Devlet hastanesiyse kontrol için ilgi göstereceğini sanmam gerçekten hakkıyla işini yapan çok az dr varCarsamba gunu devlet hastanesindeki bir onceki gittigim ve tekrar gitmeyi dusunmedigim doktora tahlil sonucu icin randevum var. Ultrasonda gosterrmesini de rica edicem insallah kirmaz beni.
Tabiki testleri analizleri denetimleri kontrollü uretimleriyle güvenli ve faydalı. Ev yoğurdu için en azından tanıdığınız bildiğiniz ineklerden süt alin diyebilirim son çare :)Nasıl yani ya yoğurt tamı mayalayamıyoruzhazır yoğurtu da hiç yeöeyin daha iyi diyorlar
Artık pastörize süt alıp mayalarızpeki bu pastörize sütler faydalı mıdır?
İlçemizde 1 tane ozel hastane var ve oda cok yetersiz. 2 aydir burda oturuyorum, genuz kimseyi tanımıyorum ama esim kendisi veya esi gebelik yasamis arkadaslarina sorunca hep bu doktoru onerdiler Ben ilk 3 doktor randevumda 3 farkli doktora gittim Begendigimde karar kilayim diye, ama hicbiri icime sinmedi maalesef. O diger gebe hanimlar calisan insanlar vakit problemleri oluyor olabilir, boyle tercih etmis olabilirler, nasil tavsiye ettiler bu kisiyi onu da anlamadim ama ben sehir merkezinde bir hastanede devam etmeye karar verdim takibe. Orda gidecegim doktorla görüştüm 12. Hafta tarama testlerine gelin, oncesinde gerekli degil dedi. 12. Haftaya kadar gorme sansim olmicak Bu carsamba 9+5 Insallah devletteki doktor gosterir de 12 ye kaadar beklemek zorunda kalmam. Sehir merkezi burdna 1 bucuk saat , keyfi gitmek zor olur benim icinDevlet hastanesiyse kontrol için ilgi göstereceğini sanmam gerçekten hakkıyla işini yapan çok az dr varİnsanı oturtmuyorlar bile ayakta bekletip bakıyolar tahlil sonuçlarına.
Fitil iğne kullanıyor musun eğer kullanmıyorsan hastaneye git versinler kullanıyorsan ayaklarını uzat yat dinlen Rabbim yardımcın olsun eğer içim rahat değil dersen bir git görün ultrasonda insan bebeğini görünce daha çok rahatlıyorKızlar bugün baya bir kanamam olduzaten gün içinde adet ağrısı gibi ağrım olmuştu hala daha ağtım devam ediyor kanama da azar azar geliyor pek ayağa kalkmıyorum kalksam gelir gibi Ne yapsam bilemedim hastaneye gideyim mi? dogavekitaplar canım senin De kanama varken karnın ağrıyor muydu?
Evet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedimFitil iğne kullanıyor musun eğer kullanmıyorsan hastaneye git versinler kullanıyorsan ayaklarını uzat yat dinlen Rabbim yardımcın olsun eğer içim rahat değil dersen bir git görün ultrasonda insan bebeğini görünce daha çok rahatlıyor
Saati geldiyse yaptıro azaltır belki biraZ. İlaç kullanıyorsan tek çare dinlenmekEvet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Canımm oksaparla ecoprin kan sulandırıcı ya, zaten aktif kanaman var, doktor bir süre ara vermeni isteyebilir. Doktorunu arayabilir misin veya nöbetçi bir doktora sorabilir misin?Evet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Evet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Progestan iğne olması lazım prolutex veya proluton depot gibiEvet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Benimde kanamam oldu kesildi duphaston ictim 10 gun biraktirdi 2 gun sonra kahverengi akintim gelmeye basladi ilk gebeligimde preeklampsi gecirdigim icin coraspirine baslayacaktim bugun baslayamayiz leke varken kanatir dedi duphastona devam dedi size niye ikisini bir arada kullandiriyorlar aradinizmi doktorunuzuEvet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Yanlış hatırlamıyorsam 3. Aya kadar kullan demişti.. size şifa olsun insaAllah10 gun kullanmistim biraktirmisti smdi tekrar baslamami soyledi anlamadimki size nekadar kullanin dediler
Kaynanam zorla ev yoğurdu yediriyordu faydalı diye, daha sonraBugün evde kaynatıp içtiğim o bir bardak sütten birşey olmaz umarım..
