2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya anneme gelmiştim hastaneden sonra, mutfaktaki her şey kokuyordu çünkü bana ama yarın kontrol randevumdan sonra evime geçicem bakalım nasıl olucak durumlar.
Ben senin yerinde olsam kesemi görmeye giderdim canım insanın içi içini yiyor günler geçmek bilmiyor nasıl dayanıcaksın bu stres bitmiyo onu da diyim ben duydum kalp atışını 10 gündür acaba iyi mi diye diye geçiriyorum günleri analık yükleniyorrrrr

Yaaaa zar zor aldım bu kararı aklıma girmeeeeeeeee şimdi gidicem kese görecem bebe yok dicekler bebe görecem kalp yok dicekler ben de hepsini görem dedim, haftaya perşembe eşimin doğum günü, kalp atışını dinleyelim hediye olsun bize didim beta düzgün arttı bir şey yoktur heralde ya..

Bir dene evde bakalım olmazsa yine geçersin annene

Zannetmiyorum bi sorun olucağını ya leyla vardı ya ağustos grubundan onun betası hiç düzenli artmamıştı mesela dış gebelikmiş direk bide ağrısı falan vardı sanırım. İyi düşün iyi olsun kuzuu. Benim sanırım 5+4 dü bebek 3mm di yolk görünmüştü. Bu tabiki benim şansıma olabilir herkesin birbirinden farklı. Aşırı stres olurum diyosan bekle madem diğer haftayı

Kızlar ben sat a göre hesaplıyorım bebişi ama tüp bebek 3.gün embriyosu acaba daha mı farklı çıkar bilemiyorum

Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle

İptal ettim artık doktor ful dolu zaten istesem de alamam neyse nasip, ağrı vs olursa direk giderim zaten

Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle

Bize yasak cicim
Normalde kalp atışını duyunca izin var ama tüp bebekte noolur bilmem

Bilmiyorum ki yumuşak yumuşak oldu acısı da gecti bir anda siz kac haftalik gebeydiniz

Ya benimde öyle resmen bgn mıncıklamaktan hal oldum el değmiyordu şimdi pek rahatlamış 6 haftalıgım ben daha siz öndesiniz ama selizay ın dediği gibi vücud alıştıkça tepkileri azalıyor belkide.

Benim doktorum serbest dedi ama insan yinede tedirgin oluyor Bulantılardan halsizliklerden fırsatta yok zaten

Ya benimde öyle resmen bgn mıncıklamaktan hal oldum el değmiyordu şimdi pek rahatlamış 6 haftalıgım ben daha siz öndesiniz ama selizay ın dediği gibi vücud alıştıkça tepkileri azalıyor belkide.
Evet oda olabilir durun ben paranoyaklıgımı yapıp bi muayne olayim yarin, sizide rahatlatmis olurum bi nebze

Kızlar akşam bulantı için yazmıştım. Şu an evde yalnızım, eşim şehir dışında. Ben öğürüyorum afedersiniz. Bir de boş gebelik şüphesi var biliyorsunuz. Normal mi bir günde bu kadar ilerlemesi bu öğürmenin? İçim dışıma çıktı çok korkuyorum

Canım normaldir kafasını kaldırmadan kusan arkadaşlarım vardı benim geceleri bende kurbağa gbiyim inan.. sen hiç endişelenme şuan mideni rahatlatacak bişey içip yada atıştırıp uyu hemen

Yaa bebeğin sana resmen sinyal veriyo, sen hala boş filan diyosun demee lütfen bence değil basbaya orda göreceksin annesi

Canım normaldir kafasını kaldırmadan kusan arkadaşlarım vardı benim geceleri bende kurbağa gbiyim inan.. sen hiç endişelenme şuan mideni rahatlatacak bişey içip yada atıştırıp uyu hemen
Bana ilaç da vermediler, o zaman bulanmıyordu. Yarın gidip ilaç alayım. Size iyi gelen ilaç var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…