Anladım demekki oyuzden farklı çıkabiliyor içim rahatladı çok teşekkür ederim Allah razı olsunUltrason ile alakalı da olabilir Dr un ölçüsüyle de olabilir.benim Dr aynı gün misal ilk 12+1 diye ölçtu sonra başka bişey baktı bı daha ölçtu 12+2 oldu yani bir milim oynatmak bile fartk ediyo bence
Rica ederim senden de razı olsunAnladım demekki oyuzden farklı çıkabiliyor içim rahatladı çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Genelde büzüşüyormuş gibi bir sertleşme hissi oluyor. Çoğunlukla tek taraflı olur göbeğin tamamında değil. Çok afedersiniz orgazm akabinde çok iyi hissedildiğini okumuştum. Ben 2 normal doğum yaptığım için kasılma ve doğum sancısı tecrübem olduğu için az çok anlayabiliyorum kasılmayı.Rahimin kasildigini nasıl hissediyorsun acaba.ben bazen içerden biri ittiriyomus gibi böyle kasılıyormus gibi oluyo.bebek mi o rahim mi anlayamadm şimdi.genelde karnımda ellerimi gezdirdikten sonra oluyo ben bebek diye düşünüyordum ama rahim kasılması mi o ittirme gibi olay
Evet mesela karnımın sağ tarafında oluyo genelde sertleşme hissi gibi..peki bu kötü bişey mi onu anlamadım Dr a söylemem gerekiyo mu.ay daha da var gitmeme çokGenelde büzüşüyormuş gibi bir sertleşme hissi oluyor. Çoğunlukla tek taraflı olur göbeğin tamamında değil. Çok afedersiniz orgazm akabinde çok iyi hissedildiğini okumuştum. Ben 2 normal doğum yaptığım için kasılma ve doğum sancısı tecrübem olduğu için az çok anlayabiliyorum kasılmayı.
Rahim büyüdüğü için, içinde bi canlı olduğu için falan, normal yani :) sor yahu sır tabii, neden burdayızNeden olur o kasılma ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum ben böle bişey olduğunu..çok soru sordum ama kötü bişey mi acep
Evet söylemelisiniz bu önemli bir şey. Kasılmanın akabinde sancı da gelebilir çünkü.Telefondan bilgi alabilirseniz size gerekli yönlendirmeyi yapar doktorunuz.Evet mesela karnımın sağ tarafında oluyo genelde sertleşme hissi gibi..peki bu kötü bişey mi onu anlamadım Dr a söylemem gerekiyo mu.ay daha da var gitmeme çok
Aynen, doğum sancısı çekmedim de hiç, bu orgazm kasılmasına benziyor. Böyle sanki rahim içerde büzüşüp kendini bırakıyor gibi.Genelde büzüşüyormuş gibi bir sertleşme hissi oluyor. Çoğunlukla tek taraflı olur göbeğin tamamında değil. Çok afedersiniz orgazm akabinde çok iyi hissedildiğini okumuştum. Ben 2 normal doğum yaptığım için kasılma ve doğum sancısı tecrübem olduğu için az çok anlayabiliyorum kasılmayı.
Ha iyi normal yaniRahim büyüdüğü için, içinde bi canlı olduğu için falan, normal yani :) sor yahu sır tabii, neden burdayız
Ayy deme diğer arkadaşta normal dedi yaEvet söylemelisiniz bu önemli bir şey. Kasılmanın akabinde sancı da gelebilir çünkü.Telefondan bilgi alabilirseniz size gerekli yönlendirmeyi yapar doktorunuz.
Kasılmanın sıklığı önemli.Ayy deme diğer arkadaşta normal dedi yaDr a da yazınca yarın gel test yapalım diyo hemen.daha iki gün önce gittim ama yarın yazarım yine de belki ilaç falan yazar...bilemedim
Her zaman değil arada oluyoKasılmanın sıklığı önemli.
Sıklığı ve gücü, doğru diyor fatoş hanım. Benim çok değil o yüzden sıkıntılı olmadığını düşünüyorum.Kasılmanın sıklığı önemli.
Çok sık değil ve öle çok güçlü de değil ben hep bebek diyordum yani donuyo falan rahim duvarına carpiyo diye düşündüm..çok sık sık ve ağrılı olursa Dr u ararım tabi ki sağolun vallahSıklığı ve gücü, doğru diyor fatoş hanım. Benim çok değil o yüzden sıkıntılı olmadığını düşünüyorum.
Yemiştim çikolata da aslındaAyrıca 16.haftada artik gösterseydi keske ya ,ben de 13 de gittigimde yuz ustu yatti kapandi ,bu sefer riske atmak istemiyorum cikolata falan Allah ne verdiyse yiyip gidecem
bana doktorum hem vişne suyu hem çikolata yedirdi en son midem bulanıyordu tatlıdanYemiştim çikolata da aslındabir abla vişne suyu iç dedi. Perşembe vişne suyu içerim, artık öğrenmem lazım. Acilen isim bulma çalışmalarına başlamalıyım. .
Ay ben de cikolata yerim kesin görürüm diyordum ,kismetse 18.haftada gideceğim ,demek göstermeyince göstermiyorYemiştim çikolata da aslındabir abla vişne suyu iç dedi. Perşembe vişne suyu içerim, artık öğrenmem lazım. Acilen isim bulma çalışmalarına başlamalıyım.
Gözünüz aydın oh ne güzel rahatlamissiniz,ben de 35 im hicbir test yaptirmadim ultrason ölçülerinden başka, insallah benim miniğim de cok sağlıklıdır, korktum yaptırmak istemedimKızlarr selamlar,ikili test ve nifty ikisinide yaptırmıştıkk,çok şükür sonuçlar temizz cıktıyaş 36 olunca biraz korkmuştum,veee Kızım oluyorr küçük bir cinsiyet partisi düzenlemiştik inanılmaz sasırdık babasıyla heyecanımızı anlatamam geçen hafta doktorumuz bize büyük ihtimall erkek olabilir demişti 1 haftadır evde oğlum oğlum diye geziyordu eşim,,balon patlayıncaa PESPEMBELERRRR cıkınca tüylerr pullar o anki yaşadığım duyguyu anlatamam cok ağladım kız cok istiyordumm çünkü Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn ,bir haftadır erkek olucak galba isimler bakmaya başlamıştım lşuan cok farklı duygularım tarif edemem rüyama hep kız cocugu giriyordu babasıda aynı şekilde çok şükür ilk cocugumuz kız erkek farketmez dıyorum EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK BAMBAŞKA..hele bizim gibi çok zor olduysaa..
Simdiden inat bebisler kendini belli ediyor ,ben 12deyken gittiğimde yüzüstü yatıyordu, doktor o kadar sarstı, dürttü,beni öksürttü.En son zar zor döndü bu sefer eliyle yüzünü kapatti ,bacakları bağladı, inadım inatbana doktorum hem vişne suyu hem çikolata yedirdi en son midem bulanıyordu tatlıdanama el sallamıştı birazda döndü minik. 11+3 olmasına rağmen.
ikili test yaptırabilirsiniz yaşım 36 hiçbir şey çıkmadı çok şükür..risk değerinin altındadır yazıyor test sonuçlarının hepsinde şükürler olsunGözünüz aydın oh ne güzel rahatlamissiniz,ben de 35 im hicbir test yaptirmadim ultrason ölçülerinden başka, insallah benim miniğim de cok sağlıklıdır, korktum yaptırmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?