Hımm anladım canım bende kullanıyorum ama 1 saat bekleniyor o ilaçtan sonra ben bazen eşim işe giderken yutup geri uyuyorumKalkınca bişey yiyemiyorum çünkü tiroid ilacı kullanmam gerekiyor ve yarım saat aç kalmam lazım ilacı içtikten sonra oda daha kötü yapıyor maalesef ki
Sık sık kontrole gitmek rahatlatıcı oluyor. 12. Haftaya kdar baktırıp duracağız artıkAynen hatta anksiyetemi tetikledi hic iyi değilim, bakalim randevum akşam
Hadi söyle kızBen geldiiiim çok heyecanlıyım, herşey yolunda minika(eşimle şimdilik bebeğe böyle sesleniyoruz) çok iyi sağlığı boyutu vs. Aman Allahım nasıl hareketli ekranda görseniz. Tekme atıyor baya kendini itiyor elleri sürekli hareketli doktorunda baya hoşuna gitti 15-20 dk izledik minikayı. Veee cinsiyetini de tahmin ettik ama kesin değil dedi doktor. Var mı merak eden patlatayım mı bombayı
Hoşgeldin yaşdaşım@Fatoş3458 Merhabayaş 38 ilk çocuk, şehir Ankara, kese görme 5. hafta , kalp atışı 6+4, tahmini doğum tarihi 25 /05/2022 , teşekkür ederim beni de eklerseniz çok sevinirim
Ay bir erkek daha gelirse düşüp bayılcamBen geldiiiim çok heyecanlıyım, herşey yolunda minika(eşimle şimdilik bebeğe böyle sesleniyoruz) çok iyi sağlığı boyutu vs. Aman Allahım nasıl hareketli ekranda görseniz. Tekme atıyor baya kendini itiyor elleri sürekli hareketli doktorunda baya hoşuna gitti 15-20 dk izledik minikayı. Veee cinsiyetini de tahmin ettik ama kesin değil dedi doktor. Var mı merak eden patlatayım mı bombayı
Ay çok sevindim gerçekten. Kendime olmuş gibi seviniyorum özellikle kanaması olan annelerden güzel haber alıncaCok sukur kanama alnım kurumuş ,kızım 4 gun onde ,kızım diyorum çaktırmayın totem
10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.Hadi söyle kızkaçıncı haftaydı
Erkek yılımı10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.
Eveeet Erkek geliyooor. Ben en başından beri diyordum ama eşim diyor ki doktora kesin değil di mi ben hayırlısıyla kız olsun diye dua edeyimAy bir erkek daha gelirse düşüp bayılcam
Sanırım yaa. Eşimin ortağının eşi de hamile aynıyız o da 10+4 ona da erkek dediErkek yılımıbu yıl
O zaman erkek diyorum :) hayırlı olsun çok sevindim güzel haberler için. Kacinci haftadaydın:)Ben geldiiiim çok heyecanlıyım, herşey yolunda minika(eşimle şimdilik bebeğe böyle sesleniyoruz) çok iyi sağlığı boyutu vs. Aman Allahım nasıl hareketli ekranda görseniz. Tekme atıyor baya kendini itiyor elleri sürekli hareketli doktorunda baya hoşuna gitti 15-20 dk izledik minikayı. Veee cinsiyetini de tahmin ettik ama kesin değil dedi doktor. Var mı merak eden patlatayım mı bombayı
Ayyyy hayırlı olsun canım benim çok sevindim10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.
Yani onu bilemiyoruz tam ama bugun 9+1 şükür sıkıntı yok dedi.Tesekkur ederim darısı başınıza.Normalde ben nisan annesiydim 2 hafta gec döllenme demisti bugunde ölçüm 9+5 uyumlu çıktıAy çok sevindim gerçekten. Kendime olmuş gibi seviniyorum özellikle kanaması olan annelerden güzel haber alıncakaç haftada kapandı onu da sorayım
Bana 1 ay sonra gel dedi 11. Haftada gideceğiz bende diyorum nasıl dayanacağım aman sağlıklı olsun da dayanırız Bi şekildeSık sık kontrole gitmek rahatlatıcı oluyor. 12. Haftaya kdar baktırıp duracağız artıkdr bana kaygılanırsan gel bakalım dedi ama bende akıl sağlığımı korumak adına yinede 2 haftada bir gitmeye karar verdm kanama olmadığı sürece. Olursa zaten soluğu hastanede alırım allah korusun sizinde güzel haberlernizi bekliyorum
Bi ay geçmiyor bana. Ben kaygılı analara çok söylenirdim kendim daha 8 haftada böyle oldumBana 1 ay sonra gel dedi 11. Haftada gideceğiz bende diyorum nasıl dayanacağım aman sağlıklı olsun da dayanırız Bi şekilde
Allah razı olsunO zaman erkek diyorum :) hayırlı olsun çok sevindim güzel haberler için. Kacinci haftadaydın:)
Teşekkür ederiiimAyyyy hayırlı olsun canım benim çok sevindimbana da 8. Haftada kalp atışına göre kız bence dedi ama çok korkuyorum değişcek diye şaka bi yana sağlıkla gelsinler de cinsiyet hiç önemli değil. Ama belli olunca da nasıl güzeldir dimi oğluşum diye seversin göbeğini şimdi
Keyfiniz yerinde erkek istiyor gibisinzTeşekkür ederiiim. Ay kalp atışına ve keseye bakarak bana da kız olabilir demiştiii . Ama ben hep erkek hissediyordum. Hiç hiç önemli değil sağlıklı olsun. Ben hissediyordum ama bakalım dört hafta sonraya tamam erkek diycez . Eşim hala kızdır umudu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?