2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hocanin telefonu yok bende ne yazik ki instagramdan yazisiyoruz. Cok kanamam yok hatta su an hic yok. Calistigim icin mecburen disardayim, cok endiseliyim pihti gelmesi kesin dusuk demek mi?
ufak diyorsun pıhtıya bence düşük değildir. çok büyük pıhtılar gelir düşükte demişti doktorum. kanama çok yoğun olur vs. işin hareketli mi? en azından otur bir süre. stres yapma ama şu an yoksa kanaman anlık birleydir. fitl mi kullanıyorsun?

ya yeminle sen bensin. Ne yazıyosan bakıyorum ben mi yazmışım diye. Ben de göbeğime takıldım yok ya diyorum ikinci aydan ne göbeği. Gaz falan mı diyorum 7/24 mü gaz olur. Kilo aldım diye düşünmüştüm.

Hicbir sey kullanmiyorum henuz. En son carsamba gunu ultrasonda problem yoktu, kanama alani vs. Kese de gayet guzel yerlesmisti. Dun cok hafif lekelenmem oldu, bugun sabah da ufak bir pihti. Hoca gel derse muhtemelen progesteron yazacaktir. Umarim bir an once gorur.

İsim biraz kosturmacali ama bir aksilik var ise hocadan 10-15 gunluk rapor isteyecegim.

canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, iğnelerini ılaçlarını düzenli kullan. hiç birşey olmaz Allahın izniyle. ağlayıp strese sokma kendini de bebeği de. mutlu olcağın şeyleri yap.
Allahım onu bana bağışlasın
Canımmmm ağlamayacaksın. Asıl onlar etkiliyor. Çok şükür bebişin seninle, biraz yatarak biraz ilaçla atlatacaksın bu süreci.
Yatmaya razıyım kanamayı görünce zaten çöktüm. Dedim gitti
Kizlar sabah pembe hafif bir kanamayla cok ufak bir pihti dustu. Doktoruma yazdim ama donene kadar cok endiseleniyorum. Ne yapmaliyim?
doktora gidin bence ne olacağı belli olmuyor

Ayy aynı ben. Böyle başladı. Ağır şeyler yeme sakın, bol bol su iç
Aynen hafif hafif boş kalmamaya çalışıyorum leblebi, kuru meyve gibi. Suyu yudum yudum içiyorum inşallah bu bulantılar sağlıklı olduklarına işarettir.
Doktor kontrolüne ilk kez yarın gideceğim, onun da heyecanı sardı.

Allahım onu bana bağışlasın

Yatmaya razıyım kanamayı görünce zaten çöktüm. Dedim gitti

doktora gidin bence ne olacağı belli olmuyor
Birden mi oldu canım? Ağrı sızı var mı? Lekelenme falan yaşadın mı öncesinde? Progestan vs kullanıyor muydun?

Bugün 4+5'im bu kadar erken mide bulantısı başlayan var mı?
2 gündür çok tok veya çok aç olduğum anda kötü oluyorum.

Bnmde başladı ama bulantıdan ziyade sürekli bir kazınma açlık hissi olunca da bulanıyor tabi gece mide gurultuma uyanıyorum her saat başı bişey yrmezsem çok fena buruluyor içim bugün 5+0 ım.

Cok geçmiş olsun nasıl oldun simdi
Kızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım

Kizlar hepinize cok gecmis olsun. Ne olmus boyle ya gruba bugun cogu kiside kanama olmus.. insallah onemli bi sey degildir kizlar. Hepinize cok gecmis olsun ve rabbim bize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Kanamasi olan arkadaslara cok gecmis olsun 4 gun once benimde geldi sadece 1 defa duphostan yazdi kontrole gittim icerde kanama alani yok ama vajinaya yakinsa görünmez falan dedi yatacaksin dedi ama ne mümkün bir oğlum var onu okula birakiyorum kahvaltisi yemegi derken yatamiyorum ogluma hamileyken okdr kanama alanim vardiki calisiyordum ozaman 13.haftaya kadar devam etmisti ara ara ozamanki doktorum isin yogun degilse calis dusecek bebegi pamuklara sarsak tutamayiz demisti ve dogdu oglum smdi 4 yasinda bundada tevekküle biraktim kendimi allahima biraktim o ne derse o oluyor bebek belki sakattir anamoli vardir oyleyse düşsün sen bilirsin rabbim dedim dikkat ediyorum tabi ama hayatima mecburen devam ediyorum tevekkülden baska yapacagimiz bisey yok iyi dusunelim iyi olsun hersy

Geçmiş olsun çokça. Kendini ağlayıp üzme bu durumda stres hiç olmamalı. Her şey güzel olacak buna inan dua et bol bol dinlen

arkadaşlar sabah epey serindi hava hafıf yukarda asılı olan montumu çeke çeke hafıfte uzandırdım kolumu aldım ama sonra yaparken aklıma geldi inanın cok kendimi üzülmüş hisettim bişey olmaz di mi yanı ayaklarımın üstünde yükselmeye gerek kalmadı ama yinede epey bı uzattım kolumu ayy nasil unuttum o anlık içim içimi yedi sonrada sorun olur mu bu kadarcık birşey? uzanmaktan kasıt nedir uzanmayın diyor ya doktorlar

Cok sevindim adiniza bnmde sizin gbi oldu 1 defa kanama geldi ama kanama alani gorunmedi vajinaya yakinsa gozukmez akar gider dedi kalp atisini kucuk olduklari icin dinletmiyorlar ses dalgasi gondermek istemiyorlar ekranda gozukuyor zaten attigi cok gecmis olsun yormayin kendinizi sizde

Ya çok çok sevindim hadi gözün aydın şükür dinlen bol bol

Canımm çok geçmiş olsun. Her lekeye düşük riski diyolar zaten gerçekten. Kesen bozulmamış bak ne güzel. Yatıp dinleniceksin ve hiçbi şey olmicak Bebişin seninle sen de sarıl ona

Allah’a şükür ya çok sağolun bebeğimize zarar verecek kanamalar olmasın hiç inşallah Bazen bebekte kan damarları oluştukça da olurmuş yeterki kötü bir sebebi olmasın şu an hastanedeyim diğer odalardan yeni doğmuş bebek sesi geliyor kızlar rabbim hepimize o güne sağlıkla ulaşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…