2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İç karnımız hiç yok heralde pıt diye göbek oldu hayır eşime de gösterdim cidden büyümüş sanki dedi delirmediğim garantilendi hadi gidelim bol bol geniş geniş şeyler alalım oohhhhh gelsin bebişler

çok sevindim canım benim :)

Bu değerler kişiden kişiye değişir yani sizin bat tarihiniz neyse gebelik haftanız da odur. Bu değerler belirlemiyor yani haftanızı kimisinde beta hcg haftasına göre düşük kimisinde yüksek olabiliyor.

Canım çok geçmiş olsun, hayır ağlama biliyorum elinde değil ama bak ilaç vermiş kesende bozulmamış düzenli kullan yat dinlen bol bol ve gerçekten olumlu düşünmeye çalış, dua et her şey düzelecek bak göreceksin

Kussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama o da yok bende. Tansiyon düşmüş veya güneş çarpmış gibi bir hissiyat yaşıyorum.
Ben de sizin gibi hissediyorum bir haftadır her sabah bulantı ile uyanıyorum kussam rahatlayacam gibi ama o noktaya da gelmedim benzetme tam olarak dediğiniz gibi tansiyonum düşmüş gibi

Çok şükür canım daha iyi ol inşallah çok mutlu oldum

Merhabalar
bugün 6+1 deyim
Tansiyon düşüklüğüne benzer(seker düşmesi gibi de olabilir) haller yaşayan var mı
Bayılacakmışım gibi oluyor, korkuyorum ulu orta bayılırım diye. Not: hayatımda hiç bayılmadım ama bu sefer vucudum direniyor.

Kızlar az önce eşimle baya tartıştım bağırarak ağrım var biraz korktum bebeğe bişi olmaz dimi kalbi falan duruverir diye korkuyorum insan evhamlı oluyor
Yeni gördüm birsey olmaz ama stres yaparsan ods hisseder doğunca belli eder.
Ya böyle şeyler düşünmemek lazim. Baska baska acılarla insanlar sınaniyor karnında bebek varken. Allahin izniyle bisey olmaz.

Ya hic yoktu sizde öyle bişey birden mi oldu cok gecmis olsun.

Merhaba kızlar
Uzun süredir takip ediyorum sayfayı. Hepinizin hikayesini biliyorum aklımda kaldığı kadar. Sıkıntılı süreçler geçirenler var. Allah dualarınızı kabul etsin, evlatlarınızı sizden ayırmasın
Ben 7+6 yım. 5+1 de keseyi gördük, 7+1 de kalp atışını duyduk. Benimde tüp bebek allahıma şükürler olsun bu sefer olumlu sonuç aldık. Çook uğraştık bu sonuç için. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız Ayrıca kese tarihinden beri mide bulantısı yaşıyorum. Çook zorluyor beni ilaçta fayda etmiyor bir dahaki randevuda başka ilaç isteyeceğiim

Geçmiş olsun
10gun içinde gecer inş ağlayıp kendinizi daha fazla kasmayin rahat olun keseniz duzgunmus bu çok iyi bisey
Geçmiş olsun canım

Kızlar progestan fitilim bitti eczaneden alayım dedim 73tl dedi sağlık ocağına yazdirabilirim inş
3.aya kadar kullanacaksin dedi Dr

Mide bulantısı tam gaz devam ediyor ilaç bi yere kadar iyi ama akşam etkisi gidiyor galiba ilk defa dün akşam çıkardım ne yediysem

Kızlar doktor bakıyorum harıl harıl
Tüp bebek Dr ile devam etmiycem çok pahalı 700milyon bide perinatoloji Dr gidecegim belli aralıkla ağır gelir butcemize diye düşünüyorum
Sizlerin Dr muayeneleriniz ne kadar

Doktora dedim ki öğretmenim rapor hakkım bitti tüp bebeğe giderken heyet raporu yazar mısınız dedim bugün istifa ediyorum dedi şansıma
Deseydin sen hobi olarak yine istifa et ama once bana raporu ver oyle et suan ettin mi etmedin 2 dakika sonra ozgursun hadi kocum yaz su raporu

Selizay reynax soran kızlar. dün gece yatarken kasıklarım ağrıyordu ama birşey yoktu yattım. Sabah kalktım geceden biraz kanama olmuş birazda kalkınca oldu. Onun dışında pzartesi kontrole gitmiştm herşey iyiydi. Bende iyiydim. Durduk yere oldu diyebilirim. Progestan kullanmıyordum ama bugün yazdı doktor. Kalp atışını duymadığımız için henüz anomalisi varsa düşebilir dedi doktor. Yoksa zaten bunlar kanamanı geçirir dedi. Minik kesem ve içindeki bebeğim duruyordu gösterdi

İnşallah bir şey olmayacak kuzum sıkma canını. Hiç belirti yok dedin dedin nazar değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…