2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Seninkinin cinsiyeti ben de çok merak ediyorum Zeynep çok güzel bir isim ama bilemedim ,hic koyayım diye düşünmedim

Evet ilk bebiş. Aklımızda net birşey yok güzel isimler var ama henüz karar veremedik :) çok nazlı ama 22. Haftaya giricez yarın, anca öğrenebildik cinsiyetini :))
Sakıncası yoksa seçenekleriniz neler acaba

Allah Allaaah kardeşim millet kaynanasıyla sorununu yazdığı zaman niye onlara ayrı konu aç demiyorsunda bana lak lak yapıyorsun demek ki onlar içinde bunu düşünüyorsun bi sürekli kustuğunu yazdığın için bişey dedik diye amma döküldün yahu ne çok şey biriktirmişsin içinde ben sıkacak kadar ne yazdımda amma sıktın dedik mi diyorsun? Ayda yılda bişey soruyoruz söylüyoruz cevap bile vermiyorsunuz zaten. Sakin ol tamam? Kendini bu kadar germene gerek yok. Kötü söz söylemedik.

Canım bence hiç anlatmaya çalışma.Karşındaki anlamıyor çünkü

Kızlar selam🖐 Aldığınız bir şey var mı.E bebekte indirim varmış.Banyo küvetlerinde vs .Banyo küveti 300 TL.Siz aldınız ne düşünüyorsunuz.

Çünkü onlar sizin gibi hadsiz konuşmuyorlar,bak kimsede cevap vermiyormuş sana üzülme artık ben veririm

Çünkü onlar sizin gibi hadsiz konuşmuyorlar,bak kimsede cevap vermiyormuş sana üzülme artık ben veririm
Ya gerçekten sinirlerimi bozmaya başlıyorsunuz kime hadsiz diyosunuz siz ya? Saygısızlaşmayın hadsizlik edecek kadar ne söyledim ben size? Kendinize gelin. Şu an hadsizlik yapan sizsiniz

Ya gerçekten sinirlerimi bozmaya başlıyorsunuz kime hadsiz diyosunuz siz ya? Saygısızlaşmayın hadsizlik edecek kadar ne söyledim ben size? Kendinize gelin. Şu an hadsizlik yapan sizsiniz
Sen zorluyorsun bunlari duymak için, seni hic ilgilendirmeyen bir muhabbete bodoslama dalıp bana ,baydın diyen sen değil miydin?Ne yazarsan cevabını alırsın

Benim baydın dememe maşallah siz 10 söylediniz ne bu kin ya
Cevap almayınca bozuluyorsun o yüzden Bundan sonra insanlarla konuşurken daha kibar ve naif olursun ,bu şekilde karşılık bulmazsın, bir de daha önemlisi seni ilgilendirmeyen şeylere karışmazsın,sorun çözülür

İyi alay ettiniz tebrikler. Şimdi rahat rahat kusup buraya yazabilirsiniz. Kimle ne şekilde konuşacağım siz hiç ilgilendirmiyor söylediklerinizle çelişmeyin.

İyi alay ettiniz tebrikler. Şimdi rahat rahat kusup buraya yazabilirsiniz. Kimle ne şekilde konuşacağım siz hiç ilgilendirmiyor söylediklerinizle çelişmeyin.
Yahu ben başkasına karışmıyorum sana karışıyorum ,neden peki nedençünkü senin tarzın bu.Sen seni ilgilendirmeyen şeye karışıyorsun

Seninkinin cinsiyeti ben de çok merak ediyorum Zeynep çok güzel bir isim ama bilemedim ,hic koyayım diye düşünmedim
Esimin de benim de isimlerimiz tam zeynep ismi gibi asiri yaygin, nasit, tam bir Türk islam kulturunden kopmus gelmis , nenelerden dedelerden beri kullanilmis isimler :) ayni cizgiden devam edip butun cocuklarimiz da oyle olsun istiyorum. Zeynep, meryem, ali, omer, mehmet Topraklarimizdaki en gecerli , zamansiz isimler yani

Kızlar selam🖐 Aldığınız bir şey var mı.E bebekte indirim varmış.Banyo küvetlerinde vs .Banyo küveti 300 TL.Siz aldınız ne düşünüyorsunuz.
Gecen black friday indirimi zamani kuvet setleri 200 den asagilara dusmustu ya. Radarimi acip beklicem o fiyattan yukariya almam heralde. Bime de geliyor onlar Onu beklerim gerekirse

Aslında güzel bir yaklaşım Tek sıkıntısı çevrede çok olunca ismi beğensen bile çocuğunun aynı ismi paylaşacağı kisi ile enerjinin tutması galiba.Mesela oğlumda Yusuf koyacak gibi oldum ama annemin alt komşunun oğlunun adıydı ve zibidi gibi bir oğlandi o yüzden vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…