- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Yokk kesesi olup bebek olnayan çok olmuyor kuzum ya sen içini ferah tutSağlıklı-sağlıksız şeklinde bir yorum yapmadı, büyüklük 5 haftayla uyumlu görünüyor, 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Geç döllenme olamayacağını ve tarihlerimi söyledim ama yorum yapmadı. Yurtdışındayım ben, ancak böyle zaruri olan bilgiyi veriyorlar maalesef. Olumlu bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Evet doktor soylemisti 10 gun kullanip birakmistim smdi tekrar baslamami soyledi devam edecekmisim size nekadar devam edin dedilerIlaci bırakmanı doktor mu söyledi canım?
Ben yaşadım lekelenme yaklaşık 10 gun ara ara. 10 gündür yok lekelenmem ama ilaçları hiç bırakmadım.
10 gun kullanmistim biraktirmisti smdi tekrar baslamami soyledi anlamadimki size nekadar kullanin dedilergünde bir kez progestan kullanıyorum, ara sıra lekelenmelerim devam ediyor. Siz neden ilaca devam etmiyorsunuz? Dr devam etmenizi önermedi mi?
Benimkide simdi tekrar baslattiriyor erken kesti sanirimBenmde kanamam olmuştu doktor pruloton depot ve duphaston yazdı 20. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi
10 gun duphaston kullanmistim onu biraktirdi smdi tekrar baslattiriyor erken kesti heralde ne bileyimBenimde bir duruyor bir başlıyor sıkma canını ama tedbiren fitil ve iğne kullanıyorum sizin kuşlandığınız bir şey yok mu
Ben transferden beridir kullaniyorum zaten buyuk ihtimal 12. Haftaya kadar KullanacağımEvet doktor soylemisti 10 gun kullanip birakmistim smdi tekrar baslamami soyledi devam edecekmisim size nekadar devam edin dediler
Bende devam edeyim bari birakmadan keske biraktirmasaydi hicBen transferden beridir kullaniyorum zaten buyuk ihtimal 12. Haftaya kadar Kullanacağım
Evet ben pandemi ilk başladığı zamanlarda günlük süt alip mayaladim.olabilir iyi ki dediniz unutmuştumNasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruzhazır yoğurtu da hiç yeöeyin daha iyi diyorlar
Artık pastörize süt alıp mayalarızpeki bu pastörize sütler faydalı mıdır?
Herkes bir sey soyluyor ya Canimiz ne istiyorsa onu yemeliyiz benceNasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruzhazır yoğurtu da hiç yeöeyin daha iyi diyorlar
Artık pastörize süt alıp mayalarızpeki bu pastörize sütler faydalı mıdır?
VallaHerkes bir sey soyluyor ya Canimiz ne istiyorsa onu yemeliyiz bence
Yağurdu mayalayabilesek yeter ya demiVallaDevitamini arkadaşın uzmanlık alanıymış ve çok detaylı bi şekilde açıkladı sağolsun. Sütü pastorize içerim tamam da ben yoğurdu ev yoğurdu yerim Çok iyi kaynatıyorum inşallah sorun olmaz
Yolk kesesi varsa bebeğin olacağına işaret derler. Bence diğer hafta bebek oluşmuş olacaktır inşallah. Stres yapmayın. Bazen geç döllenme olabiliyor.Benim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yaniBuna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?
Yani o kadar da şeyolsunYağurdu mayalayabilesek yeter ya demi
Eğer yumurtlamanızdan eminseniz üzgünüm ama korktuğunuz gibi olabilir. Benim bebeğimde geriden geliyordu 9.hafta kontrolumde 6.haftada kaldığını öğrenmiştik. Ve maalesef kürtajla sonuçlandı. Ama sizin doktorunuz size olumsuz konuşmamış beklemenizde fayda var çünkü doktorlar genelde olumsuz konuşur. O bekleme süresi gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsunBenim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yaniBuna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?
Kaçıncı haftanız takviminiz olmadığı için göremedim genelde 8 9 haftalarda oluyor ağrılar.Aranızda karın ağrısı yaşayan var mı bugün ilk defa bir on beş dakika kadar karnım ağrıdı ve daha önce yaşamadığım için panik yaptım
Valla bende yumurtlama takibi yaptım ve en son ne zaman birliktelik olduğundan eminim ama o günden 4 gün sonra döllenme olmuş gözüküyorBenim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yaniBuna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?
Carsamba gunu devlet hastanesindeki bir onceki gittigim ve tekrar gitmeyi dusunmedigim doktora tahlil sonucu icin randevum var. Ultrasonda gosterrmesini de rica edicem insallah kirmaz beni.Eeee kızlar bugün kontrole giden yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?