Evet uzmanlığım bu alanda, çiğ süt evde kaynatilsa bile listeria, salmonella gibi bazı patojenleri öldüremezsiniz ve tehlikeli hale gelir içtiğiniz süt ve sonucunda belki siz tolere edebilirsiniz(ki zor) ancak bebeğiniz için riskli bir konu bence riske atmayın marketteki pastörize günlük süt adındaki sütlerden kullanabilirsiniz en azından güvenli olurÇiğ değil de kaynatılıyor yailla marketteki paketli süt mü içeceğiz?
Ben de doktora ozellikle sordum otur oturduğun yere dogurunca istediğin yere git dediKızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Gebeliginiz riskli mi doktorunuz böyle birşey söyledi mi ? Ben seyahati sormuştum doktoruma o da uzun yolculuk bile olsa arada yürüyün dedi ama gitmeyin falan demedi :)Kızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinEvet uzmanlığım bu alanda, çiğ süt evde kaynatilsa bile listeria, salmonella gibi bazı patojenleri öldüremezsiniz ve tehlikeli hale gelir içtiğiniz süt ve sonucunda belki siz tolere edebilirsiniz(ki zor) ancak bebeğiniz için riskli bir konu bence riske atmayın marketteki pastörize günlük süt adındaki sütlerden kullanabilirsiniz en azından güvenli olur
Ne demek rica ederim bilgim varsa her zamanTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Riskli gebeliğim yok daha doğrusu daha çok yeni, kese ve kalp atışı için perşembe gideceğiz. Ama leke kanama vs öyküm yok bulantılar başlamadan kış da gelmeden şöyle bir değişiklik olsun diyordum..Gebeliginiz riskli mi doktorunuz böyle birşey söyledi mi ? Ben seyahati sormuştum doktoruma o da uzun yolculuk bile olsa arada yürüyün dedi ama gitmeyin falan demedi :)
Perşembe günü belki sorarsaniz içiniz rahat eder haklı bı düşünce bence sizinki de :))Riskli gebeliğim yok daha doğrusu daha çok yeni, kese ve kalp atışı için perşembe gideceğiz. Ama leke kanama vs öyküm yok bulantılar başlamadan kış da gelmeden şöyle bir değişiklik olsun diyordum..
Yarın gidecektik ama ertelesem mı o zamanPerşembe günü belki sorarsaniz içiniz rahat eder haklı bı düşünce bence sizinki de :))
Canımm benim çok çok teşekkür ederim duamdasın kuzum. Rabbim en kısa zamanda mucizeni kavuştursun inşallah mutlu haberinle birlikte gebelik takibi yapalımyok kuzuumm ben seni tebrik etmeye geldim bi gidiyorum şimdi
benim durum stabil hala bişiy yok .
umarım burda bekleyen herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alsın
Bilemiyorum valla ben ne desem yanlış olur arayıp sorma hakkınız varsa telefonla sorsanız sizi takip eden doktor hepinizden iyi bilir diye düşünüyorum:)Yarın gidecektik ama ertelesem mı o zaman
Canım ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim.Kızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Rabbim hakkında hayırlısını versin canımBenmki cok duzenli degildi. Ilk 149 ikinci 270 ucuncu 416. Bunlar 2 gun arayla. Djn sabah 10daki 416 bugun oglen 12 de 678 cikmis. Hepsinin icinde bugunku artis guzel. Ama progesteron 4 cikmis cok dusuk dedi. Bununla.ilgili fikrkm sifir. Gebelik ilerledikce ilerleyen bisey mi konuyla alakasi ne bilmiorum
Benimde 7 saat yolculuk yapma ihtimalim vardı doktoruma sorduğumda kendini iyi hissettiğin sürece istediğin kadar yol gidebilirsin dedi. 2 saat yolculuk yaptığımda oldu hiç sorun olmadı. Ama aileler genelde tedirgin olabiliyor. Önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz ve yolculuğa engel özel bir durumunuz olmamasıKızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Süt sordum o yüzden, pastörize içebilirmişiz. Ben süt içemiyorum zaten sade olarak, nesquik falan mı alsamKalsiyum ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz? Şöyle kabız yapmayan temiz içerikli kalsiyum vitamin ihtiyacım var önerisi olan var mı
Valla ben sizin haftanızda istanbuldan marmarise gittim ordan Fethiye dalyan heryeri gezdik. Denize girdim havuza girdim şükür bu haftaya geldikKızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Evet bana da 2 saatte bir mola verip yürüyün biraz demişti .Gebeliginiz riskli mi doktorunuz böyle birşey söyledi mi ? Ben seyahati sormuştum doktoruma o da uzun yolculuk bile olsa arada yürüyün dedi ama gitmeyin falan demedi :)
Yeterli gelir mikiSüt sordum o yüzden, pastörize içebilirmişiz. Ben süt içemiyorum zaten sade olarak, nesquik falan mı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?