2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar bende boyleyim surekli acikiyorum. Diyetisyenim bunu insulin direncine bağlıyo. Glisemik indeksi yuksek olan seyler yedigim zaman cabuk acikirmisim. Lifli seyler yemem lazimmis. O zaman boyle olmazmis ama bilmiyorum cok kotu bi durum allah yardimcimiz olsun

Ben yarın inekleri kesiyorum o zaman...

Bu arada yürü Şubat annelerine, burayı rahatsız etmiyek
Ama et konusunda sıkıntılı çok iyi pişmiş olacak Bu arada topiğimiz bütün annelerimize ve anne adaylarımıza açık seve seve sohbetlerimize dahil olabilirsiniz

Merhaba, düşük gitti ama sonra keseyi görünce değerin anlamı yok dedi,ancak biz herşey iyi giderken kalp atışını duyamadım.kurtaj oldum...Umarım sizin için herşey güzel devam eder

Bana seyehatı yasakladı doktorum cnm.

Selizay canım ben de daha 4 haftalıkken 6 saatlik seyahat ettim doktorum sorun olmaz sadece sık sık mola verip 10 dk yürümemi söyledi o açıdan problem olmadı ama midem çok kötüydü kasılıyordu ve bulanıyordu o yüzden biraz zor bir yolculuk olmuştu

Merhaba, düşük gitti ama sonra keseyi görünce değerin anlamı yok dedi,ancak biz herşey iyi giderken kalp atışını duyamadım.kurtaj oldum...Umarım sizin için herşey güzel devam eder
Amin inşallah Size de çok geçmiş olsun…

Bugün evde kaynatıp içtiğim o bir bardak sütten birşey olmaz umarım..
Yok yok olmaz zaten inek sanırım tanıdığınız birine ait o yüzden ineğin sağlığı hakkında eminseniz hiçbir sorun olmaz. İşin bide bu boyutu var cunku dışarıdan aldığımız çiğ sütlerde hile var mı vs bilemeyiz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz
Yoğurt mayalayabilir miyiz?
Merhaba rica ederim, yukarıda yazdığım gibi tehlikeli bir konu sütü içmek ya da kaynatıp yoğurt yapmak. İnek sağlığı, süt hileleri vs gibi birçok konuda var bu mevzuda bence hamilelik sürecinde en azından pastörize satılan güvenli testleri denetimleri yapılmış ürünlere yönelin derim ben :)

Ay en sevdiğim şeydir ev yapımı yoğurt gözyaşım pıt

Yorumları okudum da ben hala süt yoğurda başlayamadım bulantılardan. Inşallah sorun olmaz.

öğretmenler için 24.ay doğum izni devam ediyor mu
Evet ben devam ettiğini biliyorum 24.hafta ve 32.hafta aralığında ama 32.haftadan sonra tekrar başlamamak için genelde daha uzun süre çalıştı arkadaşlarım geçmiş sayfalarda da bir arkadaşımız resmî yazıyı paylaşmıştı geriye giderseniz görebilirsiniz hatta

Yorumları okudum da ben hala süt yoğurda başlayamadım bulantılardan. Inşallah sorun olmaz.
Doktorum mümkünse yeşillik ve sebze ağırlıklı olarak beslenmemi ama bulantılardan mümkün değilse günü kurtar yeterli dedi çokta dert etmeyin kendinize çoğunluk aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…