Ay iyi cok sevindim canımBenim bir gün sürdü sadece geçtihep öyle benim çok şükür uzun surmuyo
Ocak analari doğurmaya başladı sıra onlardaayy çok heyecanlı ya sanki ben doguruyrm he ocak analrindan sonra Şubat analarını takiplerim artık
Ayneen az kaliyo Mart analarina kaa geldik mi çok çok az kalmış olacak hayirlisiyla inşallahyaaa bize az kaliyo hee
Evet az kaldıyaaa bize az kaliyo hee
Kizlar haftaya benim dogum gunum. Esimden bu yil cok özel bi dpgum gunu benim icin, ozel bir kutlama ve hediye bekliyorum dedim. Ne alacagini bulamiyo kara kara dusunuyo, bana soruyo surekli . Ben de hayir bu sefer sen dusunup alacaksin dedim ama aslinda benim de aklima bisey gelmediginden blöf yaptim sayilirallaha sukur bi ihtiyacimiz yok, kendime hediye fikri sormak garip olacak ama varsa fikirlerinizi alirim
Ay tamam sizde uzatmayın Allah Allah kustum kusacam gerçekten baydınızErgen gribi ne bilmiyorum ama bak gene kusma isteği geldi
Size ne ,pardon ,hayatımda selamlasmadığım insan bana ne yapacağımı söyleyemez, size ne,Ay tamam sizde uzatmayın Allah Allah kustum kusacam gerçekten baydınız
Pes diyorumSize ne ,pardon ,hayatımda selamlasmadığım insan bana ne yapacağımı söyleyemez, size ne,bak emojisi bile var ,demekki gerek olmuş
Ya uza hadi,tanımıyorum bile seniPes diyorumbu kadar tantanaya benim içinde kusuverin bari.
Burda ki kimi tanıyorsunuz Allah aşkına neyin muamelesi yani buYa uza hadi,tanımıyorum bile seni
Seni tanımıyorum o kesin yaniBurda ki kimi tanıyorsunuz Allah aşkına neyin muamelesi yani bu
Banane bunlardan diyorsunuz ama sizde sıkıntınlarınızı yazıyorsunuz bizde yazıyoruz haliyle paylaşmak destek olmak için varsak bunu buraya ilan etmenize gerek yok. Karşınızda ki insan size bişey söylüyor siz kustum kusucam diyorsunuz bende dayanamadım yani evet beni hiç ilgilendirmez ama burda hakaret etmediğim sürece her şeye cevap verme hakkım var. İki kelime ettik diye ah edeceksen et kardeşim senin vicdanına kalmış orası.Seni tanımıyorum o kesin yanibak arkadasim 21 haftadir her yediğimi çıkarıyorum, tansiyonum 8in ustune çıkmadı.Senin yazdıklarına baktim sende kanamanı ,akıntını bile yazmışsın,kaynananı yazmışsın e peki banane bunlardan.Burada paylaşmak için varız, bu benim icin cok.extrem ve beni zorlayan bir durum ,dolayısıyla mesajlarımda bazen yer veriyorum çünkü beni cok zorluyor.BuradA dün geceye kadar bu konuyu hic tatsizlastirmadim.Ama beni rahatsiz eden bir üslup olduğunda ben de rahatsız ederim.Burada insanlar birbirine destek olmak ve paylaşmak için var.Sizin konu ile hicbir ilginiz yokken ve benimle ikili muhabbette değilken bu şekilde saygısızca giriş yapmanız beni de raydan çıkardı, lutfen benden uzak durun ,zira hamileyiz,size ah etmek istemem ,uzatmayın. Sen de rahatsızsan okuma!
Banane ne zaman dedim ,sen söyleyince!Sen bebek forumunda bunları yaziyorsan benim kusmaktan bahsetmem seni rahatsiz edemez ,zira kaynana ile problemin varsa bdv ye ac.Benim kusmam seni rahatsiz ediyorsa senin de akıntın beni rahatsiz edebilir ,senin mantığın ile olaya bakacak olsam.Yani hakaret olmasi icin bana küfretmen gerekmiyor,üslup cok onemli .Ben 8 yıl önce de kk de gebelik forumlarindaydim her sey konusulurdu zamanla kardes gibi olduk.Burasi kimsenin özel yeri değil, paylaşma yeri.Ben seni niye bunları yazıyorsun diye senin üslubunla sen de sıktın ha diye hic yargıladım mı?O zaman sen de bana bu şekilde konuşamazsınBanane bunlardan diyorsunuz ama sizde sıkıntınlarınızı yazıyorsunuz bizde yazıyoruz haliyle paylaşmak destek olmak için varsak bunu buraya ilan etmenize gerek yok. Karşınızda ki insan size bişey söylüyor siz kustum kusucam diyorsunuz bende dayanamadım yani evet beni hiç ilgilendirmez ama burda hakaret etmediğim sürece her şeye cevap verme hakkım var. İki kelime ettik diye ah edeceksen et kardeşim senin vicdanına kalmış orası.
Gözünüz aydın, Allah hayırlı evlat etsin ,sizin nickinizi gorunce aklıma Gülce ismi geliyor,arkadaşımın kızının ismi,güzel bir isimBebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda kızmışyaaa çok tatlı.
Aminn. Sizlere de inşallahGözünüz aydın, Allah hayırlı evlat etsin ,sizin nickinizi gorunce aklıma Gülce ismi geliyor,arkadaşımın kızının ismi,güzel bir isim
Ay henüz maalesef netleşmedi.Oğlum doğacağında kız isimleri hep kolay geliyordu bana ama şimdi çok zormuş diyorumAminn. Sizlere de inşallahisim bulmak çok zor, siz buldunuz mu :)
Birkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var, gonlunden cok zeynep geciyor , esi ve esinin ailesi de zeynebi cok benimsemis istiyormus ama kizin kardesi zeynep diye simdi gulce koymak isiyorum demisti :) bu kadar yaygin dusunuldugunu farketmemistim ya. Ben de zeynep düşünüyorum ama benim kiz oldugu kesinlesmediGözünüz aydın, Allah hayırlı evlat etsin ,sizin nickinizi gorunce aklıma Gülce ismi geliyor,arkadaşımın kızının ismi,güzel bir isim
Evet ilk bebiş. Aklımızda net birşey yok güzel isimler var ama henüz karar veremedik :) çok nazlı ama 22. Haftaya giricez yarın, anca öğrenebildik cinsiyetini :))Ay henüz maalesef netleşmedi.Oğlum doğacağında kız isimleri hep kolay geliyordu bana ama şimdi çok zormuş diyorumSizin var mı aklınız da bir isim ve ilk bebeğiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?