Benim annemler klasik tavrı tripKaynanam zorla ev yoğurdu yediriyordu faydalı diye, daha sonraDevitamini nun söylediklerine binaen artık yiyemem zararlıymış dedim, eskiden pastörize süt mü varmış diye trip attı
Savunma belli, eskiden....Benim annemler klasik tavrı tripbu işin okulunu okuduk desem de fayda yok...
Ultrason bilgilerin ne canım? Bende 6+4 te gittim 10 mm kese vardı ve boştu. 7+5 te hem bebek hem kalp atışını duyduk. Benimde geç döllenme mümkün değil.Benim gebeliğim sağlıksız gibi görünüyor arkadaşlar. Bugün 6+0ım, ultrasonda gebelik kesesi ve yolk kesesi göründü ama fetüs görünmüyor dediler. Belki geç döllenmedir, 2 hafta sonra gene gel dediler ama genelde 10. günde yumurtluyorum ve en son 12. günde birlikte olmuştuk zaten. Geç döllenme olamaz yaniBuna benzer tecrübesi olan oldu mu acaba?
Coraspirinede baslayamiyorum simdi ilk gebelikte preeklampsi gecirdigim icin baslayacaktm kanama olunca icilmiyormus kıskaca girdim kaldım rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip eylesin insallahYanlış hatırlamıyorsam 3. Aya kadar kullan demişti.. size şifa olsun insaAllah
Canım benim hiç öyle kanamam gelmedi sadece lekelenmem olmuştu o da ağrı olmamıştı bence bi git bebeğini ultrasonda görürsen için rahatlarKızlar bugün baya bir kanamam olduzaten gün içinde adet ağrısı gibi ağrım olmuştu hala daha ağtım devam ediyor kanama da azar azar geliyor pek ayağa kalkmıyorum kalksam gelir gibi Ne yapsam bilemedim hastaneye gideyim mi? dogavekitaplar canım senin De kanama varken karnın ağrıyor muydu?
Tüp bebek olduğu için taa en başından coraspin kullanıyordum lekelenme olunca hemen Ankara’daki tüp bebek doktoruma yazdım coraspini kes dediEvet fitil kullanıyorum canım. Birde oksapar iğne ve ecoprin kullanıyorum iğnenin saati geldi acaba vurunsam mi bilemedim
Sağol canım benim. ❤ Bana da biraz garip geldi bu durum. Kontrolden çıktığımızda moralman bitik durumdaydık ama şimdi kafam biraz daha yerine geldi. Ultrason yapan operatörün baştan beri bütün konuşmalarında yaklaşımında bir falso vardı aslında. Burda yazılanları okuyunca ümitlendim biraz.Yokk kesesi olup bebek olnayan çok olmuyor kuzum ya sen içini ferah tut
Umarım öyledir, sağol, sabırla bekleyeceğim ❤Yolk kesesi varsa bebeğin olacağına işaret derler. Bence diğer hafta bebek oluşmuş olacaktır inşallah. Stres yapmayın. Bazen geç döllenme olabiliyor.
Sağolun, benim de daha önce de genetik durumum nedenli kayıplarım olmuştu, malesef çok zor bir durum. Ultrason teknikeri açıkça birşey söylemese de tavrı bariz bir şekilde negatifti. Bekleyip göreceğiz artık....Eğer yumurtlamanızdan eminseniz üzgünüm ama korktuğunuz gibi olabilir. Benim bebeğimde geriden geliyordu 9.hafta kontrolumde 6.haftada kaldığını öğrenmiştik. Ve maalesef kürtajla sonuçlandı. Ama sizin doktorunuz size olumsuz konuşmamış beklemenizde fayda var çünkü doktorlar genelde olumsuz konuşur. O bekleme süresi gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
EnteresanValla bende yumurtlama takibi yaptım ve en son ne zaman birliktelik olduğundan eminim ama o günden 4 gün sonra döllenme olmuş gözüküyor
Canım bilemiyorum. Kese boyutu ne diye sordum, kese boyutu ölçmüyoruz, içinde bebek olsaydı onu ölçerdik dediUltrason bilgilerin ne canım? Bende 6+4 te gittim 10 mm kese vardı ve boştu. 7+5 te hem bebek hem kalp atışını duyduk. Benimde geç döllenme mümkün değil.
Aaa kanama olması durumunda coraspin içilmiyor muymuşCoraspirinede baslayamiyorum simdi ilk gebelikte preeklampsi gecirdigim icin baslayacaktm kanama olunca icilmiyormus kıskaca girdim kaldım rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip eylesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?