- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ay ne bileyim canım kese mi büyüyor acaba yine diyorumYaa bebeğin sana resmen sinyal veriyo, sen hala boş filan diyosun demee lütfen bence değil basbaya orda göreceksin annesi
Bana ilaç da vermediler, o zaman bulanmıyordu. Yarın gidip ilaç alayım. Size iyi gelen ilaç var mı
Kıyamam iyi sabretmişsinBen daha dr. Kontrolüne hiç gitmediğim için halimden kimsenin haberi yokk cuma gidiyorum kısmetse dayanamazsam bişey isterim şimdilik yeni başladı sabrediyorum bakalım
Ay ne bileyim canım kese mi büyüyor acaba yine diyorumkeşke olsa da çektiğimin anlamı olsa
Bana doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi sonra ben şaşırınca yani eğer birliktelik olursa bile sperm içeri gitmesin en azından dediKızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Kıyamam iyi sabretmişsinHayırlı haberlerle gel inşallah
Beta da artıyor, kese de büyüyormuş canım boş gebelikte. Hatta betaya hiç bakmıyorlar artık. Ben de senin gibi mantık yürütmüştüm, değilmişMide bulantısını yapan benim bildiğim kandaki beta hcg artışı ve bu da yanılmıyorsam 12 haftaya kdr artarak gidermiş sonra bi anda artış durunca kusmaların bitmesi de bu yüzden eğer gebelik devam etmese beta artmasa niye kusasın öğüresin ne bileyim ufak bi mantık yürütürsem buraya varıyorum
Ay maşallah ne güzel ya, benim adamdan bile midem bulanıyorKızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Beta da artıyor, kese de büyüyormuş canım boş gebelikte. Hatta betaya hiç bakmıyorlar artık. Ben de senin gibi mantık yürütmüştüm, değilmişbenim kesem de bir haftada 15 mm birden büyüdü. Bakalım içindeki bücür mü yapıyor, Cumartesi anlayacağız
Annelik sabrı yüklüyor sana resmenYa benim doktor herşeyi geç veriyo sağolsunkan testini herkes 12.gnde yaparken ben 15. Te yaptım. Keseyi 5. Haftada görürlerken ben nerdeyse 6 biterken keseye gidiyorum allah bana sabır versn inşallah
Annelik sabrı yüklüyor sana resmençok iyiymiş. Ama bence enn güzelini yapıyor, benim gibi bebek nerde, kalbi ne zaman atacak diye korkmazsın en azından
Şu sürtünme yoluyla ilişkiye girenlere iyi laf ettik zamanında başımıza gelmez inşallah ahsh,Bana doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi sonra ben şaşırınca yani eğer birliktelik olursa bile sperm içeri gitmesin en azından dediben düşük tehlikesi gibi durumlar dışında sorun olacağını pek sanmıyorum ama dikkatli olmakta fayda var
Dene dene pişmam olmayacaksın eminimO kadar iştahla öneriyorsun ki deneyeceğim senin için midemi bulandıran o soğuk sütü ahahahahjya ben de şimdiden karnımda hafif şişlik hissediyorum daha 1 buçuk aylıkken böyle olduysam hakikaten düşünemiyorum ve inan benim de hatrı sayılır bir göbeğim var, minik göbeğim ve şişliğim birleşince 4 aylık gibi oldum. Uyurken, uzanırken hissediyorum o gerginliği ben de aynıyız seninle
Najsısldmdmd hele bi kız vardı ay 2 ay adet olduğu halde abla hamile miyim diye diye sonunda hamile kalacaktı adı neydi ahahahŞu sürtünme yoluyla ilişkiye girenlere iyi laf ettik zamanında başımıza gelmez inşallah ahsh,
İnşallaaah inşallah tutunacakah inşaallah. bir de normal adet oldum ben o kadar kan nereye gitti anlamadım resmen mucize gibi geldi tutanacak mı bakalım
Kız neydi o ya ahaha kullanıcı adını değiştirdi sonra sledva2040 mı neydiNajsısldmdmd hele bi kız vardı ay 2 ay adet olduğu halde abla hamile miyim diye diye sonunda hamile kalacaktı adı neydi ahahah
bişey dicem ben o kızı çok kınadım sonra başıma geldi asasfdfa adet sonrası pozitifi gördümNajsısldmdmd hele bi kız vardı ay 2 ay adet olduğu halde abla hamile miyim diye diye sonunda hamile kalacaktı adı neydi ahahah
Şu sürtünme yoluyla ilişkiye girenlere iyi laf ettik zamanında başımıza gelmez inşallah ahsh,
Ay bir tane vardı bana sürekli mesaj atıyordu abla adet oldum ama sence hamile miyim diye başta baya cevap verdim yok olmaz öyle falan en son cevap vermeyi bıraktımNajsısldmdmd hele bi kız vardı ay 2 ay adet olduğu halde abla hamile miyim diye diye sonunda hamile kalacaktı adı neydi ahahah
Heh tam o benim dediğim kullanıcıKız neydi o ya ahaha kullanıcı adını değiştirdi sonra sledva2040 mı neydi
Amann duymasınnnnnbişey dicem ben o kızı çok kınadım sonra başıma geldi asasfdfa adet sonrası pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?