Seninkinin cinsiyeti ben de çok merak ediyorumBirkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var, gonlunden cok zeynep geciyor , esi ve esinin ailesi de zeynebi cok benimsemis istiyormus ama kizin kardesi zeynep diye simdi gulce koymak isiyorum demisti :) bu kadar yaygin dusunuldugunu farketmemistim ya. Ben de zeynep düşünüyorum ama benim kiz oldugu kesinlesmedi
Sakıncası yoksa seçenekleriniz neler acabaEvet ilk bebiş. Aklımızda net birşey yok güzel isimler var ama henüz karar veremedik :) çok nazlı ama 22. Haftaya giricez yarın, anca öğrenebildik cinsiyetini :))
Allah Allaaah kardeşim millet kaynanasıyla sorununu yazdığı zaman niye onlara ayrı konu aç demiyorsunda bana lak lak yapıyorsun demek ki onlar içinde bunu düşünüyorsun bi sürekli kustuğunu yazdığın için bişey dedik diye amma döküldün yahu ne çok şey biriktirmişsin içinde ben sıkacak kadar ne yazdımda amma sıktın dedik mi diyorsun? Ayda yılda bişey soruyoruz söylüyoruz cevap bile vermiyorsunuz zaten. Sakin ol tamam? Kendini bu kadar germene gerek yok. Kötü söz söylemedik.Banane ne zaman dedim ,sen söyleyince!Sen bebek forumunda bunları yaziyorsan benim kusmaktan bahsetmem seni rahatsiz edemez ,zira kaynana ile problemin varsa bdv ye ac.Benim kusmam seni rahatsiz ediyorsa senin de akıntın beni rahatsiz edebilir ,senin mantığın ile olaya bakacak olsam.Yani hakaret olmasi icin bana küfretmen gerekmiyor,üslup cok onemli .Ben 8 yıl önce de kk de gebelik forumlarindaydim her sey konusulurdu zamanla kardes gibi olduk.Burasi kimsenin özel yeri değil, paylaşma yeri.Ben seni niye bunları yazıyorsun diye senin üslubunla sen de sıktın ha diye hic yargıladım mı?O zaman sen de bana bu şekilde konuşamazsın
Canım bence hiç anlatmaya çalışma.Karşındaki anlamıyor çünküAllah Allaaah kardeşim millet kaynanasıyla sorununu yazdığı zaman niye onlara ayrı konu aç demiyorsunda bana lak lak yapıyorsun demek ki onlar içinde bunu düşünüyorsun bi sürekli kustuğunu yazdığın için bişey dedik diye amma döküldün yahu ne çok şey biriktirmişsin içinde ben sıkacak kadar ne yazdımda amma sıktın dedik mi diyorsun? Ayda yılda bişey soruyoruz söylüyoruz cevap bile vermiyorsunuz zaten. Sakin ol tamam? Kendini bu kadar germene gerek yok. Kötü söz söylemedik.
Çünkü onlar sizin gibi hadsiz konuşmuyorlar,bak kimsede cevap vermiyormuş sana üzülme artık ben veririmAllah Allaaah kardeşim millet kaynanasıyla sorununu yazdığı zaman niye onlara ayrı konu aç demiyorsunda bana lak lak yapıyorsun demek ki onlar içinde bunu düşünüyorsun bi sürekli kustuğunu yazdığın için bişey dedik diye amma döküldün yahu ne çok şey biriktirmişsin içinde ben sıkacak kadar ne yazdımda amma sıktın dedik mi diyorsun? Ayda yılda bişey soruyoruz söylüyoruz cevap bile vermiyorsunuz zaten. Sakin ol tamam? Kendini bu kadar germene gerek yok. Kötü söz söylemedik.
