- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Çok sık olmuyor böyle devam ederse bildiririm Dr a..enfeksiyon ağrısı için gittiğimde ayrıntılı bi şekilde muayeneye etti hatta o ağrının rahim ağzına yada rahim mesafesine zarar verdi mi diye de baktı çok şükür bişey çıkmadı..ama tekrarlarsa muhakkak giderim tabi teşekkürlerDoktora danismaniz iyi olabilir benim kucuk kucuk oluyordu igne basladi doktorum onemsiz bir durumda olabilir ama danismakta fayda var
Ilk cocugumda ac içiyordum ama bu sefer doktor kahvaltıdan 2 saat sonra yazmış, tam açta değil tokta değilBenimde yok safra kesem o yüzden ilaçların yan etkilerini daha fazla hissediyorum.hatta bazı antibiyotiklerden zehirlenebiliuorm biletok karnına da aliniyo mu ben hep aç aliniyo sanıyordum..az önce tuvalete cikabildim biraz rahatladım.insallah gaz ağrısıdır ki u şeklinde bı ağrı zaten gaz olduğunu düşünüyorum..bende hiç sevmiyorum zırt pirt Dr a gitmeyi
Yarın icmiycem eğer ağrı olmazsa onur tok denerim bakalm teşekkür ederimIlk cocugumda ac içiyordum ama bu sefer doktor kahvaltıdan 2 saat sonra yazmış, tam açta değil tokta değil
Bebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştırpapatyanil sizi ve bebeğinizi merak ettim. nasıl oldunuz.
Üzüldüm meleğimiz için, umarım hepsi bir yanılsamadır,rabbim merhameti ile muamele etsin yavruma.Ne zaman gideceksiniz ne diyor doktorBebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştır
En son arda lembete gittim bebeğün kalp kapakçıklarını görünce bu bebek umut vadetmiyor dedi böyle deken de ne kastetti bilmiyorum
Ama bebeğin hiçbir organ aza ve şekillerinde sorun yok kalpte geri kan akımı var kalp kapakçıkları vücuduna geri kan püskürtüyor
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasil eyle diye dua ediyorum Rahmet ve merhametiyle muamele eylesin
Umarm allah bebişinizi size bağışlarBebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştır
En son arda lembete gittim bebeğün kalp kapakçıklarını görünce bu bebek umut vadetmiyor dedi böyle deken de ne kastetti bilmiyorum
Ama bebeğin hiçbir organ aza ve şekillerinde sorun yok kalpte geri kan akımı var kalp kapakçıkları vücuduna geri kan püskürtüyor
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasil eyle diye dua ediyorum Rahmet ve merhametiyle muamele eylesin
Allah razı olsunUmarm allah bebişinizi size bağışlarBahsettiğiniz sorunları daha önce tecrübe etmedim fikir yürütemiyorum ama umarm sağlığına kavuşur. aklıma geliyorsunuz dua ediyorum sizin için.
O kitlenmiş durumdayım ki ne yapacağım bilmiyorum okan üniversitesindeki eray çalışkan beyle devam edeceğim neler olacak hiç bilmiyorumÜzüldüm meleğimiz için, umarım hepsi bir yanılsamadır,rabbim merhameti ile muamele etsin yavruma.Ne zaman gideceksiniz ne diyor doktor
Malesef burada ozel hastaneler yok , paramızla bile gidip istediğimiz hızda tedavi alamayız sadece küçük ozel klinikler ve hamileler için ayrıca ozel ultrason merkezleri var onlarda mesela 7. Haftadan önce umtorsana almıyorlar .Bu dediğiniz hızlı ve güvenilir sisteme ulaşabilmek için paranız olması gerekiyor. Devlet hastanesinde saatlerce acilde bekleyebilirsiniz. Ben beğenmiyorum sağlık sistemimizi, ya eşin dostun olcak ya paran. Yoksa Allah’a emanetsiniz.
Evet burada da ikili tarama testi yapılıyor nifty ücretli yaptırabilirsiniz çok uçuk ücretlere turkiyenin 2-3 katı falan kadar uçuk.Bildiğim kadari ile Avrupa dada zorunlu ama bebeğim de sorun varsa ve bu aşamada öğrenmemim bir faydası olmayacaksa tedavi anlamında, istemedim.Bir de yaşdan dolayı zaten yüksek risk çıkacaktı, psikolojik olarak zaten hassasım, yüzleşmek istemedim ,cok anlamı olmayan bir olasılık hesabı yüzünden. İnşallah Allah yavrularımızı korktuğumuz her şeyden korusun
Ben özel hastanede her muayane oldğmda yada sağlık için uçuk rakamlar ödediğimde çok şükür ödeyebiliyorm ama ya olmayan ne yapıyor diye düşünüyorum ve bu beni inanılmaz üzüyor, dertleniyorum. Her seferinde şükürle isyan arasında gidip geliyorum. Burda yaşamadğnz için burası size toz pembe geliyor bence.Malesef burada ozel hastaneler yok , paramızla bile gidip istediğimiz hızda tedavi alamayız sadece küçük ozel klinikler ve hamileler için ayrıca ozel ultrason merkezleri var onlarda mesela 7. Haftadan önce umtorsana almıyorlar .
Turkiyede ki gibi acil servisi olan tam teşekküllü cihazları ve kadrosu olan bir ozel hastane olmadigi gibi parayla bile bunlara erişemiyoruz :).
Hastane konusunda bende şükrediyorum genelde sıkıntı yaşamadım ama sanırım son zamanlarda bir tık sorun var.Genede rabbim hastaneye düşürmesin hastanesiz de bırakmasın kimseyi ne Avrupasina ne Türkiye sineMalesef burada ozel hastaneler yok , paramızla bile gidip istediğimiz hızda tedavi alamayız sadece küçük ozel klinikler ve hamileler için ayrıca ozel ultrason merkezleri var onlarda mesela 7. Haftadan önce umtorsana almıyorlar .
Turkiyede ki gibi acil servisi olan tam teşekküllü cihazları ve kadrosu olan bir ozel hastane olmadigi gibi parayla bile bunlara erişemiyoruz :).
Gözünüz aydın olsun,hayırlı sağlıklı evlat olsunGözyaşım pıt
Benim kızım olacak kızlaaaar öğrendim bugün civcivim geliyoooor
Allah hayırlı bir kapı açsın inşallahO kitlenmiş durumdayım ki ne yapacağım bilmiyorum okan üniversitesindeki eray çalışkan beyle devam edeceğim neler olacak hiç bilmiyorum
Yarın eray beye tahlil sonuçları için ön görüşmem var materniT21 test yapıldı o sonuç daha çıkmadı
Çok çok teşekkür ederimPastil kullanma demisti doktorum bende şekerde çareyi buldum. Nane limon, balli limonlu zencefil filan deneyebilirsiniz şeker kisa vadede sorunu çözer
Olabilir elbette, insan gurbette olunca mili damarları kabarıyorBen özel hastanede her muayane oldğmda yada sağlık için uçuk rakamlar ödediğimde çok şükür ödeyebiliyorm ama ya olmayan ne yapıyor diye düşünüyorum ve bu beni inanılmaz üzüyor, dertleniyorum. Her seferinde şükürle isyan arasında gidip geliyorum. Burda yaşamadğnz için burası size toz pembe geliyor bence.
Ben başka bi ile gidince bile memleketmin suyunu özlüyormOlabilir elbette, insan gurbette olunca mili damarları kabarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?