tedirginlikleriniz kaygılarınız da haklısınız,ama olumlu düşünmelisiniz bebeğide kendinizide strese sokmamak cok iyi dedi benim doktorum..yani olumlu düşünmeye çalışın..hatta bebeğinizle konuşun hergün sizi hissediyor bol bol onunla ilgili güzel cümleler kurun yazın hayal edin inanaın stres kaygıdan cok daha ıyı bebeğiniz stresi hissediyormuşş.bende aynı şeyi düşünüyorum. ama aklıma kötü kötü şeylerde geliyorbir daha hiç kanamam olmamasına rağmen en ufak histe wc ye koşuyorum. kalbi atıyormu hala diye düşünüp duruyorum. hatta sevincim bile yarım kaldı diyebilirim.
stresle başedebiliyorum düşünceler arada yokluyor beni ama stres tepkisi göstermiyorum ilk düşük riski dediğinde dr helak olmuştum. şu an daha iyiyim. ancak bu riskin devam etmesi bişeylerin kursağınızda kalması gibi. gebeliğimi söylemek istediğim bir çok kişiye söyleyemedim bile. bebekle ilgili alınacak birşey bakacak oluyorum neyse 12. haftadan sonra bakarım diyorum gibi gibi.tedirginlikleriniz kaygılarınız da haklısınız,ama olumlu düşünmelisiniz bebeğide kendinizide strese sokmamak cok iyi dedi benim doktorum..yani olumlu düşünmeye çalışın..hatta bebeğinizle konuşun hergün sizi hissediyor bol bol onunla ilgili güzel cümleler kurun yazın hayal edin inanaın stres kaygıdan cok daha ıyı bebeğiniz stresi hissediyormuşş.
Merhaba 2020 Aralık anneleei gurubunda var mıydın acabaAynen canım bebeğin duruş pozisyonu bile etkiliyor
peki hala riskiniz devam ediyor mu? yatıp dinlenebiliyormusunuz ,bana doktorum herhangi bir aksilik bile olsa lütfen kötüye yormayınız olumlu düşünmeye calısın ,embriyonuz sağlıklı ise gerçekten size tutunur..alacağı nefes var ise bu hayatta inanın bana ALLAH sizin hep yanınızda..kendinizi içinizi ferah tutun olumlu olacak inşallah..proluton depot vuruluyormusunuz?stresle başedebiliyorum düşünceler arada yokluyor beni ama stres tepkisi göstermiyorum ilk düşük riski dediğinde dr helak olmuştum. şu an daha iyiyim. ancak bu riskin devam etmesi bişeylerin kursağınızda kalması gibi. gebeliğimi söylemek istediğim bir çok kişiye söyleyemedim bile. bebekle ilgili alınacak birşey bakacak oluyorum neyse 12. haftadan sonra bakarım diyorum gibi gibi.
kanamam olduğunda 5+3 te kalp atışı henüz oluşmamıştı, kesem düzgündü. 6+0 da muayenede kalp atışını duyduk ve kanamam yoktu ama kanama alanım duruyordu. şu an nasıl oldu bilemiyorum salı günü 8+0 olacağız randevum var. bu süreçte kanamam olmadı bu sevindirici. ama kanama alanı direk düşük riski demek ve 12. haftaya kadar risk devam ediyor dedi zaten doktorum. pruluton depot ve duphaston kullanıyorum. ilk kanamam olduğunda rapor vermişti ama şu an çalışıyorum. zaten çalışmalıyım da, benm doktorumda sağlıksız gebelikse yatarak düşmesini engelleyemeyiz dedi.peki hala riskiniz devam ediyor mu? yatıp dinlenebiliyormusunuz ,bana doktorum herhangi bir aksilik bile olsa lütfen kötüye yormayınız olumlu düşünmeye calısın ,embriyonuz sağlıklı ise gerçekten size tutunur..alacağı nefes var ise bu hayatta inanın bana ALLAH sizin hep yanınızda..kendinizi içinizi ferah tutun olumlu olacak inşallah..proluton depot vuruluyormusunuz?
yani siz yinede hareketlerinize çok dikkat edin tabi eğilip kalkarken..bence hiç korkmayın ,kalp atışınıda duymuşssunuz ya buna şükürrkanamam olduğunda 5+3 te kalp atışı henüz oluşmamıştı, kesem düzgündü. 6+0 da muayenede kalp atışını duyduk ve kanamam yoktu ama kanama alanım duruyordu. şu an nasıl oldu bilemiyorum salı günü 8+0 olacağız randevum var. bu süreçte kanamam olmadı bu sevindirici. ama kanama alanı direk düşük riski demek ve 12. haftaya kadar risk devam ediyor dedi zaten doktorum. pruluton depot ve duphaston kullanıyorum. ilk kanamam olduğunda rapor vermişti ama şu an çalışıyorum. zaten çalışmalıyım da, benm doktorumda sağlıksız gebelikse yatarak düşmesini engelleyemeyiz dedi.
düşük tehlikesi var diye zaten pamuklara sardılar beni. işim zaten masabaşı evdede hiç bir iş yapmıyorum. yemekler annemden eşimden, temizliğe zaten kadın geliyor bir de robot var. benim minik işlevli herkesi asker ettiyani siz yinede hareketlerinize çok dikkat edin tabi eğilip kalkarken..bence hiç korkmayın ,kalp atışınıda duymuşssunuz ya buna şükürrmeleğiniz sizinle..kanamada durmuş hiç tedirgin olmayn hersey yolunda gidecek bence..
