2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar haftaya benim dogum gunum. Esimden bu yil cok özel bi dpgum gunu benim icin, ozel bir kutlama ve hediye bekliyorum dedim. Ne alacagini bulamiyo kara kara dusunuyo, bana soruyo surekli . Ben de hayir bu sefer sen dusunup alacaksin dedim ama aslinda benim de aklima bisey gelmediginden blöf yaptim sayilir allaha sukur bi ihtiyacimiz yok, kendime hediye fikri sormak garip olacak ama varsa fikirlerinizi alirim

bilmem ki ,düşünsün bulsun ,isteyince hediye olmaz.

Burda ki kimi tanıyorsunuz Allah aşkına neyin muamelesi yani bu
Seni tanımıyorum o kesin yani bak arkadasim 21 haftadir her yediğimi çıkarıyorum, tansiyonum 8in ustune çıkmadı.Senin yazdıklarına baktim sende kanamanı ,akıntını bile yazmışsın,kaynananı yazmışsın e peki banane bunlardan.Burada paylaşmak için varız, bu benim icin cok.extrem ve beni zorlayan bir durum ,dolayısıyla mesajlarımda bazen yer veriyorum çünkü beni cok zorluyor.BuradA dün geceye kadar bu konuyu hic tatsizlastirmadim.Ama beni rahatsiz eden bir üslup olduğunda ben de rahatsız ederim.Burada insanlar birbirine destek olmak ve paylaşmak için var.Sizin konu ile hicbir ilginiz yokken ve benimle ikili muhabbette değilken bu şekilde saygısızca giriş yapmanız beni de raydan çıkardı, lutfen benden uzak durun ,zira hamileyiz,size ah etmek istemem ,uzatmayın. Sen de rahatsızsan okuma!

Banane bunlardan diyorsunuz ama sizde sıkıntınlarınızı yazıyorsunuz bizde yazıyoruz haliyle paylaşmak destek olmak için varsak bunu buraya ilan etmenize gerek yok. Karşınızda ki insan size bişey söylüyor siz kustum kusucam diyorsunuz bende dayanamadım yani evet beni hiç ilgilendirmez ama burda hakaret etmediğim sürece her şeye cevap verme hakkım var. İki kelime ettik diye ah edeceksen et kardeşim senin vicdanına kalmış orası.

Banane ne zaman dedim ,sen söyleyince!Sen bebek forumunda bunları yaziyorsan benim kusmaktan bahsetmem seni rahatsiz edemez ,zira kaynana ile problemin varsa bdv ye ac.Benim kusmam seni rahatsiz ediyorsa senin de akıntın beni rahatsiz edebilir ,senin mantığın ile olaya bakacak olsam.Yani hakaret olmasi icin bana küfretmen gerekmiyor,üslup cok onemli .Ben 8 yıl önce de kk de gebelik forumlarindaydim her sey konusulurdu zamanla kardes gibi olduk.Burasi kimsenin özel yeri değil, paylaşma yeri.Ben seni niye bunları yazıyorsun diye senin üslubunla sen de sıktın ha diye hic yargıladım mı?O zaman sen de bana bu şekilde konuşamazsın

Bebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda kızmış yaaa çok tatlı.
Gözünüz aydın, Allah hayırlı evlat etsin ,sizin nickinizi gorunce aklıma Gülce ismi geliyor,arkadaşımın kızının ismi,güzel bir isim

Aminn. Sizlere de inşallah isim bulmak çok zor, siz buldunuz mu :)
Ay henüz maalesef netleşmedi.Oğlum doğacağında kız isimleri hep kolay geliyordu bana ama şimdi çok zormuş diyorumSizin var mı aklınız da bir isim ve ilk bebeğiniz mi?

Gözünüz aydın, Allah hayırlı evlat etsin ,sizin nickinizi gorunce aklıma Gülce ismi geliyor,arkadaşımın kızının ismi,güzel bir isim
Birkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var, gonlunden cok zeynep geciyor , esi ve esinin ailesi de zeynebi cok benimsemis istiyormus ama kizin kardesi zeynep diye simdi gulce koymak isiyorum demisti :) bu kadar yaygin dusunuldugunu farketmemistim ya. Ben de zeynep düşünüyorum ama benim kiz oldugu kesinlesmedi

Ay henüz maalesef netleşmedi.Oğlum doğacağında kız isimleri hep kolay geliyordu bana ama şimdi çok zormuş diyorumSizin var mı aklınız da bir isim ve ilk bebeğiniz mi?
Evet ilk bebiş. Aklımızda net birşey yok güzel isimler var ama henüz karar veremedik :) çok nazlı ama 22. Haftaya giricez yarın, anca öğrenebildik cinsiyetini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…