Ya gerçekten sinirlerimi bozmaya başlıyorsunuz kime hadsiz diyosunuz siz ya? Saygısızlaşmayın hadsizlik edecek kadar ne söyledim ben size? Kendinize gelin. Şu an hadsizlik yapan sizsinizÇünkü onlar sizin gibi hadsiz konuşmuyorlar,bak kimsede cevap vermiyormuş sana üzülme artık ben veririm
Sen zorluyorsun bunlari duymak için, seni hic ilgilendirmeyen bir muhabbete bodoslama dalıp bana ,baydın diyen sen değil miydin?Ne yazarsan cevabını alırsınYa gerçekten sinirlerimi bozmaya başlıyorsunuz kime hadsiz diyosunuz siz ya? Saygısızlaşmayın hadsizlik edecek kadar ne söyledim ben size? Kendinize gelin. Şu an hadsizlik yapan sizsiniz
Üzüldüğüm falanda yok işinize geldiği gibi cevaplar veriyorsunuz millete zatenÇünkü onlar sizin gibi hadsiz konuşmuyorlar,bak kimsede cevap vermiyormuş sana üzülme artık ben veririm
Yok ben artık seni cevapsiz bırakmam sen daha öncede içerlemissin kimse cevap vermiyor diye Özellikle dikkat edicem artıkÜzüldüğüm falanda yok işinize geldiği gibi cevaplar veriyorsunuz millete zaten
Benim baydın dememe maşallah siz 10 söylediniz ne bu kin yaSen zorluyorsun bunlari duymak için, seni hic ilgilendirmeyen bir muhabbete bodoslama dalıp bana ,baydın diyen sen değil miydin?Ne yazarsan cevabını alırsın
Cevap almayınca bozuluyorsun o yüzdenBenim baydın dememe maşallah siz 10 söylediniz ne bu kin ya
Susun artık ya daha da tek kelime etmem soğuttunuz teşekkürler.Yok ben artık seni cevapsiz bırakmam sen daha öncede içerlemissin kimse cevap vermiyor diye Özellikle dikkat edicem artık
Susun artık ya daha da tek kelime etmem soğuttunuz teşekkürler.
İyi alay ettiniz tebrikler. Şimdi rahat rahat kusup buraya yazabilirsiniz. Kimle ne şekilde konuşacağım siz hiç ilgilendirmiyor söylediklerinizle çelişmeyin.Cevap almayınca bozuluyorsun o yüzdenBundan sonra insanlarla konuşurken daha kibar ve naif olursun ,bu şekilde karşılık bulmazsın, bir de daha önemlisi seni ilgilendirmeyen şeylere karışmazsın,sorun çözülür
Yahu ben başkasına karışmıyorum sana karışıyorum ,neden peki nedenİyi alay ettiniz tebrikler. Şimdi rahat rahat kusup buraya yazabilirsiniz. Kimle ne şekilde konuşacağım siz hiç ilgilendirmiyor söylediklerinizle çelişmeyin.
Esimin de benim de isimlerimiz tam zeynep ismi gibi asiri yaygin, nasit, tam bir Türk islam kulturunden kopmus gelmis , nenelerden dedelerden beri kullanilmis isimler :) ayni cizgiden devam edip butun cocuklarimiz da oyle olsun istiyorum. Zeynep, meryem, ali, omer, mehmet Topraklarimizdaki en gecerli , zamansiz isimler yaniSeninkinin cinsiyeti ben de çok merak ediyorumZeynep çok güzel bir isim ama bilemedim ,hic koyayım diye düşünmedim
Gecen black friday indirimi zamani kuvet setleri 200 den asagilara dusmustu ya. Radarimi acip beklicem o fiyattan yukariya almam heralde. Bime de geliyor onlar Onu beklerim gerekirseKızlar selam🖐 Aldığınız bir şey var mı.E bebekte indirim varmış.Banyo küvetlerinde vs .Banyo küveti 300 TL.Siz aldınız ne düşünüyorsunuz.
Aslında güzel bir yaklaşım Tek sıkıntısı çevrede çok olunca ismi beğensen bile çocuğunun aynı ismi paylaşacağı kisi ile enerjinin tutması galiba.Mesela oğlumda Yusuf koyacak gibi oldum ama annemin alt komşunun oğlunun adıydı ve zibidi gibi bir oğlandi o yüzden vazgectimEsimin de benim de isimlerimiz tam zeynep ismi gibi asiri yaygin, nasit, tam bir Türk islam kulturunden kopmus gelmis , nenelerden dedelerden beri kullanilmis isimler :) ayni cizgiden devam edip butun cocuklarimiz da oyle olsun istiyorum. Zeynep, meryem, ali, omer, mehmet Topraklarimizdaki en gecerli , zamansiz isimler yani
Umarım sizi, sizi ilgilendirmeyen şeylere karışırken görürümYahu ben başkasına karışmıyorum sana karışıyorum ,neden peki nedençünkü senin tarzın bu.Sen seni ilgilendirmeyen şeye karışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?