2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yokk kesesi olup bebek olnayan çok olmuyor kuzum ya sen içini ferah tut

İyi aksamlar hanımlar bugün aşırı sinirlendim ve kavga ettim kendimide kastım baya sinirlenince akşama doğru kırmızı kanamam oldu iç camasirimi dolduracak şekilde doktora geldim az önce kasilman görünüyor kanama alanı oluşmuş biraz dedi bebeğim iyiymiş çok şükür kolları bacakları bile belli oluyordu ama çok üzgünüm böyle olduğu için siz siz olun kimse için sinirlenip kendinizi üzmeyin benim bu iki oldu ne yazık ki

Ilaci bırakmanı doktor mu söyledi canım?
Ben yaşadım lekelenme yaklaşık 10 gun ara ara. 10 gündür yok lekelenmem ama ilaçları hiç bırakmadım.
Evet doktor soylemisti 10 gun kullanip birakmistim smdi tekrar baslamami soyledi devam edecekmisim size nekadar devam edin dediler

günde bir kez progestan kullanıyorum, ara sıra lekelenmelerim devam ediyor. Siz neden ilaca devam etmiyorsunuz? Dr devam etmenizi önermedi mi?
10 gun kullanmistim biraktirmisti smdi tekrar baslamami soyledi anlamadimki size nekadar kullanin dediler

Nasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruz hazır yoğurtu da hiç yeöeyin daha iyi diyorlar
Artık pastörize süt alıp mayalarız peki bu pastörize sütler faydalı mıdır?
Evet ben pandemi ilk başladığı zamanlarda günlük süt alip mayaladim.olabilir iyi ki dediniz unutmuştum
Aoç sutuyle olan cok tutmadi ama soktan bakraçlik sütlerden mayaladiklarim iyi olmuştu

Ben Progestani 5 +4 den beri kullanıyorum. Benim lekelenmem haftada 1 şeklindeydi. Geçen haftadan beri olmuyor. Doktor 24 haftaya kadar kullanabiliriz dedi.

Aranızda karın ağrısı yaşayan var mı bugün ilk defa bir on beş dakika kadar karnım ağrıdı ve daha önce yaşamadığım için panik yaptım

Yolk kesesi varsa bebeğin olacağına işaret derler. Bence diğer hafta bebek oluşmuş olacaktır inşallah. Stres yapmayın. Bazen geç döllenme olabiliyor.

Eğer yumurtlamanızdan eminseniz üzgünüm ama korktuğunuz gibi olabilir. Benim bebeğimde geriden geliyordu 9.hafta kontrolumde 6.haftada kaldığını öğrenmiştik. Ve maalesef kürtajla sonuçlandı. Ama sizin doktorunuz size olumsuz konuşmamış beklemenizde fayda var çünkü doktorlar genelde olumsuz konuşur. O bekleme süresi gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
Aranızda karın ağrısı yaşayan var mı bugün ilk defa bir on beş dakika kadar karnım ağrıdı ve daha önce yaşamadığım için panik yaptım
Kaçıncı haftanız takviminiz olmadığı için göremedim genelde 8 9 haftalarda oluyor ağrılar.

Valla bende yumurtlama takibi yaptım ve en son ne zaman birliktelik olduğundan eminim ama o günden 4 gün sonra döllenme olmuş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…