2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çiğ değil de kaynatılıyor ya illa marketteki paketli süt mü içeceğiz?
Evet uzmanlığım bu alanda, çiğ süt evde kaynatilsa bile listeria, salmonella gibi bazı patojenleri öldüremezsiniz ve tehlikeli hale gelir içtiğiniz süt ve sonucunda belki siz tolere edebilirsiniz(ki zor) ancak bebeğiniz için riskli bir konu bence riske atmayın marketteki pastörize günlük süt adındaki sütlerden kullanabilirsiniz en azından güvenli olur

Ben de doktora ozellikle sordum otur oturduğun yere dogurunca istediğin yere git dedi daha yakin yerler bulirsat gidebilirsin ama yarim saati gecmesin yol bana kalırsa hatta yarim saat bile çok olabilir

Gebeliginiz riskli mi doktorunuz böyle birşey söyledi mi ? Ben seyahati sormuştum doktoruma o da uzun yolculuk bile olsa arada yürüyün dedi ama gitmeyin falan demedi :)

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Gebeliginiz riskli mi doktorunuz böyle birşey söyledi mi ? Ben seyahati sormuştum doktoruma o da uzun yolculuk bile olsa arada yürüyün dedi ama gitmeyin falan demedi :)
Riskli gebeliğim yok daha doğrusu daha çok yeni, kese ve kalp atışı için perşembe gideceğiz. Ama leke kanama vs öyküm yok bulantılar başlamadan kış da gelmeden şöyle bir değişiklik olsun diyordum..

Perşembe günü belki sorarsaniz içiniz rahat eder haklı bı düşünce bence sizinki de :))

yok kuzuumm ben seni tebrik etmeye geldim bi gidiyorum şimdi
benim durum stabil hala bişiy yok .
umarım burda bekleyen herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alsın
Canımm benim çok çok teşekkür ederim duamdasın kuzum. Rabbim en kısa zamanda mucizeni kavuştursun inşallah mutlu haberinle birlikte gebelik takibi yapalım

Canım ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim.
5. Haftalıkta uçak yolcuğu ve ardından 3-4 saatlik arabayla tatile gittim. Doktorlarım Şişli Memorial Semra kahramanın ekibi oldukça güveniyorum onların bilgisine en iyilerden.
Hiç bir sıkıntı görmediler sadece molalar vererek 10 dakika yürü dediler şükürler olsun hiç bir aksilik yaşamadım.

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım

Benimde 7 saat yolculuk yapma ihtimalim vardı doktoruma sorduğumda kendini iyi hissettiğin sürece istediğin kadar yol gidebilirsin dedi. 2 saat yolculuk yaptığımda oldu hiç sorun olmadı. Ama aileler genelde tedirgin olabiliyor. Önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz ve yolculuğa engel özel bir durumunuz olmaması

Benimde bütün belirtilerim kayboldu ne göğüs hassasiyeti ne sancı ne leke sadece o kadar çok acıkıyorum ki anlatamam ben de tedirgin olmuyor değilim Rabbim evlatlarımızı korusun

Kalsiyum ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz? Şöyle kabız yapmayan temiz içerikli kalsiyum vitamin ihtiyacım var önerisi olan var mı

Kalsiyum ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz? Şöyle kabız yapmayan temiz içerikli kalsiyum vitamin ihtiyacım var önerisi olan var mı
Süt sordum o yüzden, pastörize içebilirmişiz. Ben süt içemiyorum zaten sade olarak, nesquik falan mı alsam

Valla ben sizin haftanızda istanbuldan marmarise gittim ordan Fethiye dalyan heryeri gezdik. Denize girdim havuza girdim şükür bu haftaya geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…