- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.433
- 683
Kussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama o da yok bende. Tansiyon düşmüş veya güneş çarpmış gibi bir hissiyat yaşıyorum.Benim de erkenden başladı canım, hatta biraz kustum bile. Ama bugün iyiyim, inşallah yine öyle olmaz
ufak diyorsun pıhtıya bence düşük değildir. çok büyük pıhtılar gelir düşükte demişti doktorum. kanama çok yoğun olur vs. işin hareketli mi? en azından otur bir süre. stres yapma ama şu an yoksa kanaman anlık birleydir. fitl mi kullanıyorsun?Hocanin telefonu yok bende ne yazik kiinstagramdan yazisiyoruz. Cok kanamam yok hatta su an hic yok. Calistigim icin mecburen disardayim, cok endiseliyim pihti gelmesi kesin dusuk demek mi?
Ayy aynı ben. Böyle başladı. Ağır şeyler yeme sakın, bol bol su içKussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama o da yok bende. Tansiyon düşmüş veya güneş çarpmış gibi bir hissiyat yaşıyorum.
ya yeminle sen bensin.Ay kızlar bende öyleyim hatta delirmediysem minik bi göbeğim varo kadar kg kaybına göbeğim içeri göçer yandan kemikler çıkardı ama resmen göbüş var ben de tribe girip hamile taytı falan almiyim diyodum ama alcam sanki ufaktan
Hicbir sey kullanmiyorum henuz. En son carsamba gunu ultrasonda problem yoktu, kanama alani vs. Kese de gayet guzel yerlesmisti. Dun cok hafif lekelenmem oldu, bugun sabah da ufak bir pihti. Hoca gel derse muhtemelen progesteron yazacaktir. Umarim bir an once gorur.ufak diyorsun pıhtıya bence düşük değildir. çok büyük pıhtılar gelir düşükte demişti doktorum. kanama çok yoğun olur vs. işin hareketli mi? en azından otur bir süre. stres yapma ama şu an yoksa kanaman anlık birleydir. fitl mi kullanıyorsun?
Allahım onu bana bağışlasıncanım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, iğnelerini ılaçlarını düzenli kullan. hiç birşey olmaz Allahın izniyle. ağlayıp strese sokma kendini de bebeği de. mutlu olcağın şeyleri yap.
Yatmaya razıyım kanamayı görünce zaten çöktüm. Dedim gittiCanımmmm ağlamayacaksın. Asıl onlar etkiliyor. Çok şükür bebişin seninle, biraz yatarak biraz ilaçla atlatacaksın bu süreci.
doktora gidin bence ne olacağı belli olmuyorKizlar sabah pembe hafif bir kanamayla cok ufak bir pihti dustu. Doktoruma yazdim ama donene kadar cok endiseleniyorum. Ne yapmaliyim?
Aynen hafif hafif boş kalmamaya çalışıyorum leblebi, kuru meyve gibi. Suyu yudum yudum içiyorum inşallah bu bulantılar sağlıklı olduklarına işarettir.Ayy aynı ben. Böyle başladı. Ağır şeyler yeme sakın, bol bol su iç
Birden mi oldu canım? Ağrı sızı var mı? Lekelenme falan yaşadın mı öncesinde? Progestan vs kullanıyor muydun?Allahım onu bana bağışlasın
Yatmaya razıyım kanamayı görünce zaten çöktüm. Dedim gitti
doktora gidin bence ne olacağı belli olmuyor
Bugün 4+5'im bu kadar erken mide bulantısı başlayan var mı?
2 gündür çok tok veya çok aç olduğum anda kötü oluyorum.
Cok geçmiş olsun nasıl oldun simdiAcile geldim serum taktılar yatış yaptı doktor
Her şey bebislerimiz için. Şifa olsun inşallahCok aciyor valla cok mutsuzum 10 gun kullancakmisim bende hep ayni yere mi vuruyolar bi gun sag bi gun sol vurdursam mi
Kızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladımCok geçmiş olsun nasıl oldun simdi
Geçmiş olsun çokça. Kendini ağlayıp üzme bu durumda stres hiç olmamalı. Her şey güzel olacak buna inan dua et bol bol dinlenKızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Cok sevindim adiniza bnmde sizin gbi oldu 1 defa kanama geldi ama kanama alani gorunmedi vajinaya yakinsa gozukmez akar gider dedi kalp atisini kucuk olduklari icin dinletmiyorlar ses dalgasi gondermek istemiyorlar ekranda gozukuyor zaten attigi cok gecmis olsun yormayin kendinizi sizdeKızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
Kızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
Ya çok çok sevindim hadi gözün aydın şükürKızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
Canımm çok geçmiş olsun. Her lekeye düşük riski diyolar zaten gerçekten. Kesen bozulmamış bak ne güzel. Yatıp dinleniceksin ve hiçbi şey olmicakKızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Allah’a şükür ya çok sağolun bebeğimize zarar verecek kanamalar olmasın hiç inşallahCok sevindim adiniza bnmde sizin gbi oldu 1 defa kanama geldi ama kanama alani gorunmedi vajinaya yakinsa gozukmez akar gider dedi kalp atisini kucuk olduklari icin dinletmiyorlar ses dalgasi gondermek istemiyorlar ekranda gozukuyor zaten attigi cok gecmis olsun yormayin kendinizi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?