Uzun bir aradan sonra herkese merhaba vakit ayırıp bakamamıştım kalp atışı duyan herkesi tebrik ederim.kanaması olan arkadaşlar endişelenmeyin inşallah sağ salim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz. Ben de geçen salı günü 7+0 da kalp atışını gördüm herşey yolunda görünüyordu bu salı tekrar kontrol var sağlıklı ilerliyor mu diye bakılacak.. Bu arada topic sahibi değişmiş larissa listeyi yeniden düzenlenmiş ve gayette güzel olmuş ellerinize sağlık. Fatoş arkadaşımız bence siz buraya yeterince vakit ayıramıyorsunuz topic sahibin değişmesi oldukça isabetli bir karar olmuş. Bende ilk sayfalarda gebelik bilgilerini verdim fakat cevap dahi yazmadınız benim gibi onlarca arkadaş var burda. Topic sahibi olmanın nasıl bir artısı var bilmiyorum fakat bu kadar zor olmasa gerek bırakıp gitmek. En nihayetinde Tahmini doğum tarihi olarak Nisan annesi görünüyorsunuz. Belki bizlerde Nisan annesi olacağız fakat her şekilde beklenen doğum tarihine göre oluşturuluyor topicler. Bu kadar hırs neden anlayamadım cidden.