- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Canım doktorum bir sürü tavsiyerlerde bulundu Emdr ve hipnoz yapan bir doktor ben daha önce terapi almıştım tüp bebek tedavisi öncesi çok çok iyi gelmişti.Nasil gecti randevun canim neler soyledi doktor?
Evet yaa onca yolu gidemem valla içim dışıma çıkıyo… hoş istanbulun trafiğini gördükten sonra kurban olayım ankaranın trafiğine çekerim çekmesineKoru hastaneleri de fena değil ama size uzak.
Prospektüs’ünde yazar kırılıp içilip içilemeyeceği eğer öyle bir bileğiyle rastlamazsan kurarak içmeni tavsiye etmem çünkü bazı ilaçlar kırılınca direk kana karışıyor sindirilmiyor çok tehlikeli olabiliyor geçmiş olsun neler yaşadığını anlayabiliyorumKızlar iyi geceler bi fikir yürüttüm nasıl olur bilmiyorum size de bi danışayım
Eşim gripti bana da bulaştırdı biraz o yüzden mide bulantımda yanmamda x2 arttı. Dün gece saat 12 gibi 2 tane prilamı içtim ama afedersiniz sabaha karşı 6 gibi istifra ettim ve prilamın hala orda erimemiş güzel güzel takıldığını gördüm. Demekki zor eriyip etki eden ilaç bu
Acaba kırıp suyla karıştırsam etki etme süresini etkiler miyim çünkü ben hayattan soğudum artık evi terketmeyi planlıyorum o derece ankaraya gidicem valla
Selam canım, bende şuan 5+4 haftalık hamileyim bu sabah yatakta 2 kere şimdi de yatmadan önce 1 kere çok ama çok şiddetli mide bulantısı yapan bele vuran kasık ağrılarım oldu. 3 4 dk sürüp geçiyor. Kanama yok ama zaten tedavi ile gebe kaldığım İçin progestan kullanıyorum. Sende de aynı şekilde mi oluyurdu? Ne kadar sürdü kaç kere oldu? Gebeliğin devam etti mi? Doktorun ne dedi? Çok soru sordum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak, düşük yapıyorum diye. Bir sitede bele vuran kasık ağrısı düşük belirtisi olabilir yazıyor, onu da okuyunca iyice tedirgin oldum.Dün ve ondan önce ki akşam felaketti hem kasık ağrısı hemde kasıktan bele vuran bir ağrı lekelenme falan da olunca korktum tabi dedim herhalde erken adet olacağım. gazımda çok oluyor. Bugün göbek bağımda eğilip kalkarken ağrı oluyor
Evet tehlikeliymiş okuyunca gördüm Allahım napsam nerelere gitsem başladı yine bulantı sabahlar olmasınProspektüs’ünde yazar kırılıp içilip içilemeyeceği eğer öyle bir bileğiyle rastlamazsan kurarak içmeni tavsiye etmem çünkü bazı ilaçlar kırılınca direk kana karışıyor sindirilmiyor çok tehlikeli olabiliyor geçmiş olsun neler yaşadığını anlayabiliyorum
Az kaldı inşaAllah su ve sulu şeyler şu dönemlerde fal tüketmemeye dikkat daha iyi oluyor Rabbim kolaylaştırsınEvet tehlikeliymiş okuyunca gördüm Allahım napsam nerelere gitsem başladı yine bulantı sabahlar olmasın
Korkma canım Hemen hemen hepimizin kanamaları oldu elhamdulillah geçiyor geçecek Protestan fitil harici iğnesine var onu da kullanıyor musun iğnesi daha iyiSelam canım, bende şuan 5+4 haftalık hamileyim bu sabah yatakta 2 kere şimdi de yatmadan önce 1 kere çok ama çok şiddetli mide bulantısı yapan bele vuran kasık ağrılarım oldu. 3 4 dk sürüp geçiyor. Kanama yok ama zaten tedavi ile gebe kaldığım İçin progestan kullanıyorum. Sende de aynı şekilde mi oluyurdu? Ne kadar sürdü kaç kere oldu? Gebeliğin devam etti mi? Doktorun ne dedi? Çok soru sordum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak, düşük yapıyorum diye. Bir sitede bele vuran kasık ağrısı düşük belirtisi olabilir yazıyor, onu da okuyunca iyice tedirgin oldum.
