- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Kizlar bende boyleyim surekli acikiyorum. Diyetisyenim bunu insulin direncine bağlıyo. Glisemik indeksi yuksek olan seyler yedigim zaman cabuk acikirmisim. Lifli seyler yemem lazimmis. O zaman boyle olmazmisDüşünüyorum da acaba hamilelik şekeri olur mu bende çünkü bu açlık hiç normal değil bugün bu açlığa çok ufak ufak atıştırmalarım oldu hemen 500gr yukarı çekti terazi çok canım sıkılıyor
Ben yarın inekleri kesiyorum o zaman...
Bu arada yürü Şubat annelerine, burayı rahatsız etmiyek
Merhaba, düşük gitti ama sonra keseyi görünce değerin anlamı yok dedi,ancak biz herşey iyi giderken kalp atışını duyamadım.kurtaj oldum...Umarım sizin için herşey güzel devam ederMerhaba benim beta değerim
1. Gün 113
2. Gün 266
3. Gün 500 çıktı normalde haziran annelerindeyim benim gibi artışı düşük olan biri daha var mı diye mayıs annelerine bakarken sizi gördüm.Bu artış
Düşüklüğü ile ilgili doktor bişey dedi mi size acaba?
Bana seyehatı yasakladı doktorum cnm.Kızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
Amin inşallahMerhaba, düşük gitti ama sonra keseyi görünce değerin anlamı yok dedi,ancak biz herşey iyi giderken kalp atışını duyamadım.kurtaj oldum...Umarım sizin için herşey güzel devam eder
Yok yok olmaz zaten inek sanırım tanıdığınız birine ait o yüzden ineğin sağlığı hakkında eminseniz hiçbir sorun olmaz. İşin bide bu boyutu var cunku dışarıdan aldığımız çiğ sütlerde hile var mı vs bilemeyiz.Bugün evde kaynatıp içtiğim o bir bardak sütten birşey olmaz umarım..
Merhaba rica ederim, yukarıda yazdığım gibi tehlikeli bir konu sütü içmek ya da kaynatıp yoğurt yapmak. İnek sağlığı, süt hileleri vs gibi birçok konuda var bu mevzuda bence hamilelik sürecinde en azından pastörize satılan güvenli testleri denetimleri yapılmış ürünlere yönelin derim ben :)Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz
Yoğurt mayalayabilir miyiz?
Ay en sevdiğim şeydir ev yapımı yoğurtMerhaba rica ederim, yukarıda yazdığım gibi tehlikeli bir konu sütü içmek ya da kaynatıp yoğurt yapmak. İnek sağlığı, süt hileleri vs gibi birçok konuda var bu mevzuda bence hamilelik sürecinde en azından pastörize satılan güvenli testleri denetimleri yapılmış ürünlere yönelin derim ben :)
Ama sana lekelenme olduktan sonra yasakladı dimi kuzuBana seyehatı yasakladı doktorum cnm.
Yok kuzum lekelenme olmadan önce. Hatta kanama olunca bana bi yere mi gittn diye sordu direk.Ama sana lekelenme olduktan sonra yasakladı dimi kuzu
Allah daha iyi yapsın inşallah sorunsuz şekilde kucağına almayı nasip etsin.Kızlar kanama alanım kaybolmuş bebişim de günüyle uyumlu çok şükür rabbime
Ilk 3 ay zaten yediklerinden beslenmiyor. O yüzden sorun olmaz. Bu süreçte çoğu kişi beslenmiyor bile mide bulantisindan sorun olmaz heralde.Yorumları okudum da ben hala süt yoğurda başlayamadım bulantılardan. Inşallah sorun olmaz.
Evet ben devam ettiğini biliyorum 24.hafta ve 32.hafta aralığında ama 32.haftadan sonra tekrar başlamamak için genelde daha uzun süre çalıştı arkadaşlarım geçmiş sayfalarda da bir arkadaşımız resmî yazıyı paylaşmıştı geriye giderseniz görebilirsiniz hattaöğretmenler için 24.ay doğum izni devam ediyor mu
Doktorum mümkünse yeşillik ve sebze ağırlıklı olarak beslenmemi ama bulantılardan mümkün değilse günü kurtar yeterli dedi çokta dert etmeyin kendinize çoğunluk aynı durumdayızYorumları okudum da ben hala süt yoğurda başlayamadım bulantılardan. Inşallah sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?