2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar artık hareketlerini hissetmek istiyorum yaa rahat olmaya çalışsam da kafaya takıyorum hissetmeyeler var mı hala
Bende hissetmiyorum. Tetenoz aşısı oldum cuma günü ebe sürekli bebeğin hareketini hissedince gel diyordu. 21. Haftamda mecbur yapıldım, hissetmiyorum napayım bir sorun yok ama. Olsa doktorlarımız derdi zaten

Kızlaaar kızlaaar hamilelik bu kusacaksinizda kabız da olacaksınız ve biz bunları paylaşmak için buradayız ki mavi ayrıntı vermemiş bile..birbirinizi kırmayın böyle şeyler iciin..kadınlar kulübünde paylaşılanlar görseniz aklınız gider herhalde hem bak vaktimiz de az kaldı üç dört aya doğumlar olcak inşallah kakalar cisler konuşulacak o zaman ne olacak..lütfen bacimsular

Bende hissetmiyorum. Tetenoz aşısı oldum cuma günü ebe sürekli bebeğin hareketini hissedince gel diyordu. 21. Haftamda mecbur yapıldım, hissetmiyorum napayım bir sorun yok ama. Olsa doktorlarımız derdi zaten
İlk gebeliklwr geç hissedilebilir..bebeğin duruşu plesantanin önde olması falan bunlar hep hareketleri hissetmeni engeller..belki ediyordur ama sen gaz ile karıştırıyosndr canım sıkıntı yapma

Selam kizlar, uzerinden zaman gecince unutmusum dogum iznine 24 +0 olunca mi 23+0 da mi baslayacagiz. 24 hafta umarim yilbasindan sonra da gecerli olur

Selam kizlar, uzerinden zaman gecince unutmusum dogum iznine 24 +0 olunca mi 23+0 da mi baslayacagiz. 24 hafta umarim yilbasindan sonra da gecerli olur
Ayyy bunu gecen hafta bende merak ettim, nisan ,mart annelerine sordum. 24+0mis.Ben 23+0 da istiyordum ama napalim ay insallah kalkmaz ya valla ,gebelerde risk yuksek.Her gün gebe ölümü haberde, sırf bu yüzden haber izlemeyi bıraktım

Ayyy bunu gecen hafta bende merak ettim, nisan ,mart annelerine sordum. 24+0mis.Ben 23+0 da istiyordum ama napalim ay insallah kalkmaz ya valla ,gebelerde risk yuksek.Her gün gebe ölümü haberde, sırf bu yüzden

Okulumuzda 3 ogretmen arkadasimizi kaybettik virus sebebiyle bu sebeple tedirgin oluyorum ister istemez. kalkmamasini umit ediyorum

Ben sizi gayet kibar bi dille rahatsız olduğumu belirttim.Dediğim gibi buraya tecrübelerden yararlanmak için giriyorum yorumların genelini okuyorum.Sizin sürekli kustum yazmanız midemi bulandırıyor .İlk zamanlar herkesin bulanıyordu herkes buraya yazıyordu ama .Hala siz yazmaya devam ediyorsunuz.Rahatsız olduğum için belki dikkat edersiniz diye yazmıştım

Kenslikle kusabilir ama sürekli burda yazması bir şey değiştirmiyor ki .Sürekli bir şeyler yedim kustum diyor.Bi öneri vs istemiyor ki.Ben şu sebepten rahatsız oldum:Tecrübelerden yararlanmak için giriyorum genellikle ulaşımları okuyorum.Hep küstük ,kustum msjları o kişide görünce midem bulanıyor

Evet haklısınız bunlar çok normal.Ben de kibar bi dille rahatsız olduğumu söyledim.Midem bulanıyor.Buraya yazınca bi şey değişmiyor.Amacım kimseyi kırmak değildi

Rahatsız oluyorsanız okumazsınız ,canım ne isterse onu yazarım, ben mide bulandırıcı bir detay vermiyorum,gerisi sizin sorununuz.Benim hikayem bu şekilde ilerliyor ve ben yazıyorum, üslubumuz gayet kırıcı, siz kibar olduğunuzu düşünsenizde.Bu forumun amacı bunlari paylaşmak size egitim vermek değil

Sizin bu tavrınızdan da midem bulandı mesela ,şimdi gece gece gene kusacağım

Ocak analari doğurmaya başladı sıra onlarda ayy çok heyecanlı ya sanki ben doguruyrm he ocak analrindan sonra Şubat analarını takiplerim artık

İsterseniz bir de detay verseydinizHer gün kustuğunuzu yazıyorsunuz.Aslında biliyor musunuz alıntı yapmanıza gerek yok özelden de arkadaşınıza kustuğunuzu yazabilirsiniz

İsterseniz bir de detay verseydinizHer gün kustuğunuzu yazıyorsunuz.Aslında biliyor musunuz alıntı yapmanıza gerek yok özelden de arkadaşınıza kustuğunuzu yazabilirsiniz
Bundan sonra ozellikle size alıntı yapıp yazacağım, cok saygisizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…