorum
Bende ayni durumdayim kizlar oglumdada 3 aylik hamileyken yemin ediyorum dogum yakinmi diyolardi smdide oyle bir butun oldum dha 8. Haftadayim anlatamam arkadaslarim inanamiyor gazdir diyor tek anlayan esim ve ailem kilo almadim henuz ama kotlari zor ilikliyorum cok sıkıyor bende direk tayt moduna gececegim
Ben de aynıyım malesef benimki de kırmızı elimden birşey de gelmiyor progestan hap olsun iğne olsun hepsini kullanıyorum hemde iğneyi günde iki defa. Pek yapılacak birşeyde yok galiba bekleyip dua etmekten başka Senin kalp atışı duyuldu mu? Kalp atışı varda serum takılıyor diye duymuştum. Rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
Ben de aynıyım malesef benimki de kırmızı elimden birşey de gelmiyor progestan hap olsun iğne olsun hepsini kullanıyorum hemde iğneyi günde iki defa. Pek yapılacak birşeyde yok galiba bekleyip dua etmekten başka Senin kalp atışı duyuldu mu? Kalp atışı varda serum takılıyor diye duymuştum. Rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
Transferden beri hergün kullanıyorum 6 eylülden beri yani. Bildigin beton etkisi resmen geçici kötürüm falan kalıyosun yatakta soldan sağa dönemedim günlerce.. amaaaa iyi haber ; geçiyor. İlk 4 5 günden sonra artık ağrı yapmıyor