Evet fitil iğne aynı anda kullanıyorum, kanamam yok çok şükür ama doğum sancısına benzer bele vuran aşırı mide bulandıran sancılarım oldu bugün ilk defa. Bende acaba vücut bebeği atmaya mı çalışıyor diye düşündüm.Korkma canım Hemen hemen hepimizin kanamaları oldu elhamdulillah geçiyor geçecek Protestan fitil harici iğnesine var onu da kullanıyor musun iğnesi daha iyi
Yok canım benimde sancılarım oluyor doktorum yumurtalıklardan olabilir demişti sende tüp bebek misinEvet fitil iğne aynı anda kullanıyorum, kanamam yok çok şükür ama doğum sancısına benzer bele vuran aşırı mide bulandıran sancılarım oldu bugün ilk defa. Bende acaba vücut bebeği atmaya mı çalışıyor diye düşündüm.
Evet canım tüp bebek. İnşallah öyledir ama benimki bu en şiddetli adet ağrısını düşünün onun 3 4 dk lık kısa versiyonu gibiydi. Yumurtalıklarda değildi pekYok canım benimde sancılarım oluyor doktorum yumurtalıklardan olabilir demişti sende tüp bebek misin
Tüp bebekte yumurta topluyorlar ya o toplam yapılan yerlerdeki boşluklar duruyordu onlar toparlanıyor o sebeple sancı yapar dedi doktorum
Katı şeylerde yiyemiyorum ki ay valla ağlıycamm ne yiyeceğimi şaşırdım artıkAz kaldı inşaAllah su ve sulu şeyler şu dönemlerde fal tüketmemeye dikkat daha iyi oluyor Rabbim kolaylaştırsın
Allah yardımcn olsun çok zor ya biliyorum şuan hatta kendimi zor tutuyorum bendeKatı şeylerde yiyemiyorum ki ay valla ağlıycamm ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Korkma canım çok şükür gebeliğim devam ediyor bu belirtiler tamamen tutunma aşamasında da oluyor içini ferah tut yatıp bol bol dinlenSelam canım, bende şuan 5+4 haftalık hamileyim bu sabah yatakta 2 kere şimdi de yatmadan önce 1 kere çok ama çok şiddetli mide bulantısı yapan bele vuran kasık ağrılarım oldu. 3 4 dk sürüp geçiyor. Kanama yok ama zaten tedavi ile gebe kaldığım İçin progestan kullanıyorum. Sende de aynı şekilde mi oluyurdu? Ne kadar sürdü kaç kere oldu? Gebeliğin devam etti mi? Doktorun ne dedi? Çok soru sordum ama korkuyorum bir sıkıntı olacak, düşük yapıyorum diye. Bir sitede bele vuran kasık ağrısı düşük belirtisi olabilir yazıyor, onu da okuyunca iyice tedirgin oldum.
10 gün arka arkaya olsam rapor alırdım herhaldeBen 10 gun arka arkaya oldum. İlk bes gun cok zordu sonra rahat ettim. Yavas yavas enjekte etmelerini rica edip derin nefes ve besmele cekince iyi geliyor.Bugun tekrar basladim 5 gun ara vermistim. Simdi iki gunde bir olucam ara verdim diye mi bilmiyorum biraz acidi ama ilk olduklarim gibi kotu hissetmiyorum yine de
Benden sonra açmıştı yerini gaziden ulaşabilirsiniz mail yazınca dönüyor.Nerde muanehanesi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?