- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Iyi guzel hos da cok sabir isi Ben usengec bir insanimHmmm yok ben 2 yaşına kadar tamamen bebek deterjanı ile ve ayrı ayrı yıkadım bizimkilerden.Kirli sepeti bile ayrı aldım ona.
Tabiki herkesin kendi tercihiIyi guzel hos da cok sabir isi Ben usengec bir insanim
Hmmm yok ben 2 yaşına kadar tamamen bebek deterjanı ile ve ayrı ayrı yıkadım bizimkilerden.Kirli sepeti bile ayrı aldım ona.
Bence mantiginiz dogruYa boyle birkac tane alin falan deniyor, ama baska yerde bakıyorum ki bebekler zaten gunde birkac tane degisiyor deniyor. Ki her parcadan birkac tane alsam bunlar makineyi doldurmaz. Ne zaman yikicam ben bh cocugun kiyafetlerini. Her seferinde sıfırı tüketip butun kiyafetler kirlenince mi camasir yikciam. Hic anlayamadim valla bu dengeyi. En az 2 makine doldurur camasir olmasi lazim geliyo mantigima. Gunde iki uc kez ust degistrildi desek nerden baksan bi 20 zibin vs gerekmiyo mu Biz yetiskinler gunde 3 kez ustumuzu degismiyoruz, olur olmadik vakitte cis kaka yapip kusmuyoruz kiyafetlere ama ona ragmen onlarca kiyafetimiz var. 5 zibin 5 alt falan diye sayi verenler var hic aklim almiyo
Evet aynen benimki de 8Ben hala etiketleri kesiyorum 8 yaşında kuzum kaşınıp kızarıyor diye. Üşengeçlik anne olana kadar ha kendine yine üşeneceksin ama ona asla
Bence mantiginiz dogrugerekir 20 tane ama bebek olunca nerdeyse 2 gunde 1 makine calisiyo. Cunku tek ustu degil atiyorum battaniyesj nevresimi flnda kirleniyo bazen onlarida atiyosun doluyo makine. Ya da dolmasini beklemiyosun zaten minnak minnak kiyafetler doldurmaz ki makineyi
5 taneyle olmaz bence imkansiz
Bende oluyor sürekli haftada 2-3 defa. doktora sordugumda normal olduguğunu söydedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok dediMerhaba arkadaşlar..
Gebelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Bir bilginiz var mı neden olur?
Kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi?
Bende dün msj attım..Bende oluyor sürekli haftada 2-3 defa. doktora sordugumda normal olduguğunu söydedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Korkulacak bir durum yok dedi
Sorun olursa iğneye bağlı olmaz kanama olmasın yeter ki. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah içini karartma stres en büyük düşman. Mide bulantısı zamanıda kişiye göre değişirKanamam yok benim üç düşüğüm var korkuyorum Dr her ihtimale karşı Depot iğne verdi haftada bir vuruluyorum midemde bulanıyor eğer bir sorun olsaydı Depot iğneye karşı kanama leke olurdu degilmi
Birde herkesin bulantısı sabah oluyor benim öğlen başlıyor yatana kadar
Buraya yorum çoğunlukla yazmasam da ilk hamileliğim olduğu için tecrübelerden yararlanmak için hep okuyorum.Sizin sürekli kustum midemi çıkardım msjları çok rahatsız ediyor artık .Çoğu kişi 20.haftada bi bilfiil siz kustuğunuzu yazıyorsunuz.Sizin için zor olabilir ama buraya yazmanıza gerek yok bence.Ben çok rahatsız oluyorum gerçekten .Umarım sizi kırmamışımdırSabah kahvalti yaptim ,sofradan kalktım hepsini çıkardım, sonra tansiyonum düştü kendimi zor yatağa attım, tam dalıyor gibi oluyorum benim büyük oğlan lego kulesi bozuluyormuş bir çığlık atıyor bir türlü yatamadım. Sonra tam daldım rüyamda çok güzel bir dolma aldim elime ayyyy cok güzeldi, benim oğlan gene bağırdı ve uyandımbari bir ısırık alsaydım
Ben hiç hissetmiyorumKızlar artık hareketlerini hissetmek istiyorum yaarahat olmaya çalışsam da kafaya takıyorum hissetmeyeler var mı hala
Evet sizin gecen seferde benden rahatsiz olduğunuzu gayet net anladım,rahatsiz oluyorsaniz okumasınız.Buraya ayda yılda bir giripte bana ne yapacağımı söyleme hakkını size verdiğimi sanmıyorum.Sanki size foto atiyorum ya da detay anlatıyorum ,sizi hiç ilgilendirmez.Benim yazdığım kisi belli ,direkt onu alintilamisim dolayısıyla sizi hiç ilgilendirmiyorBuraya yorum çoğunlukla yazmasam da ilk hamileliğim olduğu için tecrübelerden yararlanmak için hep okuyorum.Sizin sürekli kustum midemi çıkardım msjları çok rahatsız ediyor artık .Çoğu kişi 20.haftada bi bilfiil siz kustuğunuzu yazıyorsunuz.Sizin için zor olabilir ama buraya yazmanıza gerek yok bence.Ben çok rahatsız oluyorum gerçekten .Umarım sizi kırmamışımdır
Kısa programYani.. illa bebek olmasına gerek yok çocuklu evde makina her daim çalışıyor kısa program candır, çevir durbeklemeyi gerektirecek bişey yok yani hem bekleyince lekeler çıkmaz hale geliyor mecbur hemen yıkıyorsun
Ilk gebelikse acele ediyorsunuzKızlar artık hareketlerini hissetmek istiyorum yaarahat olmaya çalışsam da kafaya takıyorum hissetmeyeler var mı hala
Benim de ilk hamileliğim ve ben de genelde buraya yazmıyorum ama siz gibi kusan hamileye de senden rahatsız oluyorum diye yazmıyorum. Kimseye istinaden bişey yazmıyorum ama siz neden yazma gereği duydunuz onu anlamadım. Hamile sonuçta bu bayan sizin gibi benim gibi kusadabilir siz neden buna takıldınız ki?Buraya yorum çoğunlukla yazmasam da ilk hamileliğim olduğu için tecrübelerden yararlanmak için hep okuyorum.Sizin sürekli kustum midemi çıkardım msjları çok rahatsız ediyor artık .Çoğu kişi 20.haftada bi bilfiil siz kustuğunuzu yazıyorsunuz.Sizin için zor olabilir ama buraya yazmanıza gerek yok bence.Ben çok rahatsız oluyorum gerçekten .Umarım sizi kırmamışımdır
Ben de hissetmiyorum doktorum 21.hafta dediKızlar artık hareketlerini hissetmek istiyorum yaarahat olmaya çalışsam da kafaya takıyorum hissetmeyeler var mı hala
Bende zeytinyağı sürmeye başladım. Badem yağı tüylenme yapmasınKızlar benim evde natürel bitkisel badem yağı vardı onu karnıma sürüyorum günde bir kere artık gerilmeye başladığı için... siz neler kullanıyorsunuz? Bu konuda doktora sordunuz mu krem mi yağlar mı daha etkili acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?