- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Doktora dedim ki öğretmenim rapor hakkım bitti tüp bebeğe giderken heyet raporu yazar mısınız dedim bugün istifa ediyorum dedi şansımaYa çok çok sevindim hadi gözün aydın şükürdinlen bol bol
Çok geçmiş olsunnAcile geldim serum taktılar yatış yaptı doktor
İç karnımız hiç yok heralde pıt diye göbek olduya yeminle sen bensin.Ne yazıyosan bakıyorum ben mi yazmışım diye. Ben de göbeğime takıldım yok ya diyorum ikinci aydan ne göbeği. Gaz falan mı diyorum 7/24 mü gaz olur. Kilo aldım diye düşünmüştüm.
çok sevindim canım benim :)Kızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
Bu değerler kişiden kişiye değişir yani sizin bat tarihiniz neyse gebelik haftanız da odur. Bu değerler belirlemiyor yani haftanızı kimisinde beta hcg haftasına göre düşük kimisinde yüksek olabiliyor.günaydın kızlar,
bu değerim 6 mı 7. mi hafta oluyor,anlayamadım
Beta Hcg 50103 U/L 0-0
Gebe olmayanlar <5,3
Postmenopoz <=7
3. hafta 5,8 - 71,2
4. hafta 9,5 - 750
5. Hafta 217 - 7138
6. Hafta 158 - 31795
7. Hafta 3697 - 163563
8. Hafta 32065 - 149571
Canım çok geçmiş olsun, hayır ağlama biliyorum elinde değil ama bak ilaç vermiş kesende bozulmamış düzenli kullan yat dinlen bol bol ve gerçekten olumlu düşünmeye çalış, dua et her şey düzelecek bak göreceksinKızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Ben de sizin gibi hissediyorum bir haftadır her sabah bulantı ile uyanıyorum kussam rahatlayacam gibi ama o noktaya da gelmedim benzetme tam olarak dediğiniz gibi tansiyonum düşmüş gibiKussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama o da yok bende. Tansiyon düşmüş veya güneş çarpmış gibi bir hissiyat yaşıyorum.
Çok şükür canım daha iyi ol inşallah çok mutlu oldumKızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
Yeni gördüm birsey olmaz ama stres yaparsan ods hisseder doğunca belli eder.Kızlar az önce eşimle baya tartıştım bağırarak ağrım var biraz korktum bebeğe bişi olmaz dimi kalbi falan duruverir diye korkuyorum insan evhamlı oluyor
Kızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Geçmiş olsunKızlar benimde sabah kanamam olduama kahve değil bildiğin kırmızı. Doktoruma gittim düşük riski dedi. Kesenin arkasında kanama varmış ama kesem bozulmamış. İğne ilaç ve 10 gün rapor verdi.. Bende sabahtan beri ağlıyorum
Geçmiş olsun canımKızlar beni tekrar ultrasona götürdüler kalp atışı var dedi dinletmediler devlet hastanesinde böyle mi oluyor bilmiyorum kanama alanı falan var mı dedim yok dediler crl de 5.5 olmuş yaklaşık 1 ml artmış sanırım pazartesiden beri lekelenme de yok sabah 5ten beri Allah’a şükür nasıl rahatladım
İstifa edecek zamani mi buldun az daha dur diyeydinDoktora dedim ki öğretmenim rapor hakkım bitti tüp bebeğe giderken heyet raporu yazar mısınız dedim bugün istifa ediyorum dedi şansıma
Deseydin sen hobi olarak yine istifa et ama once bana raporu ver oyle et suan ettin mi etmedin 2 dakika sonra ozgursun hadi kocum yaz su raporuDoktora dedim ki öğretmenim rapor hakkım bitti tüp bebeğe giderken heyet raporu yazar mısınız dedim bugün istifa ediyorum dedi şansıma
İnşallah bir şey olmayacak kuzum sıkma canını. Hiç belirti yok dedin dedin nazar değdiSelizay reynax soran kızlar. dün gece yatarken kasıklarım ağrıyordu ama birşey yoktu yattım. Sabah kalktım geceden biraz kanama olmuş birazda kalkınca oldu. Onun dışında pzartesi kontrole gitmiştm herşey iyiydi. Bende iyiydim. Durduk yere oldu diyebilirim. Progestan kullanmıyordum ama bugün yazdı doktor. Kalp atışını duymadığımız için henüz anomalisi varsa düşebilir dedi doktor. Yoksa zaten bunlar kanamanı geçirir dedi. Minik kesem ve içindeki bebeğim duruyordu gösterdi
Şu an benim gördüğüm kanamam devam etmiyor çok şükür ama içeride devam edebiliyormuş. İnş sağlıklıdır benim mercimeğimİnşallah bir şey olmayacak kuzum sıkma canını. Hiç belirti yok dedin dedin nazar değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?