2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktora danismaniz iyi olabilir benim kucuk kucuk oluyordu igne basladi doktorum onemsiz bir durumda olabilir ama danismakta fayda var
Çok sık olmuyor böyle devam ederse bildiririm Dr a..enfeksiyon ağrısı için gittiğimde ayrıntılı bi şekilde muayeneye etti hatta o ağrının rahim ağzına yada rahim mesafesine zarar verdi mi diye de baktı çok şükür bişey çıkmadı..ama tekrarlarsa muhakkak giderim tabi teşekkürler

Ilk cocugumda ac içiyordum ama bu sefer doktor kahvaltıdan 2 saat sonra yazmış, tam açta değil tokta değil

papatyanil sizi ve bebeğinizi merak ettim. nasıl oldunuz.
Bebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştır
En son arda lembete gittim bebeğün kalp kapakçıklarını görünce bu bebek umut vadetmiyor dedi böyle deken de ne kastetti bilmiyorum
Ama bebeğin hiçbir organ aza ve şekillerinde sorun yok kalpte geri kan akımı var kalp kapakçıkları vücuduna geri kan püskürtüyor
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasil eyle diye dua ediyorum Rahmet ve merhametiyle muamele eylesin

Üzüldüm meleğimiz için, umarım hepsi bir yanılsamadır,rabbim merhameti ile muamele etsin yavruma.Ne zaman gideceksiniz ne diyor doktor

Umarm allah bebişinizi size bağışlar Bahsettiğiniz sorunları daha önce tecrübe etmedim fikir yürütemiyorum ama umarm sağlığına kavuşur. aklıma geliyorsunuz dua ediyorum sizin için.

Üzüldüm meleğimiz için, umarım hepsi bir yanılsamadır,rabbim merhameti ile muamele etsin yavruma.Ne zaman gideceksiniz ne diyor doktor
O kitlenmiş durumdayım ki ne yapacağım bilmiyorum okan üniversitesindeki eray çalışkan beyle devam edeceğim neler olacak hiç bilmiyorum
Yarın eray beye tahlil sonuçları için ön görüşmem var materniT21 test yapıldı o sonuç daha çıkmadı

Malesef burada ozel hastaneler yok , paramızla bile gidip istediğimiz hızda tedavi alamayız sadece küçük ozel klinikler ve hamileler için ayrıca ozel ultrason merkezleri var onlarda mesela 7. Haftadan önce umtorsana almıyorlar .
Turkiyede ki gibi acil servisi olan tam teşekküllü cihazları ve kadrosu olan bir ozel hastane olmadigi gibi parayla bile bunlara erişemiyoruz :).

Evet burada da ikili tarama testi yapılıyor nifty ücretli yaptırabilirsiniz çok uçuk ücretlere turkiyenin 2-3 katı falan kadar uçuk.

Ben özel hastanede her muayane oldğmda yada sağlık için uçuk rakamlar ödediğimde çok şükür ödeyebiliyorm ama ya olmayan ne yapıyor diye düşünüyorum ve bu beni inanılmaz üzüyor, dertleniyorum. Her seferinde şükürle isyan arasında gidip geliyorum. Burda yaşamadğnz için burası size toz pembe geliyor bence.

Hastane konusunda bende şükrediyorum genelde sıkıntı yaşamadım ama sanırım son zamanlarda bir tık sorun var.Genede rabbim hastaneye düşürmesin hastanesiz de bırakmasın kimseyi ne Avrupasina ne Türkiye sine

Allah hayırlı bir kapı açsın inşallah

Olabilir elbette, insan gurbette olunca mili damarları kabarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…