- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
Bende hissetmiyorum. Tetenoz aşısı oldum cuma günü ebe sürekli bebeğin hareketini hissedince gel diyordu. 21. Haftamda mecbur yapıldım, hissetmiyorum napayımKızlar artık hareketlerini hissetmek istiyorum yaarahat olmaya çalışsam da kafaya takıyorum hissetmeyeler var mı hala
İlk gebeliklwr geç hissedilebilir..bebeğin duruşu plesantanin önde olması falan bunlar hep hareketleri hissetmeni engeller..belki ediyordur ama sen gaz ile karıştırıyosndr canım sıkıntı yapmaBende hissetmiyorum. Tetenoz aşısı oldum cuma günü ebe sürekli bebeğin hareketini hissedince gel diyordu. 21. Haftamda mecbur yapıldım, hissetmiyorum napayımbir sorun yok ama. Olsa doktorlarımız derdi zaten
Ayyy bunu gecen hafta bende merak ettim, nisan ,mart annelerine sordum. 24+0mis.Ben 23+0 da istiyordum ama napalimSelam kizlar, uzerinden zaman gecince unutmusum dogum iznine 24 +0 olunca mi 23+0 da mi baslayacagiz. 24 hafta umarim yilbasindan sonra da gecerli olur
Ayyy bunu gecen hafta bende merak ettim, nisan ,mart annelerine sordum. 24+0mis.Ben 23+0 da istiyordum ama napalimay insallah kalkmaz ya valla ,gebelerde risk yuksek.Her gün gebe ölümü haberde, sırf bu yüzden
Okulumuzda 3 ogretmen arkadasimizi kaybettik virus sebebiyle bu sebeple tedirgin oluyorum ister istemez. kalkmamasini umit ediyorumAyyy bunu gecen hafta bende merak ettim, nisan ,mart annelerine sordum. 24+0mis.Ben 23+0 da istiyordum ama napalimay insallah kalkmaz ya valla ,gebelerde risk yuksek.Her gün gebe ölümü haberde, sırf bu yüzden haber izlemeyi bıraktım
Ben sizi gayet kibar bi dille rahatsız olduğumu belirttim.Dediğim gibi buraya tecrübelerden yararlanmak için giriyorum yorumların genelini okuyorum.Sizin sürekli kustum yazmanız midemi bulandırıyor .İlk zamanlar herkesin bulanıyordu herkes buraya yazıyordu ama .Hala siz yazmaya devam ediyorsunuz.Rahatsız olduğum için belki dikkat edersiniz diye yazmıştımEvet sizin gecen seferde benden rahatsiz olduğunuzu gayet net anladım,rahatsiz oluyorsaniz okumasınız.Buraya ayda yılda bir giripte bana ne yapacağımı söyleme hakkını size verdiğimi sanmıyorum.Sanki size foto atiyorum ya da detay anlatıyorum ,sizi hiç ilgilendirmez.Benim yazdığım kisi belli ,direkt onu alintilamisim dolayısıyla sizi hiç ilgilendirmiyor
Kenslikle kusabilir ama sürekli burda yazması bir şey değiştirmiyor ki .Sürekli bir şeyler yedim kustum diyor.Bi öneri vs istemiyor ki.Ben şu sebepten rahatsız oldum:Tecrübelerden yararlanmak için giriyorum genellikle ulaşımları okuyorum.Hep küstük ,kustum msjları o kişide görünce midem bulanıyorBenim de ilk hamileliğim ve ben de genelde buraya yazmıyorum ama siz gibi kusan hamileye de senden rahatsız oluyorum diye yazmıyorum. Kimseye istinaden bişey yazmıyorum ama siz neden yazma gereği duydunuz onu anlamadım. Hamile sonuçta bu bayan sizin gibi benim gibi kusadabilir siz neden buna takıldınız ki?
Evet haklısınız bunlar çok normal.Ben de kibar bi dille rahatsız olduğumu söyledim.Midem bulanıyor.Buraya yazınca bi şey değişmiyor.Amacım kimseyi kırmak değildiKızlaaar kızlaaar hamilelik bu kusacaksinizda kabız da olacaksınız ve biz bunları paylaşmak için buradayız ki mavi ayrıntı vermemiş bile..birbirinizi kırmayın böyle şeyler iciin..kadınlar kulübünde paylaşılanlar görseniz aklınız gider herhaldehem bak vaktimiz de az kaldı üç dört aya doğumlar olcak inşallah kakalar cisler konuşulacak o zaman ne olacak..lütfen bacimsular
Rahatsız oluyorsanız okumazsınız ,canım ne isterse onu yazarım, ben mide bulandırıcı bir detay vermiyorum,gerisi sizin sorununuz.Benim hikayem bu şekilde ilerliyor ve ben yazıyorum, üslubumuz gayet kırıcı, siz kibar olduğunuzu düşünsenizde.Bu forumun amacı bunlari paylaşmak size egitim vermek değilBen sizi gayet kibar bi dille rahatsız olduğumu belirttim.Dediğim gibi buraya tecrübelerden yararlanmak için giriyorum yorumların genelini okuyorum.Sizin sürekli kustum yazmanız midemi bulandırıyor .İlk zamanlar herkesin bulanıyordu herkes buraya yazıyordu ama .Hala siz yazmaya devam ediyorsunuz.Rahatsız olduğum için belki dikkat edersiniz diye yazmıştım
Sizin bu tavrınızdan da midem bulandı mesela ,şimdi gece gece gene kusacağımKenslikle kusabilir ama sürekli burda yazması bir şey değiştirmiyor ki .Sürekli bir şeyler yedim kustum diyor.Bi öneri vs istemiyor ki.Ben şu sebepten rahatsız oldum:Tecrübelerden yararlanmak için giriyorum genellikle ulaşımları okuyorum.Hep küstük ,kustum msjları o kişide görünce midem bulanıyor
İsterseniz bir de detay verseydinizRahatsız oluyorsanız okumazsınız ,canım ne isterse onu yazarım, ben mide bulandırıcı bir detay vermiyorum,gerisi sizin sorununuz.Benim hikayem bu şekilde ilerliyor ve ben yazıyorum, üslubumuz gayet kırıcı, siz kibar olduğunuzu düşünsenizde.Bu forumun amacı bunlari paylaşmak size egitim vermek değil
Eleştirmeye gelemeyen ergen gribiSizin bu tavrınızdan da midem bulandı mesela ,şimdi gece gece gene kusacağım
Bundan sonra ozellikle size alıntı yapıp yazacağım, cok saygisizsinizİsterseniz bir de detay verseydinizHer gün kustuğunuzu yazıyorsunuz.Aslında biliyor musunuz alıntı yapmanıza gerek yok özelden de arkadaşınıza kustuğunuzu yazabilirsiniz
Ayyy sen söyledikçe ben de bakıyorumOcak analari doğurmaya başladı sıra onlardaayy çok heyecanlı ya sanki ben doguruyrm he ocak analrindan sonra Şubat analarını takiplerim artık
Amacım sizi kırmak değildi kusura bakmayın .Siz öyle yazınca benim de midem gidiyor o yüzden yazmıştımBundan sonra ozellikle size alıntı yapıp yazacağım, cok saygisizsiniz
Ergen gribi ne bilmiyorum ama bak gene kusma isteği geldiEleştirmeye gelemeyen ergen gribi
Aynen yarın doğum haberleri gelir artıkAyyy sen söyledikçe ben de bakıyorumcok heyecanlı kesinlikle
Çok ilginç bi insansınız gerçektenErgen gribi ne bilmiyorum ama bak gene kusma isteği geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?