Bana ilk cocugumda 12.haftada %90 kız demisti 1 ay sonra erkek dedi ,bence bu hafta cinsiyet icin cok erken ama Allah gönlünüze göre versinAllah razı olsunEvet canım benim erkekmiş . 10+6 mış. Sadece tahmin ettik. Cinsiyet çıkıntısı var dedi doktor. Ama bizde gördük o çıkıntıyı
Bana yarım saat yeter dedi doktor bende yarım saat bekleyip ardından bişeyler yemeye çalışıyorum ama maalesef ki yiyemiyorum sizin bulantılarınız yok mu ??Hımm anladım canım bende kullanıyorum ama 1 saat bekleniyor o ilaçtan sonra ben bazen eşim işe giderken yutup geri uyuyorum
Ay o çıkıntı geçen haftada beni yıktıAllah razı olsunEvet canım benim erkekmiş . 10+6 mış. Sadece tahmin ettik. Cinsiyet çıkıntısı var dedi doktor. Ama bizde gördük o çıkıntıyı
Evet erken 16 dan önce inanmamak lazımAy o çıkıntı geçen haftada beni yıktı12 haftayı bitirdik 13e girdik hala daha net konuşmadı doktor. Bende tahmin yokmu dedim çıkıntıyı gördüm muhtelemen erkek ama daha erken net konuşmak için dedi. Hay görmez olaydın diycektim Evdeki iki oğlanın çıkıntısı yetiyodu zati
Hayırlı olsun hadi bakalım değişecek mi değişmeyecek mi10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.
Ilk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettimBana ilk cocugumda 12.haftada %90 kız demisti 1 ay sonra erkek dedi ,bence bu hafta cinsiyet icin cok erken ama Allah gönlünüze göre versin
Cidden son haftalarda mı erkek olduğu ortaya çıktıIlk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettim(dip not: bir oglum var )
Bende öyleyim canım geçen hafta muayene de kalp atışı az dedi bir hafta geçmedi gittimde kurtuldumBi ay geçmiyor bana. Ben kaygılı analara çok söylenirdim kendim daha 8 haftada böyle oldum
Tam tamina 36. Haftaydi. Ben 28. haftaya kadar hazirlik icin beklemistim cunku icime erkek doguyordu ama 3 farkli doktor deyince artik kabul dedim. Simdi depomda 3 aya kadar kiz esyalariyle dolu kutularim vsrCidden son haftalarda mı erkek olduğu ortaya çıktı
Şimdilik yok ama dün yemek gördükçe bayağı kötü oldum daha fazla burnuma soksalar kusardımdaBana yarım saat yeter dedi doktor bende yarım saat bekleyip ardından bişeyler yemeye çalışıyorum ama maalesef ki yiyemiyorum sizin bulantılarınız yok mu ??
Olaya baaaaakTam tamina 36. Haftaydi. Ben 28. haftaya kadar hazirlik icin beklemistim cunku icime erkek doguyordu ama 3 farkli doktor deyince artik kabul dedim. Simdi depomda 3 aya kadar kiz esyalariyle dolu kutularim vsr
Kalp atımında sıkıntı yok 8 haftada 9 haftada atabilir değişiklik gösterebilir doktorunuz progestron testi yaptı mı?Merhabalar hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ saglim kucağınıza alın inşallah. Bir sorum olacaktı. En son 15 ağustos ta regl oldum hamile kalmışım anlamadım düzensiz olduğum için. Dün doktora gittim kese 7 haftalık kese var bebek var yolk sac var. Fakaat keseye göre bebek ufak dedi kalp atımı yoktu. Neden böyle olmuş olabilir
Aynen canımAynen canım bebeğin duruş pozisyonu bile etkiliyor
Ben de 11. Haftada öğrenmiştim oğlumu hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucuk10+5 di. Doktor da boyutuna göre 10+6 dedi. Erkek geliyoooor.
Yok hayır hiç bir şey yapmadiKalp atımında sıkıntı yok 8 haftada 9 haftada atabilir değişiklik gösterebilir doktorunuz progestron testi yaptı mı?
Ben de vardım 10 aykik bir oğlum var sindi tekrar hamileyim oradan hatırladım seni.insallah sağ salim kucağına alirsinEvet vardım canım
Bizde esya doluOlaya baaaaakinşallah kız olur bu
Gerçekten ultrason kalitesine göre 10+ haftalarda bayağı görünüyor çıkıntının dikey yatay oluşuna yani nuba göre anlaşılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAllah razı olsunEvet canım benim erkekmiş . 10+6 mış. Sadece tahmin ettik. Cinsiyet çıkıntısı var dedi doktor. Ama bizde gördük o çıkıntıyı
Çıkıntı kızda da oluyormuş bu haftalarda ama duruşu önemli tabi . Katılıyorum çıkıntı konusunaAy o çıkıntı geçen haftada beni yıktı12 haftayı bitirdik 13e girdik hala daha net konuşmadı doktor. Bende tahmin yokmu dedim çıkıntıyı gördüm muhtelemen erkek ama daha erken net konuşmak için dedi. Hay görmez olaydın diycektim Evdeki iki oğlanın çıkıntısı yetiyodu zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?