- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Aman allahim ya mafetcekler piyasayi gecen bulgaristandan gelmis adam diyor muhabirin yuzune sizin paranizin degeri yok dio üzücü diyo onlarin bi araba goturdugunu biz 1 sene taksit oduyoruzEdirneye gelen Bulgarlara bakın Allahım...birazdan Edirne ye gidicem kovmasinlar benii kendi memleketimden
Esim hala karan diyo ama benim içime sinmedi pek ben buluta uyumlu biseyler istiyorum düşünüyorum bakalım kısmet artıkKilo konusunda çok mesudum valla hiç kilo almak istemiyorum,simdiden belimi tutamıyorum. Bakalim bebegin kilosu iyi ise sorun yok,göreceğiz. Sen isim karar verdin mi
Bana sorarsan bir kac takim al bekle,sonra duruma göre zaten alınır. Benim ilk cocuguma aldığım bir cok sey giydiremeden küçüldü, her doğum, her hikaye kendine has.Bir kac yeni doğan tulum ,bir kac altüst takim al yeter.Sonra anladığım kadarı ile sıcak yerdesin xaten.Tamamen duruma göre davranırsın.Kizlar bu bebeler yaz bebegi olacak ya, bunu da goz onune alarak 0-1 aylik, 0-3 aylik urunlerden nelerden kacar tane almamiz lazim asagi yukari. Tecrubeliler bilgilendirse super olur cidden. Aman buyuk alin bebek hemen buyuyor falan demeyin. Ben cuk diye uzerine otursun tatli tatli dursun, sünepe gibi orasindan burasindan dökülmesin isityorum. Hem instagramda takip ettigim birkac kisiden gordugum de, bu sekilde dusunup buyuk alip ilk aylar kiyafetsiz kalan cok. Hem gidip 3 aydan buyuk yazlik kiyafet alsam cocuga olana kadar kis gelecek, obur yaza da olmayacak hep ziyan ya
Karan a bakınca benim de Mavi güzel valla,ilk Fahriye evcenlerde gördüğümde ne alaka demistim simdi gayet kulağıma hos geliyorEsim hala karan diyo ama benim içime sinmedi pek ben buluta uyumlu biseyler istiyorum düşünüyorum bakalım kısmet artık
Onun isminden esinlendik bulutu zatenKaran a bakınca benim de Mavi güzel valla,ilk Fahriye evcenlerde gördüğümde ne alaka demistim simdi gayet kulağıma hos geliyorBulut bana hep Aras Bulut İğnemli yi hatırlatıyor, yakışıklı tatlı oğlan
Mantıklı bir esinlenme olmuşOnun isminden esinlendik bulutu zatenbaştan bulut arasti sonra bulut ata koyduk..ikinci şimdilik karan bakalım son ana kadar değişebilir
Ya ilk 0 3 ay kiyafetleri dogunca 1 2 ay giyiyolar . Ki benim bebem 4 kg dogmustu yinede giydi. Her gun 3 4 parca kiyafet degisiyo geneldeKizlar bu bebeler yaz bebegi olacak ya, bunu da goz onune alarak 0-1 aylik, 0-3 aylik urunlerden nelerden kacar tane almamiz lazim asagi yukari. Tecrubeliler bilgilendirse super olur cidden. Aman buyuk alin bebek hemen buyuyor falan demeyin. Ben cuk diye uzerine otursun tatli tatli dursun, sünepe gibi orasindan burasindan dökülmesin isityorum. Hem instagramda takip ettigim birkac kisiden gordugum de, bu sekilde dusunup buyuk alip ilk aylar kiyafetsiz kalan cok. Hem gidip 3 aydan buyuk yazlik kiyafet alsam cocuga olana kadar kis gelecek, obur yaza da olmayacak hep ziyan ya
Ya boyle birkac tane alin falan deniyor, ama baska yerde bakıyorum ki bebekler zaten gunde birkac tane degisiyor deniyor. Ki her parcadan birkac tane alsam bunlar makineyi doldurmaz. Ne zaman yikicam ben bh cocugun kiyafetlerini. Her seferinde sıfırı tüketip butun kiyafetler kirlenince mi camasir yikciam. Hic anlayamadim valla bu dengeyi. En az 2 makine doldurur camasir olmasi lazim geliyo mantigima. Gunde iki uc kez ust degistrildi desek nerden baksan bi 20 zibin vs gerekmiyo mu Biz yetiskinler gunde 3 kez ustumuzu degismiyoruz, olur olmadik vakitte cis kaka yapip kusmuyoruz kiyafetlere ama ona ragmen onlarca kiyafetimiz var. 5 zibin 5 alt falan diye sayi verenler var hic aklim almiyoBana sorarsan bir kac takim al bekle,sonra duruma göre zaten alınır. Benim ilk cocuguma aldığım bir cok sey giydiremeden küçüldü, her doğum, her hikaye kendine has.Bir kac yeni doğan tulum ,bir kac altüst takim al yeter.Sonra anladığım kadarı ile sıcak yerdesin xaten.Tamamen duruma göre davranırsın.
