2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Inşallah yolunda gidecek canım bak ne güzel çözüm bulunmuş. Benim daha önce 9 haftada kalbi durmuştu bebegimin kan pıhtılaşması varmış meğer kalp atışı yavaşlamasına rağmen doktorum hicbir önlem almamıştı. Belki iğneye başlasak o zaman kaybetmezdim diye hep icime battı. O yüzden bence çok iyi olmuş başlaman. Inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin bebeğinin dünyaya gelmesini :)

kızlar, çok zorlu bir sürecin ardından geçen hafta zayıf da olsa kalp atışını duymuştum. bugün yeniden kontrolüm var, 10. haftaya kadar riskliyim. dualarınızı esirgemeyin nolur. herkese sevgiler:)
Neye göre 10 . haftaya gore risk dediler ki canım . Inşallah güzel haberlerle geleceksin :)

En son 6+4 de gitmistim bugun 9+1 cok heyecanlıyım, en son icerde kanama alanı vardı ama dışarıya bir daha kanama olmadı

Fatos3458 beni listeye ekleyebilir misiniz? 5+2 de keseyi gördük, İstanbul'danım :) 2. çocuğum, 34 yaşındayımm

En son 6+4 de gitmistim bugun 9+1 cok heyecanlıyım, en son icerde kanama alanı vardı ama dışarıya bir daha kanama olmadı
ay inşallah güzel haberlerle gelirsiniz bende 6+0 da kanama alanım vardı salı günü 8+0 olacağım kontrolüm var hergün dua ediyorum kanama alanımın geçmiş olması için. benimde dışarıya kanama olmadı.

Neye göre 10 . haftaya gore risk dediler ki canım . Inşallah güzel haberlerle geleceksin :)
Beta degerlerim gerektigi gibi katlanmadi ama mucizevi bir sekilde bebegim bana tutundu. Bi de cok zayif oldugum icin yag dokum pek yok, tum bunlar birlesince hoca 10. Haftaya kadar sıkı takip edecegiz dedi:)

Mantiken bir sey olsa kanama olurdu diyorum ama insan genede bir korkuyor ,bakalım inşallah

20 ağustosta olmuştum son adetimi normalde 6+6 çıkması lazım ama 2 gün geriden geliyor o da sorun değil belki haziran annesi olurum
2 gün geriden gelmesi problem değil sıkıntı yapmayın ultrason cihazları farklılık da gösterebilir

Merhabalar hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ saglim kucağınıza alın inşallah. Bir sorum olacaktı. En son 15 ağustos ta regl oldum hamile kalmışım anlamadım düzensiz olduğum için. Dün doktora gittim kese 7 haftalık kese var bebek var yolk sac var. Fakaat keseye göre bebek ufak dedi kalp atımı yoktu. Neden böyle olmuş olabilir

Mide bulantıları beni mahvetti. Yediğim her şeyden soğuyorum,tuzlu çubukta yiyemiyorumÖnerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Merhaba herkese. Ben nasip olur da Rabbim uygun görürse Haziran annesi olacağım fakat bu yarın vereceğim teste de bağlı sanırım.
Ben ekim ayında yeni bir tüp bebek macerasına atılmak için gün sayarken sürpriz şekilde reglimin gelmemesi ile şüphe edip test yaptırdım fakat sonucum 19 gibi bir rakam çıktı.
Geç döllenme olabilir mi bilmiyorum ama bana anlatacağınız güzel hikayelerinize ihtiyacım var. Hepinize hayırlı hamilelikler dilerim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Mide bulantıları beni mahvetti. Yediğim her şeyden soğuyorum,tuzlu çubukta yiyemiyorumÖnerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Çok zor benimde öyleydi carsamba kontrole gittigimde söyledim Dr Prilam hiç fayda etmiyor diye kusmaktan kasilmalarim olmuş serum takıldı o günü cok rahat gecirdim Dr zofer diye bi ilaç yazdı günde 1 aç karnına iyi geldi en azından çıkarmıyorum hafif bir bulantı oluyor oda sabah sadece

Hayırlı olsun inş değeriniz katlanarak artar

Mantiken bir sey olsa kanama olurdu diyorum ama insan genede bir korkuyor ,bakalım inşallah
bende aynı şeyi düşünüyorum. ama aklıma kötü kötü şeylerde geliyor bir daha hiç kanamam olmamasına rağmen en ufak histe wc ye koşuyorum. kalbi atıyormu hala diye düşünüp duruyorum. hatta sevincim bile yarım kaldı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…