2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kalkınca bişey yiyemiyorum çünkü tiroid ilacı kullanmam gerekiyor ve yarım saat aç kalmam lazım ilacı içtikten sonra oda daha kötü yapıyor maalesef ki
Hımm anladım canım bende kullanıyorum ama 1 saat bekleniyor o ilaçtan sonra ben bazen eşim işe giderken yutup geri uyuyorum

Aynen hatta anksiyetemi tetikledi hic iyi değilim, bakalim randevum akşam
Sık sık kontrole gitmek rahatlatıcı oluyor. 12. Haftaya kdar baktırıp duracağız artık dr bana kaygılanırsan gel bakalım dedi ama bende akıl sağlığımı korumak adına yinede 2 haftada bir gitmeye karar verdm kanama olmadığı sürece. Olursa zaten soluğu hastanede alırım allah korusun sizinde güzel haberlernizi bekliyorum

Ben geldiiiim çok heyecanlıyım, herşey yolunda minika(eşimle şimdilik bebeğe böyle sesleniyoruz) çok iyi sağlığı boyutu vs. Aman Allahım nasıl hareketli ekranda görseniz. Tekme atıyor baya kendini itiyor elleri sürekli hareketli doktorunda baya hoşuna gitti 15-20 dk izledik minikayı . Veee cinsiyetini de tahmin ettik ama kesin değil dedi doktor. Var mı merak eden patlatayım mı bombayı

Hadi söyle kız kaçıncı haftaydı

@Fatoş3458 Merhaba yaş 38 ilk çocuk, şehir Ankara, kese görme 5. hafta , kalp atışı 6+4, tahmini doğum tarihi 25 /05/2022 , teşekkür ederim beni de eklerseniz çok sevinirim
Hoşgeldin yaşdaşım Sizin hamilelik süreciniz nasıl gelişti. Normalmi tüp bebek mi?

Ay bir erkek daha gelirse düşüp bayılcam

O zaman erkek diyorum :) hayırlı olsun çok sevindim güzel haberler için. Kacinci haftadaydın:)

10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.
Ayyyy hayırlı olsun canım benim çok sevindim bana da 8. Haftada kalp atışına göre kız bence dedi ama çok korkuyorum değişcek diye şaka bi yana sağlıkla gelsinler de cinsiyet hiç önemli değil. Ama belli olunca da nasıl güzeldir dimi oğluşum diye seversin göbeğini şimdi

Ay çok sevindim gerçekten. Kendime olmuş gibi seviniyorum özellikle kanaması olan annelerden güzel haber alınca kaç haftada kapandı onu da sorayım
Yani onu bilemiyoruz tam ama bugun 9+1 şükür sıkıntı yok dedi.Tesekkur ederim darısı başınıza.Normalde ben nisan annesiydim 2 hafta gec döllenme demisti bugunde ölçüm 9+5 uyumlu çıktı

Bana 1 ay sonra gel dedi 11. Haftada gideceğiz bende diyorum nasıl dayanacağım aman sağlıklı olsun da dayanırız Bi şekilde

Teşekkür ederiiim . Ay kalp atışına ve keseye bakarak bana da kız olabilir demiştiii. Ama ben hep erkek hissediyordum. Hiç hiç önemli değil sağlıklı olsun. Ben hissediyordum ama bakalım dört hafta sonraya tamam erkek diycez. Eşim hala kızdır umudu var

Keyfiniz yerinde erkek istiyor gibisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…