Ayy çok sevindim. Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız. Ben hala hisetmiyorum ikinci bebeğim olmasına rağmen ama geçişlerini anlıyorum. Bazen de sertleşiyor. Beni de aramadı sağlık ocagı perşembe günü ayrıntılıya gidicem heyecanla bekliyorum.Bizde muayeneden geldik şimdi :) Bir türlü hareketlerini tam hissedemiyordum. Bide çok aşırı terliyorum çamaşırımda ıslaklık gördüm termiydi suyummuydu diye evham yaptım durdum. Strese gireceğime gider görürüm kuzumu dedim :) Herşey gayet iyi dedi doktorumuz suyu filan yeterliymiş 28cm 537gram. Sat a göre 21 ultrasona göre 23 haftalığızTetenoz aşısı olmam lazımmış ama sağlık ocağı beni aramadı hala Erkek bebekler bazen geç hissedilebiliyo dedi. Aranızda böyle olan varsa telaş etmesin yani :)
Ya bu tamamen sana bağlı, ben cocugun kıyafetlerini basta cok bekletmem zaten ,evet kusuyorlar falan.Biraz da maddi durumunla ilgili yani alasın varsa al gitsinYa boyle birkac tane alin falan deniyor, ama baska yerde bakıyorum ki bebekler zaten gunde birkac tane degisiyor deniyor. Ki her parcadan birkac tane alsam bunlar makineyi doldurmaz. Ne zaman yikicam ben bh cocugun kiyafetlerini. Her seferinde sıfırı tüketip butun kiyafetler kirlenince mi camasir yikciam. Hic anlayamadim valla bu dengeyi. En az 2 makine doldurur camasir olmasi lazim geliyo mantigima. Gunde iki uc kez ust degistrildi desek nerden baksan bi 20 zibin vs gerekmiyo mu Biz yetiskinler gunde 3 kez ustumuzu degismiyoruz, olur olmadik vakitte cis kaka yapip kusmuyoruz kiyafetlere ama ona ragmen onlarca kiyafetimiz var. 5 zibin 5 alt falan diye sayi verenler var hic aklim almiyo
Ben ilk çocuğumda cok abartmışım hepsi elimde kaldı, bir de millet kıyafet getirmeye cok meraklı bebeğe. Simdi altin uçtu artık bolca kıyafet gelirYa boyle birkac tane alin falan deniyor, ama baska yerde bakıyorum ki bebekler zaten gunde birkac tane degisiyor deniyor. Ki her parcadan birkac tane alsam bunlar makineyi doldurmaz. Ne zaman yikicam ben bh cocugun kiyafetlerini. Her seferinde sıfırı tüketip butun kiyafetler kirlenince mi camasir yikciam. Hic anlayamadim valla bu dengeyi. En az 2 makine doldurur camasir olmasi lazim geliyo mantigima. Gunde iki uc kez ust degistrildi desek nerden baksan bi 20 zibin vs gerekmiyo mu Biz yetiskinler gunde 3 kez ustumuzu degismiyoruz, olur olmadik vakitte cis kaka yapip kusmuyoruz kiyafetlere ama ona ragmen onlarca kiyafetimiz var. 5 zibin 5 alt falan diye sayi verenler var hic aklim almiyo
Annem ozellikle bozulmayacak kumas al, hepsini de acik renk al. Yuksek isida yikamazsan bebek kusmugu kokusu cikmaz kiyafetlerden diyor. O yuzden oyle kisa programa at cikar yapacagimi sanmiyorum. Ben bolca alcam heralde ya. Ilk bebem sonucta kalirsa kalsin.Ya bu tamamen sana bağlı, ben cocugun kıyafetlerini basta cok bekletmem zaten ,evet kusuyorlar falan.Biraz da maddi durumunla ilgili yani alasın varsa al gitsinbenim makinede kisa program var orda bolca yıkarım yani
Hevesin varsa durumun varsa al gitsin .Benim şahsi fikrim bir tane isme özel tam takım yaptiricam.2 tane set kendim aldım,hastanede cok guzel bir takim direkt kendileri giydiriyor.Bir ya da 2 takim daha alırım, bir kac tanede tulum alırım. Ben de Diyarbakır da olduğum için hava sıcak olacak o yuzden kendi durumumu ongoremiyorum.Oglum kış çocuğu idi .Duruma göre sonrasına karar veririm.Ne kadar sicakta olsa ,annem gelecek cok soydurmaz bebegi.Yeni doğduğunda anne karnı sıcaklığını ararlarmis.
