2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
tedirginlikleriniz kaygılarınız da haklısınız,ama olumlu düşünmelisiniz bebeğide kendinizide strese sokmamak cok iyi dedi benim doktorum..yani olumlu düşünmeye çalışın..hatta bebeğinizle konuşun hergün sizi hissediyor bol bol onunla ilgili güzel cümleler kurun yazın hayal edin inanaın stres kaygıdan cok daha ıyı bebeğiniz stresi hissediyormuşş.

stresle başedebiliyorum düşünceler arada yokluyor beni ama stres tepkisi göstermiyorum ilk düşük riski dediğinde dr helak olmuştum. şu an daha iyiyim. ancak bu riskin devam etmesi bişeylerin kursağınızda kalması gibi. gebeliğimi söylemek istediğim bir çok kişiye söyleyemedim bile. bebekle ilgili alınacak birşey bakacak oluyorum neyse 12. haftadan sonra bakarım diyorum gibi gibi.

peki hala riskiniz devam ediyor mu? yatıp dinlenebiliyormusunuz ,bana doktorum herhangi bir aksilik bile olsa lütfen kötüye yormayınız olumlu düşünmeye calısın ,embriyonuz sağlıklı ise gerçekten size tutunur..alacağı nefes var ise bu hayatta inanın bana ALLAH sizin hep yanınızda..kendinizi içinizi ferah tutun olumlu olacak inşallah..proluton depot vuruluyormusunuz?

kanamam olduğunda 5+3 te kalp atışı henüz oluşmamıştı, kesem düzgündü. 6+0 da muayenede kalp atışını duyduk ve kanamam yoktu ama kanama alanım duruyordu. şu an nasıl oldu bilemiyorum salı günü 8+0 olacağız randevum var. bu süreçte kanamam olmadı bu sevindirici. ama kanama alanı direk düşük riski demek ve 12. haftaya kadar risk devam ediyor dedi zaten doktorum. pruluton depot ve duphaston kullanıyorum. ilk kanamam olduğunda rapor vermişti ama şu an çalışıyorum. zaten çalışmalıyım da, benm doktorumda sağlıksız gebelikse yatarak düşmesini engelleyemeyiz dedi.

yani siz yinede hareketlerinize çok dikkat edin tabi eğilip kalkarken..bence hiç korkmayın ,kalp atışınıda duymuşssunuz ya buna şükürrmeleğiniz sizinle..kanamada durmuş hiç tedirgin olmayn hersey yolunda gidecek bence..

düşük tehlikesi var diye zaten pamuklara sardılar beni. işim zaten masabaşı evdede hiç bir iş yapmıyorum. yemekler annemden eşimden, temizliğe zaten kadın geliyor bir de robot var. benim minik işlevli herkesi asker etti evet şu an olumsuz tablomuz iyiye gidiyor ama insanın kafasında yine de acabalar kalıyor. riskli günlerimizi atlatsak bu durumun tadını çıkarmaya başlayacağım

Aynen hatta anksiyetemi tetikledi hic iyi değilim, bakalim randevum akşam

Buradaki doktoruma sinir oldum benim kanamam olmadan önce coraspin kullandığımı biliyor bebeğin kalbi yavaşlamış coraspine yeniden başlasan iyi olur demiyor benim kendi aklıma geldi de Ankara’daki doktoruma yazıp öyle iğneye başladık inşallah bebeğimin kalbi iyi durumdadır salı günü 16.30gibi öğrendik dün perşembe akşam da iğneyi vurdurmuş oldum içimi ferah tutmaya çalışıyorum bebeğim iyiyse stresten etkilenmesin yine diye

kızlar kolları ağrıyan var mı. 2 kolumda ağrıyor acaba hamilelikten mi

Inşallah iyidir canım kötü düşünme yolunda olsun her şey. Allah hayırlı şekilde bebeğini dama bağışlasın. maalesef ki doktorlara da tam güven yok. Ben de o ilk doktorunda eğer onun ihmalinden kaynaklı bir kayıp yaşadıysam hiv helal etmiyorum hakkımı

Beta değeri 2 güne 2 kat artıyorsa inşallah sağlıklıdır. Böyle çok duyuyoruz tam tüp bebek düşünürken hamile kalanları. O da rabbimin mucizesi galiba. Inşallah her şey yolunda gider ☺

Aynen prilam fayda etmiyor Dr gittiğim de farklı bir ilaç isticem. Size Acil şifalar dilerim

Şu an bu durumdayım yoğun koku olmazsa bulantım yok. Ama su içince çok kötü bir metalık tar var ve bulantidan beter oluyorum
2. Hamileligim ve şunu yeni keşfettim aşiri aydinlik ortam gurultu bulantimi daha cok tetikliyor. Loş işikta mumkunse deterjan yumuşaitici kokmayan bir yastikla yatay pozisyonda daha rahatlamis hissediyorum yani cok kucuk bir miktar

Beta değeri 2 güne 2 kat artıyorsa inşallah sağlıklıdır. Böyle çok duyuyoruz tam tüp bebek düşünürken hamile kalanları. O da rabbimin mucizesi galiba. Inşallah her şey yolunda gider ☺
En son tedavimi 2 ay önce yaptırdık, başka bir doktora bu ay gidecekken oldu.
Evet hep duyardım ama kendim için olacağı aklıma gelmemişti. Şaşırdım...
İnşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

Dikkat etmek lazım olabilir. Mantıklı geldi ama çünkü ben de akşam tv ışığında oturuyorum ve bulantım bitmiş oluyor o saatlere

Tuzlu çubuk kraker denediniz mi yatağın yanına bırakın kalkmadan önce yiyin bastırıyor diye duymuştum Bi de ekşi elma
Kalkınca bişey yiyemiyorum çünkü tiroid ilacı kullanmam gerekiyor ve yarım saat aç kalmam lazım ilacı içtikten sonra oda daha kötü yapıyor maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…