- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Benim tüp bebek olduğu için en başından beri progestan iğne ve fitil kullanıyorum zaten düşük tehlikesinde de verdikleri ilaçlar bunlarAllah daha iyi yapsın inşallah sorunsuz şekilde kucağına almayı nasip etsin.kanama alanı için ilaç kullandınız mı?
Tekrar geçmiş olsun. Gözünüz aydın.Benim tüp bebek olduğu için en başından beri progestan iğne ve fitil kullanıyorum zaten düşük tehlikesinde de verdikleri ilaçlar bunlar
Allah razı olsunTekrar geçmiş olsun. Gözünüz aydın.
ben memleketime geldim ama uçakla. burada da bayağı gezdik yan illeri falan. bir sorun yaşamadım, herkeste aynı olmaz. doktorunuza danışın bi istersenizKızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?
hayırlı olsuun. güle güle büyütün bebişinizi. Anne yüreği işte, birşey olmaz bence isabel hanım :)Bugün evde kaynatıp içtiğim o bir bardak sütten birşey olmaz umarım..
Ben şu an aynen gün kurtarıyorum. Makarna börek vs. Ya da bazen hiç-bir şeyDoktorum mümkünse yeşillik ve sebze ağırlıklı olarak beslenmemi ama bulantılardan mümkün değilse günü kurtar yeterli dedi çokta dert etmeyin kendinize çoğunluk aynı durumdayız
Ilaci bırakmanı doktor mu söyledi canım?Kızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan
Bende onu merak ediyorum gakiba kaymakamlık veya valiliğin inisiyatifinde.24.hafta diyecektim
günde bir kez progestan kullanıyorum, ara sıra lekelenmelerim devam ediyor. Siz neden ilaca devam etmiyorsunuz? Dr devam etmenizi önermedi mi?Kızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan
Çook teşekkür ederim..hayırlı olsuun. güle güle büyütün bebişinizi. Anne yüreği işte, birşey olmaz bence isabel hanım :)
Nasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruzMerhaba rica ederim, yukarıda yazdığım gibi tehlikeli bir konu sütü içmek ya da kaynatıp yoğurt yapmak. İnek sağlığı, süt hileleri vs gibi birçok konuda var bu mevzuda bence hamilelik sürecinde en azından pastörize satılan güvenli testleri denetimleri yapılmış ürünlere yönelin derim ben :)
Benmde kanamam olmuştu doktor pruloton depot ve duphaston yazdı 20. Haftaya kadar devam edeceğiz dediKızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan
Benimde bir duruyor bir başlıyor sıkma canını ama tedbiren fitil ve iğne kullanıyorum sizin kuşlandığınız bir şey yok muKızlar merhaba kanamam olmustu 2 hafta once bir kere ilac kullandim ilacim bitti 3 gun oldu 2 gundur kahverengi lekelenmem basladi yine sizce normalmi bu durum kafayi yiycem ya varmi boyle kahverengi lekelenme yasayan
7. 8. Haftalarda görünenler varmış bence öyle düşünme bekle en azından 1-2 hafta daha. Doktor sağlıksız dedi mi?Benim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yaniBuna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?
Sağlıklı-sağlıksız şeklinde bir yorum yapmadı, büyüklük 5 haftayla uyumlu görünüyor, 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Geç döllenme olamayacağını ve tarihlerimi söyledim ama yorum yapmadı. Yurtdışındayım ben, ancak böyle zaruri olan bilgiyi veriyorlar maalesef. Olumlu bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.7. 8. Haftalarda görünenler varmış bence öyle düşünme bekle en azından 1-2 hafta daha. Doktor sağlıksız dedi mi?
Sabret sen 2 hafta sonra tekrar git yolk kesesi varsa bebekte olur inşallah. Gönlünü ferah tut. Herşeyin hayırlısı hakkımızda..Sağlıklı-sağlıksız şeklinde bir yorum yapmadı, büyüklük 5 haftayla uyumlu görünüyor, 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Geç döllenme olamayacağını ve tarihlerimi söyledim ama yorum yapmadı. Yurtdışındayım ben, ancak böyle zaruri olan bilgiyi veriyorlar maalesef. Olumlu bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Sağolasın, hakkımızda hayırlısı...Sabret sen 2 hafta sonra tekrar git yolk kesesi varsa bebekte olur inşallah. Gönlünü ferah tut. Herşeyin hayırlısı hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?