2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Amacım sizi kırmak değildi kusura bakmayın .Siz öyle yazınca benim de midem gidiyor o yüzden yazmıştım
Bence sen biraz gerginsin sanki..bı yumusuyosn bı sertçe yazıyorsun bu dönemlerde oluyo böyle gerginlikler..ama kiricida konuşuyorsun biraz canım sakinles boşuna tartısip birbirinizi uzeceksiniz kapatın konuyu bence..herkes istediğini yazar okumayı ver sende yazdıklarını

Aslında yumuşak yazıyorum ama Msj dili tabi farklı olabiliyor.Peki sizi dinliyorum kapatıyorum.İnşallah okumamaya özen göstereceğim

Aslında yumuşak yazıyorum ama Msj dili tabi farklı olabiliyor.Peki sizi dinliyorum kapatıyorum.İnşallah okumamaya özen göstereceğim
Aynen cunkum daha neler okuyacaksın burdaaa ohooo..bak Aralık analrini oku yeni dogurdular süt muhabbeti var heyecan istersen Ocak analri doğurmaya başladı

Bebe mi çok hafif yukarıda gibi ama sağ yada sola yatınca iyice kaşıklardan aşağı hissediyorm çok tuhaf..ne sağa yatiriuo ne sola..sağa yatınca balonlar patliyo sanki içerde
Kurban oluruz hareketlerine, o kadar özlemiştim ki 8 yıldan sonra dünyanın en güzel duygusu,rabbim herkese nasip etsin

Aynen cunkum daha neler okuyacaksın burdaaa ohooo..bak Aralık analrini oku yeni dogurdular süt muhabbeti var heyecan istersen Ocak analri doğurmaya başladı
Bebeğin yaptıkları çekilir diye düşünüyorum Ya.Rahatsız olduğumu öyle bi dile getirdim fakat sanırım yanlış anlaşıldım.Sizin de yapıcı mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Bebeğin yaptıkları çekilir diye düşünüyorum Ya.Rahatsız olduğumu öyle bi dile getirdim fakat sanırım yanlış anlaşıldım.Sizin de yapıcı mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Yok rica ederim..herkesin tavrı farklı canım ve hepimiz gerginiz kırılmaya musaitiz çok normal olan şeyler bile bize farklı gelebilir hormoncuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…