Aynen hatta anksiyetemi tetikledi hic iyi değilim, bakalim randevum akşambende aynı şeyi düşünüyorum. ama aklıma kötü kötü şeylerde geliyorbir daha hiç kanamam olmamasına rağmen en ufak histe wc ye koşuyorum. kalbi atıyormu hala diye düşünüp duruyorum. hatta sevincim bile yarım kaldı diyebilirim.
Inşallah yolunda gidecek canım bak ne güzel çözüm bulunmuş. Benim daha önce 9 haftada kalbi durmuştu bebegimin kan pıhtılaşması varmış meğer kalp atışı yavaşlamasına rağmen doktorum hicbir önlem almamıştı. Belki iğneye başlasak o zaman kaybetmezdim diye hep icime battı. O yüzden bence çok iyi olmuş başlaman. Inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin bebeğinin dünyaya gelmesini :)
Inşallah iyidir canım kötü düşünme yolunda olsun her şey. Allah hayırlı şekilde bebeğini dama bağışlasın.Buradaki doktoruma sinir oldum benim kanamam olmadan önce coraspin kullandığımı biliyor bebeğin kalbi yavaşlamış coraspine yeniden başlasan iyi olur demiyor benim kendi aklıma geldi de Ankara’daki doktoruma yazıp öyle iğneye başladık inşallah bebeğimin kalbi iyi durumdadır salı günü 16.30gibi öğrendik dün perşembe akşam da iğneyi vurdurmuş oldum içimi ferah tutmaya çalışıyorum bebeğim iyiyse stresten etkilenmesin yine diye
Beta değeri 2 güne 2 kat artıyorsa inşallah sağlıklıdır. Böyle çok duyuyoruz tam tüp bebek düşünürken hamile kalanları. O da rabbimin mucizesi galiba. Inşallah her şey yolunda gider ☺Merhaba herkese. Ben nasip olur da Rabbim uygun görürse Haziran annesi olacağım fakat bu yarın vereceğim teste de bağlı sanırım.
Ben ekim ayında yeni bir tüp bebek macerasına atılmak için gün sayarken sürpriz şekilde reglimin gelmemesi ile şüphe edip test yaptırdım fakat sonucum 19 gibi bir rakam çıktı.
Geç döllenme olabilir mi bilmiyorum ama bana anlatacağınız güzel hikayelerinize ihtiyacım var. Hepinize hayırlı hamilelikler dilerim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Aynen prilam fayda etmiyor Dr gittiğim de farklı bir ilaç isticem. Size Acil şifalar dilerimÇok zor benimde öyleydi carsamba kontrole gittigimde söyledim Dr Prilam hiç fayda etmiyor diye kusmaktan kasilmalarim olmuş serum takıldı o günü cok rahat gecirdim Dr zofer diye bi ilaç yazdı günde 1 aç karnına iyi geldi en azından çıkarmıyorum hafif bir bulantı oluyor oda sabah sadece
2. Hamileligim ve şunu yeni keşfettim aşiri aydinlik ortam gurultu bulantimi daha cok tetikliyor. Loş işikta mumkunse deterjan yumuşaitici kokmayan bir yastikla yatay pozisyonda daha rahatlamis hissediyorum yani cok kucuk bir miktarŞu an bu durumdayım yoğun koku olmazsa bulantım yok. Ama su içince çok kötü bir metalık tar var ve bulantidan beter oluyorum
En son tedavimi 2 ay önce yaptırdık, başka bir doktora bu ay gidecekken oldu.Beta değeri 2 güne 2 kat artıyorsa inşallah sağlıklıdır. Böyle çok duyuyoruz tam tüp bebek düşünürken hamile kalanları. O da rabbimin mucizesi galiba. Inşallah her şey yolunda gider ☺
Dikkat etmek lazım olabilir. Mantıklı geldi ama çünkü ben de akşam tv ışığında oturuyorum ve bulantım bitmiş oluyor o saatlere2. Hamileligim ve şunu yeni keşfettim aşiri aydinlik ortam gurultu bulantimi daha cok tetikliyor. Loş işikta mumkunse deterjan yumuşaitici kokmayan bir yastikla yatay pozisyonda daha rahatlamis hissediyorum yani cok kucuk bir miktar
Kalkınca bişey yiyemiyorum çünkü tiroid ilacı kullanmam gerekiyor ve yarım saat aç kalmam lazım ilacı içtikten sonra oda daha kötü yapıyor maalesef kiTuzlu çubuk kraker denediniz mi yatağın yanına bırakın kalkmadan önce yiyin bastırıyor diye duymuştum Bi de ekşi elma
Evet vardım canımMerhaba 2020 Aralık anneleei gurubunda var mıydın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?