2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Allah razı olsun Evet canım benim erkekmiş . 10+6 mış. Sadece tahmin ettik. Cinsiyet çıkıntısı var dedi doktor. Ama bizde gördük o çıkıntıyı
Bana ilk cocugumda 12.haftada %90 kız demisti 1 ay sonra erkek dedi ,bence bu hafta cinsiyet icin cok erken ama Allah gönlünüze göre versin

Hımm anladım canım bende kullanıyorum ama 1 saat bekleniyor o ilaçtan sonra ben bazen eşim işe giderken yutup geri uyuyorum
Bana yarım saat yeter dedi doktor bende yarım saat bekleyip ardından bişeyler yemeye çalışıyorum ama maalesef ki yiyemiyorum sizin bulantılarınız yok mu ??

Allah razı olsun Evet canım benim erkekmiş . 10+6 mış. Sadece tahmin ettik. Cinsiyet çıkıntısı var dedi doktor. Ama bizde gördük o çıkıntıyı
Ay o çıkıntı geçen haftada beni yıktı 12 haftayı bitirdik 13e girdik hala daha net konuşmadı doktor. Bende tahmin yokmu dedim çıkıntıyı gördüm muhtelemen erkek ama daha erken net konuşmak için dedi. Hay görmez olaydın diycektim Evdeki iki oğlanın çıkıntısı yetiyodu zati

Evet erken 16 dan önce inanmamak lazım

Bana ilk cocugumda 12.haftada %90 kız demisti 1 ay sonra erkek dedi ,bence bu hafta cinsiyet icin cok erken ama Allah gönlünüze göre versin
Ilk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettim (dip not: bir oglum var )

Ilk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettim (dip not: bir oglum var )
Cidden son haftalarda mı erkek olduğu ortaya çıktı

Cidden son haftalarda mı erkek olduğu ortaya çıktı
Tam tamina 36. Haftaydi. Ben 28. haftaya kadar hazirlik icin beklemistim cunku icime erkek doguyordu ama 3 farkli doktor deyince artik kabul dedim. Simdi depomda 3 aya kadar kiz esyalariyle dolu kutularim vsr

Bana yarım saat yeter dedi doktor bende yarım saat bekleyip ardından bişeyler yemeye çalışıyorum ama maalesef ki yiyemiyorum sizin bulantılarınız yok mu ??
Şimdilik yok ama dün yemek gördükçe bayağı kötü oldum daha fazla burnuma soksalar kusardımda

Tam tamina 36. Haftaydi. Ben 28. haftaya kadar hazirlik icin beklemistim cunku icime erkek doguyordu ama 3 farkli doktor deyince artik kabul dedim. Simdi depomda 3 aya kadar kiz esyalariyle dolu kutularim vsr
Olaya baaaaak inşallah kız olur bu

Kalp atımında sıkıntı yok 8 haftada 9 haftada atabilir değişiklik gösterebilir doktorunuz progestron testi yaptı mı?

Olaya baaaaak inşallah kız olur bu
Bizde esya dolu Daha komigi doktor buda oglunuz dedi ben dedim ki yok yanlis kiz o dedim doktorla aramizda 5 dakika kiz erkek atismasi oldu. Sonra dontor cinsel organinin buyuttu resmini cekti uzerine eger bu kiz dogarsa ben kendi pipimi yicem yazdi ve bana verdi asil olay buydu bence

Gerçekten ultrason kalitesine göre 10+ haftalarda bayağı görünüyor çıkıntının dikey yatay oluşuna yani nuba göre anlaşılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çıkıntı kızda da oluyormuş bu haftalarda ama duruşu önemli tabi . Katılıyorum çıkıntı konusuna bu sefer o ekranda çıkıntısız bir bebiş görmek istiyorum Allahım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…