2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ay ne bileyim canım kese mi büyüyor acaba yine diyorum keşke olsa da çektiğimin anlamı olsa

Mide bulantısını yapan benim bildiğim kandaki beta hcg artışı ve bu da yanılmıyorsam 12 haftaya kdr artarak gidermiş sonra bi anda artış durunca kusmaların bitmesi de bu yüzden eğer gebelik devam etmese beta artmasa niye kusasın öğüresin ne bileyim ufak bi mantık yürütürsem buraya varıyorum

Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Bana doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi sonra ben şaşırınca yani eğer birliktelik olursa bile sperm içeri gitmesin en azından dedi ben düşük tehlikesi gibi durumlar dışında sorun olacağını pek sanmıyorum ama dikkatli olmakta fayda var

Beta da artıyor, kese de büyüyormuş canım boş gebelikte. Hatta betaya hiç bakmıyorlar artık. Ben de senin gibi mantık yürütmüştüm, değilmiş benim kesem de bir haftada 15 mm birden büyüdü. Bakalım içindeki bücür mü yapıyor, Cumartesi anlayacağız

Hadi inşallah ordan kol bacak sallar nanik yapar size de görürsünüz

Ya benim doktor herşeyi geç veriyo sağolsun kan testini herkes 12.gnde yaparken ben 15. Te yaptım. Keseyi 5. Haftada görürlerken ben nerdeyse 6 biterken keseye gidiyorum allah bana sabır versn inşallah
Annelik sabrı yüklüyor sana resmen çok iyiymiş. Ama bence enn güzelini yapıyor, benim gibi bebek nerde, kalbi ne zaman atacak diye korkmazsın en azından

Şu sürtünme yoluyla ilişkiye girenlere iyi laf ettik zamanında başımıza gelmez inşallah ahsh,

Dene dene pişmam olmayacaksın eminim Hahhhha yürüyen patates kardeşliği o zaman
Bide düşünsene bebelerde tostoparlak çıkıyo abuuu kız ne ederiz

Şu sürtünme yoluyla ilişkiye girenlere iyi laf ettik zamanında başımıza gelmez inşallah ahsh,

Najsısldmdmd hele bi kız vardı ay 2 ay adet olduğu halde abla hamile miyim diye diye sonunda hamile kalacaktı adı neydi ahahah
Ay bir tane vardı bana sürekli mesaj atıyordu abla adet oldum ama sence hamile miyim diye başta baya cevap verdim yok olmaz öyle falan en son cevap vermeyi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…