2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Allah daha iyi yapsın inşallah sorunsuz şekilde kucağına almayı nasip etsin. kanama alanı için ilaç kullandınız mı?
Benim tüp bebek olduğu için en başından beri progestan iğne ve fitil kullanıyorum zaten düşük tehlikesinde de verdikleri ilaçlar bunlar

ben memleketime geldim ama uçakla. burada da bayağı gezdik yan illeri falan. bir sorun yaşamadım, herkeste aynı olmaz. doktorunuza danışın bi isterseniz

Doktorum mümkünse yeşillik ve sebze ağırlıklı olarak beslenmemi ama bulantılardan mümkün değilse günü kurtar yeterli dedi çokta dert etmeyin kendinize çoğunluk aynı durumdayız
Ben şu an aynen gün kurtarıyorum. Makarna börek vs. Ya da bazen hiç-bir şey

Kızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan

Kızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan
Ilaci bırakmanı doktor mu söyledi canım?
Ben yaşadım lekelenme yaklaşık 10 gun ara ara. 10 gündür yok lekelenmem ama ilaçları hiç bırakmadım.

Iki gündür tansiyonumun yukselmis hali 9a 5 ,cok kötüyüm, birsey yiyemiyorum ,yesem çıkarıyorum.Yarin rapor mu alsam icim çekilmiş gibi sanki sönmüş bir balon gibiyim ,yatarken bile halsizim

günde bir kez progestan kullanıyorum, ara sıra lekelenmelerim devam ediyor. Siz neden ilaca devam etmiyorsunuz? Dr devam etmenizi önermedi mi?

hayırlı olsuun. güle güle büyütün bebişinizi. Anne yüreği işte, birşey olmaz bence isabel hanım :)
Çook teşekkür ederim..
Sizinki de hayırlı olsun, Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bütün isteyen herkese Rabbim nasip etsin...

Nasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruz hazır yoğurtu da hiç yeöeyin daha iyi diyorlar
Artık pastörize süt alıp mayalarız peki bu pastörize sütler faydalı mıdır?

Benmde kanamam olmuştu doktor pruloton depot ve duphaston yazdı 20. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi

Benimde bir duruyor bir başlıyor sıkma canını ama tedbiren fitil ve iğne kullanıyorum sizin kuşlandığınız bir şey yok mu

Benim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yani Buna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?

7. 8. Haftalarda görünenler varmış bence öyle düşünme bekle en azından 1-2 hafta daha. Doktor sağlıksız dedi mi?

7. 8. Haftalarda görünenler varmış bence öyle düşünme bekle en azından 1-2 hafta daha. Doktor sağlıksız dedi mi?
Sağlıklı-sağlıksız şeklinde bir yorum yapmadı, büyüklük 5 haftayla uyumlu görünüyor, 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Geç döllenme olamayacağını ve tarihlerimi söyledim ama yorum yapmadı. Yurtdışındayım ben, ancak böyle zaruri olan bilgiyi veriyorlar maalesef. Olumlu bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.

Sabret sen 2 hafta sonra tekrar git yolk kesesi varsa bebekte olur inşallah. Gönlünü ferah tut. Herşeyin hayırlısı hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…