Darısı sağlıkla başımıza inşallah ben bir de ne isim koymuşlar diye bakıyorum, gizli gizliAynen yarın doğum haberleri gelir artık
Bence sen biraz gerginsin sanki..bı yumusuyosn bı sertçe yazıyorsun bu dönemlerde oluyo böyle gerginlikler..ama kiricida konuşuyorsun biraz canım sakinles boşuna tartısip birbirinizi uzeceksiniz kapatın konuyu bence..herkes istediğini yazar okumayı ver sende yazdıklarınıAmacım sizi kırmak değildi kusura bakmayın .Siz öyle yazınca benim de midem gidiyor o yüzden yazmıştım
İsimler nerde yazıyo kiiz ay ben şokDarısı sağlıkla başımıza inşallah ben bir de ne isim koymuşlar diye bakıyorum, gizli gizlibazen de soruyorum
Aslında yumuşak yazıyorum ama Msj dili tabi farklı olabiliyor.Peki sizi dinliyorum kapatıyorum.İnşallah okumamaya özen göstereceğimBence sen biraz gerginsin sanki..bı yumusuyosn bı sertçe yazıyorsun bu dönemlerde oluyo böyle gerginlikler..ama kiricida konuşuyorsun biraz canım sakinles boşuna tartısip birbirinizi uzeceksiniz kapatın konuyu bence..herkes istediğini yazar okumayı ver sende yazdıklarını
Bazen tabloya ekliyorlar,bazen muhabbette geciyor,bazen direkt soruyorum.İsimler nerde yazıyo kiiz ay ben şokbileudim bakardım hep..malum böle şık bı isim bulabilrsem eşimi ikna edebilirem sanki du bakam
Aynen cunkum daha neler okuyacaksın burdaaa ohooo..bak Aralık analrini oku yeni dogurdular süt muhabbeti var heyecan istersen Ocak analri doğurmaya başladıAslında yumuşak yazıyorum ama Msj dili tabi farklı olabiliyor.Peki sizi dinliyorum kapatıyorum.İnşallah okumamaya özen göstereceğim
Bakam tablolarına doğru bakBazen tabloya ekliyorlar,bazen muhabbette geciyor,bazen direkt soruyorum.
Nisan da kesin var isim tablosu bir de bir kac tane daha var ama hangisi hatirlamiyorum. Gecen sene mayıs annelerine bile bakiyorumBakam tablolarına doğru bak
Benimki gene en aşağıda bugün, seninki çıktı mı yukarılaraBakam tablolarına doğru bak
Mart analarinda buldum ama isimler çok tuhaf beya elijha vardı bı taneNisan da kesin var isim tablosu bir de bir kac tane daha var ama hangisi hatirlamiyorum. Gecen sene mayıs annelerine bile bakiyorum
Bebe mi çok hafif yukarıda gibi ama sağ yada sola yatınca iyice kaşıklardan aşağı hissediyorm çok tuhaf..ne sağa yatiriuo ne sola..sağa yatınca balonlar patliyo sanki içerdeBenimki gene en aşağıda bugün, seninki çıktı mı yukarılara
O kadar değişik isimler var ki senin Karan ile benim Mavi cok klasik kalıyor sorma.Okuyamiyorum bileMart analarinda buldum ama isimler çok tuhaf beya elijha vardı bı tanedoğru mu yazdım emin değilim gidiyorum sırayla bakalım
Kurban oluruz hareketlerine, o kadar özlemiştim ki 8 yıldan sonraBebe mi çok hafif yukarıda gibi ama sağ yada sola yatınca iyice kaşıklardan aşağı hissediyorm çok tuhaf..ne sağa yatiriuo ne sola..sağa yatınca balonlar patliyo sanki içerde
Evet çok şükür rabbim aratmasın daim olsun inşallah..amin canım kimsenin kucağı boş kalmasinKurban oluruz hareketlerine, o kadar özlemiştim ki 8 yıldan sonradünyanın en güzel duygusu,rabbim herkese nasip etsin
Cok yakın arkadaşımın olmuyorEvet çok şükür rabbim aratmasın daim olsun inşallah..amin canım kimsenin kucağı boş kalmasin
Bebeğin yaptıkları çekilir diye düşünüyorum Ya.Rahatsız olduğumu öyle bi dile getirdim fakat sanırım yanlış anlaşıldım.Sizin de yapıcı mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederimAynen cunkum daha neler okuyacaksın burdaaa ohooo..bak Aralık analrini oku yeni dogurdular süt muhabbeti var heyecan istersen Ocak analri doğurmaya başladı
Allah yardımcısı olsun sabrını versin çok zor..öyle de kötü ya insan nasil davranacağını bilmiyo ne diyeceğini nasıl teselli edeceğini bilmiuoCok yakın arkadaşımın olmuyorcok zor onu kırmadan bu sürece devam etmek.Ödüm kopuyor ,incitirim diye ,Allah korusun
Yok rica ederim..herkesin tavrı farklı canım ve hepimiz gerginiz kırılmaya musaitizBebeğin yaptıkları çekilir diye düşünüyorum Ya.Rahatsız olduğumu öyle bi dile getirdim fakat sanırım yanlış anlaşıldım.Sizin de yapıcı mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Canım senin hapşurmalar rahatladı mıAllah yardımcısı olsun sabrını versin çok zor..öyle de kötü ya insan nasil davranacağını bilmiyo ne diyeceğini nasıl teselli edeceğini bilmiuo
Benim bir gün sürdü sadece geçtiCanım senin hapşurmalar rahatladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?