Milletn getirdigini de cok begenip giydirecegjmi sanmiyorum. Cunku benim tarafim annemler teyzemler vs kisisel zevklere saygi duyar. Kisisel begeni gerektirej seyleri genelde hediye goturmezler. Gelirse kaynanamgilden gelir. O da hala 3 kati fiystina satsa da gidip seyyar saticidan alan bir insan bu devirdeeee Hayattta giydirmemBen ilk çocuğumda cok abartmışım hepsi elimde kaldı, bir de millet kıyafet getirmeye cok meraklı bebeğe. Simdi altin uçtu artık bolca kıyafet gelirAma kız bebekle ilgili icimde müthiş bir alışveriş çılgınlığı var da hele kız bebek ayrımı bir belli olsun da o zaman beni kimse tutamaz.Ilk doğduğunda kız, erkek 3 bes aynı
Hmmm yok biz de genelde kaliteli seyler geldi hep set halinde .Acik renk konusunda katılıyorum ama sen her halükarda bebek lekelerini çıkarmak için citileyeceksin biraz .Yani ilk cocuk sonucta o kadar sorunca dedim madem almaAnnem ozellikle bozulmayacak kumas al, hepsini de acik renk al. Yuksek isida yikamazsan bebek kusmugu kokusu cikmaz kiyafetlerden diyor. O yuzden oyle kisa programa at cikar yapacagimi sanmiyorum. Ben bolca alcam heralde ya. Ilk bebem sonucta kalirsa kalsin.
Milletn getirdigini de cok begenip giydirecegjmi sanmiyorum. Cunku benim tarafim annemler teyzemler vs kisisel zevklere saygi duyar. Kisisel begeni gerektirej seyleri genelde hediye goturmezler. Gelirse kaynanamgilden gelir. O da hala 3 kati fiystina satsa da gidip seyyar saticidan alan bir insan bu devirdeeee Hayattta giydirmem
Kanaman vs yoksa gayet normal canım ben 20.haftadayım ama halaa adet dönemlerimde kasık ağrım oluyor. Sıcak su torbası çok rahatlatıyorMerhaba hanımlar 8+2 haftalık gebeyim adetim iki gün sonra kasık ağrılarım var hafif hafif normalmi korkuyorum
Kanamam yok benim üç düşüğüm var korkuyorum Dr her ihtimale karşı Depot iğne verdi haftada bir vuruluyorum midemde bulanıyor eğer bir sorun olsaydı Depot iğneye karşı kanama leke olurdu degilmiKanaman vs yoksa gayet normal canım ben 20.haftadayım ama halaa adet dönemlerimde kasık ağrım oluyor. Sıcak su torbası çok rahatlatıyor
Ay cok is valla yaaa Ben ugrasamam valla cidden Dokerim vanish in leke cikaricisini deterjan gozune Mis gibi butun lekeler cikiyo valla Ben takilamam o kadar detaylaraHmmm yok biz de genelde kaliteli seyler geldi hep set halinde .Acik renk konusunda katılıyorum ama sen her halükarda bebek lekelerini çıkarmak için citileyeceksin biraz .Yani ilk cocuk sonucta o kadar sorunca dedim madem almaal gitsin o zaman.Ben bu sefer daha sakinim o yüzden zaten ihtiyaç olsa avm 5 dakika uzaklıkta.Bebek deterjanlari fazla leke çıkarmaz, genelde beyazsabunla citilemek gerekir. O leke dışında yuksek ısıya ve uzun yıkamaya gerek olacak bir kir olmuyor
Hmmm yok ben 2 yaşına kadar tamamen bebek deterjanı ile ve ayrı ayrı yıkadım bizimkilerden.Kirli sepeti bile ayrı aldım ona.Ay cok is valla yaaa Ben ugrasamam valla cidden Dokerim vanish in leke cikaricisini deterjan gozune Mis gibi butun lekeler cikiyo valla Ben takilamam o kadar detaylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?