2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hmmm yok ben 2 yaşına kadar tamamen bebek deterjanı ile ve ayrı ayrı yıkadım bizimkilerden.Kirli sepeti bile ayrı aldım ona.

Olması gereken o ama onun süt kokulu çamaşırıyla bizimki aynı sepette olurmu hiç
Sadece Lekelere leke çıkarıcı dökülüp çitilenebilir çift durulama vs yapıp ama katılıyorum deterjan mutlaka hipoalerjenik yada bebek için doğal bişey olmalı.İnanılmaz kalıntı kalıyor çünkü yıkananlarda bence ve tenleri çok hassas kızarıklık alerji vs olmasın.

Bence mantiginiz dogru gerekir 20 tane ama bebek olunca nerdeyse 2 gunde 1 makine calisiyo. Cunku tek ustu degil atiyorum battaniyesj nevresimi flnda kirleniyo bazen onlarida atiyosun doluyo makine. Ya da dolmasini beklemiyosun zaten minnak minnak kiyafetler doldurmaz ki makineyi
5 taneyle olmaz bence imkansiz

Yani.. illa bebek olmasına gerek yok çocuklu evde makina her daim çalışıyor kısa program candır, çevir dur beklemeyi gerektirecek bişey yok yani hem bekleyince lekeler çıkmaz hale geliyor mecbur hemen yıkıyorsun

Merhaba arkadaşlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Bir bilginiz var mı neden olur?
Kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi?
Bende oluyor sürekli haftada 2-3 defa. doktora sordugumda normal olduguğunu söydedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok dedi

Bende oluyor sürekli haftada 2-3 defa. doktora sordugumda normal olduguğunu söydedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok dedi
Bende dün msj attım..
Normal olduğunu söyledi..
Bide sürekli su değiyor abdest aldığım için galiba O da tetikliyor..
Ama kanadığı zaman çok akmıyor hemen kesiliyor allahtan..

Sorun olursa iğneye bağlı olmaz kanama olmasın yeter ki. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah içini karartma stres en büyük düşman. Mide bulantısı zamanıda kişiye göre değişir

Ay birden bovling oynayasım geldi dedim ,esim ve oğlumla maç yapsak.Esim dediki sen iyi misin o topları nasıl kaldıracaksın. Dedim ki sanırım haklısın

Buraya yorum çoğunlukla yazmasam da ilk hamileliğim olduğu için tecrübelerden yararlanmak için hep okuyorum.Sizin sürekli kustum midemi çıkardım msjları çok rahatsız ediyor artık .Çoğu kişi 20.haftada bi bilfiil siz kustuğunuzu yazıyorsunuz.Sizin için zor olabilir ama buraya yazmanıza gerek yok bence.Ben çok rahatsız oluyorum gerçekten .Umarım sizi kırmamışımdır

Evet sizin gecen seferde benden rahatsiz olduğunuzu gayet net anladım,rahatsiz oluyorsaniz okumasınız.Buraya ayda yılda bir giripte bana ne yapacağımı söyleme hakkını size verdiğimi sanmıyorum.Sanki size foto atiyorum ya da detay anlatıyorum ,sizi hiç ilgilendirmez.Benim yazdığım kisi belli ,direkt onu alintilamisim dolayısıyla sizi hiç ilgilendirmiyor

Kısa program

Benim de ilk hamileliğim ve ben de genelde buraya yazmıyorum ama siz gibi kusan hamileye de senden rahatsız oluyorum diye yazmıyorum. Kimseye istinaden bişey yazmıyorum ama siz neden yazma gereği duydunuz onu anlamadım. Hamile sonuçta bu bayan sizin gibi benim gibi kusadabilir siz neden buna takıldınız ki?

Bende zeytinyağı sürmeye başladım. Badem yağı tüylenme yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…